patrickdrd Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Πως στέλνουμε ρε συ φίλε μην. σε ελληνικό κιν.; Πως του δίνουμε τον αριθμό; Γιατί εγώ προσπάθησα να στείλω στο δικό μου (TELESTET) με όλα τα δυνατά 'format' (+306938..., 306938..., 6938...) και μου βγαλε κάτι για το δίκτυο και τέτοια! Έχουν δίκιο τα παιδιά πάντως. Μόνο mycosmos παίζει πλέον! Όσοι δεν έχετε COSMOTE καβατζώστε κανά αριθμό από μάνα/πατέρα/αδερφό/αδερφή και ... δώστε του να καταλάβει!
karib Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 http://www.sms.ac/ Πως γραφω/στελνω σε ελληνικο νουμερο? +3, +30, κλπ??
dwarves Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 karib, egw pantos den katafera na steilw...mou leei oti to diktyo pou paw na steilw den mou to epitrepei.... opote mallon den tha kataferoume pote na steiloume sms.... ase pou vazoume kai to kinhto gia to activation...kai kati tetoia den mou aresoun.... na kseroun etsi xalara to noumero tou kinhtou mou....
Theodore Tsi Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 paides egw stelnw se ellinika kinita me to 3069.... se vodafone pou to dokimasa pigan pantws...........................sta networks grafei oti kaliptei k telestet k cosmote....dokimase k se alla kinita. egw stelnw pantws aberta!!!
gto234 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ρε παιδιά,έχει οαδερφός μου cosmoκαρτα και μπήκα στο mycosmos αλλα θέλει κατι κωδικούς.Τι ακριβώς πρέπει να κάνω;Πρέπει να ενεργοποιήσω καμμιά υπηρεσία;
V@nt- Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Προσοχή παιδιά στη vodafone! To web to sms που παρέχει δεν είναι δωρεάν, είναι μάλιστα πιο ακριβό! Εγώ έχω σύνδεση στο vodafone 120 και ενώ χρεώνει το sms 0,085 εκεί το χρεώνει 0,09! (Φυσικά χωρίς ΦΠΑ) http://www.myvodafone.gr/portal/dt?psdt.suid=uid=authlessanonymous,ou=People,o=vodafone.gr,o=isp Είχα Q και το μετάνιωσα που πήρα σύνδεση... Σύμφερε και καλά για τη συσκευή που πήρα, όμως έτσι όπως είδα τελικά το ίδιο βγαίνει Έχει ακριβά μηνύματα και εκτός αυτού, τα 120 τελικά δεν είναι αρκετά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.