fmarulezkd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2023 στις 10:49 ΜΜ, xgol είπε Παντως εγω σαν ιατρος, δεν εχω καμια γνωση για τα υφασματα για να δωσω και εμπεριστατωμενες συμβουλες. Απο την εποχη που επαιζα μπασκετ ξερω για τα dry fit, τωρα για τα επιπλεον και γω μαλλον θα συμβουλευα να αποφυγει τα κακης ποιοτητας συνθετικα και να παει σε καποιο εξειδικευμενο καταστημα. Λοιπόν, ξεκίνα ενημέρωση για να μας κατατοπίσεις την επόμενη φορά. Έχουμε τα παρακάτω υφάσματα + ότι ξεχασα/αγνοώ: Βαμβάκι Κάνναβη Μετάξι (μουριάς ή tussah τα πιο βασικά) Μαλλί και παραπλήσια, δλδ παρθένο, μερινό, αλπακά, μοχέρ, κασμίρ, λάμα, καμήλα κ.α Συνθετικά όπου υπάρχουν διάφορες πατενταρισμένες τεχνολογίες Και φυσικά οποιαδήποτε μίξη των παραπάνω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από fmarulezkd
Nikolaslev Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας Γενικα το ψαχνω το θεμα και με τις καλτσες ωστε να βρω καλυτερη ποιοτητα απο αυτες π εχω και περιμενω να παρω και μια δευτερη αποψη απο τον γιατρο που θα παω , Βεβαια νομιζω πως ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ελεγε κανεις οτι ιδρωνω ευκολα γενικα στο σωμα ισως να παιζει ρολο και ποιοτητα του υφασματος πχ καλτσες κτλπ βεβαια λογω οτι ειναι πιο οικονομικα αγοραζω απο λαικη ισως θα πρεπει να αγοραζω καλυτερη ποιοτητας Εδω ηθελα να ρωτησω το εξης πχ η λαικη εχει καλτσες 1ευρω και 5ευρω δλδ ουτε των 5 ευρω μπορει να μην ειναι καλες επειδη τις φερνει η λαικη? και κατι αλλο που θελω να ρωτησω οπως αναφερθηκα πριν γενικα ιδρωνω στο σωμα και στα γεννητικα οργανα πχ μπορει να αλλαξω και 2 φορες την ημερα εσωρουχο μπορει να παιζει ρολο το υφασμα? αγοραζω εσωρουχα απο λαικη:P
CaMp3on Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας αντιολισθητικές κάλτσες; Για γυμναστήριο τις θέλω.
vamvakoolas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, Nikolaslev είπε Καλησπερα σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας Γενικα το ψαχνω το θεμα και με τις καλτσες ωστε να βρω καλυτερη ποιοτητα απο αυτες π εχω και περιμενω να παρω και μια δευτερη αποψη απο τον γιατρο που θα παω , Βεβαια νομιζω πως ειμαι απο τους ανθρωπους που θα ελεγε κανεις οτι ιδρωνω ευκολα γενικα στο σωμα ισως να παιζει ρολο και ποιοτητα του υφασματος πχ καλτσες κτλπ βεβαια λογω οτι ειναι πιο οικονομικα αγοραζω απο λαικη ισως θα πρεπει να αγοραζω καλυτερη ποιοτητας Εδω ηθελα να ρωτησω το εξης πχ η λαικη εχει καλτσες 1ευρω και 5ευρω δλδ ουτε των 5 ευρω μπορει να μην ειναι καλες επειδη τις φερνει η λαικη? και κατι αλλο που θελω να ρωτησω οπως αναφερθηκα πριν γενικα ιδρωνω στο σωμα και στα γεννητικα οργανα πχ μπορει να αλλαξω και 2 φορες την ημερα εσωρουχο μπορει να παιζει ρολο το υφασμα? αγοραζω εσωρουχα απο λαικη:P ξεχνα λαικη δοκιμασε αθλητικα εσωρουχα. Eναλλακτικα...speedo αθλητικα εσωρουχα εχουν τα μεγαλα καταστηματα αθλητικων και decathlon 6 ώρες πριν, CaMp3on είπε Παιδιά έχει δοκιμάσει κανένας αντιολισθητικές κάλτσες; Για γυμναστήριο τις θέλω. ναι ειναι τελειες για γυμναστηριο (ειδικα βαρη τυπου αρση βαρων). Το αντιθετο για τρεξιμο (μεγαλων αποστασεων/περπατημα σε βολτα)
CaMp3on Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε ξεχνα λαικη δοκιμασε αθλητικα εσωρουχα. Eναλλακτικα...speedo αθλητικα εσωρουχα εχουν τα μεγαλα καταστηματα αθλητικων και decathlon ναι ειναι τελειες για γυμναστηριο (ειδικα βαρη τυπου αρση βαρων). Το αντιθετο για τρεξιμο (μεγαλων αποστασεων/περπατημα σε βολτα) Θυμάσαι μάρκα ή που μπορώ να βρώ;
Αντώνης Τ. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Μάλλινες τζελατη είναι πολύ καλές. Έχω πάρει 3-4 ζευγάρια ψηλές κ κοντές. Ακόμα κ οι βαμβακερες του είναι οι κοντές είναι οτι καλύτερο έχω φορέσει σε βαμβάκι αν κ πλέον το αποφεύγω.
Nikolaslev Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Γεια σας και παλι ηρθα να ενημερωσω να πω καταρχας σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αγορασα καλτσες Dryfit/running αμα της λεω καλα απο αθλητικο καταστημα πραγματικα καμια σχεση με τις λαικης η με τις βαμβακερες κριμα που δεν τις γνωριζα τοσα χρονια σαν ειδος καλτσας . Λοιπον τωρα θελω να ρωτησω το αλλο επειδη θα πρεπει να παρω καποια κοματια και τα οικονομικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη και οι τιμες για εμενα εστω ειναι λιγο ακριβες αυτο το χρονικο διαστημα Υπαρχει αλλο καταστημα εκτος απο το decathlon ετσι με αθλητικα ηδη το decathlon βαζει προσφορες στις καλτσες η τα εσωρουχα? γενικα η στις εκπτωσεις(δεν ξερω γτ δεν ψωνιζα απο εκει) και να ρωτησω κατι που δεν ξερω ειδα κατι site που δινουν κουπονια για εκπτωση πχ αυτο δεν ξερω εαν ειναι απατη η ψεμα εαν ομως οντως υπαρχει εκτπωση πως γινεται λες τον αριθμο στο ταμειο του κουπονιου και γινεται η εκπτωση? https://www.kouponia.org/decathlon/kouponia σας ευχαριστω
vamvakoolas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Nikolaslev είπε Γεια σας και παλι ηρθα να ενημερωσω να πω καταρχας σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αγορασα καλτσες Dryfit/running αμα της λεω καλα απο αθλητικο καταστημα πραγματικα καμια σχεση με τις λαικης η με τις βαμβακερες κριμα που δεν τις γνωριζα τοσα χρονια σαν ειδος καλτσας . Λοιπον τωρα θελω να ρωτησω το αλλο επειδη θα πρεπει να παρω καποια κοματια και τα οικονομικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη και οι τιμες για εμενα εστω ειναι λιγο ακριβες αυτο το χρονικο διαστημα Υπαρχει αλλο καταστημα εκτος απο το decathlon ετσι με αθλητικα ηδη το decathlon βαζει προσφορες στις καλτσες η τα εσωρουχα? γενικα η στις εκπτωσεις(δεν ξερω γτ δεν ψωνιζα απο εκει) και να ρωτησω κατι που δεν ξερω ειδα κατι site που δινουν κουπονια για εκπτωση πχ αυτο δεν ξερω εαν ειναι απατη η ψεμα εαν ομως οντως υπαρχει εκτπωση πως γινεται λες τον αριθμο στο ταμειο του κουπονιου και γινεται η εκπτωση? https://www.kouponia.org/decathlon/kouponia σας ευχαριστω το decathlon δε βγαζει προσφορες. Εχει ομως μερικες φορες στο site αλλα κυριως απο το μαγαζι ενα ραφακι που ειναι παλιο στοκ που θελει να διωξει. Εχω παρει τεχνικη καλτσα με.....2 ευρ! Ρωτα εναν πωλητη και θα με θυμηθεις. Καθε μαγαζι decathlon εχει ενα τετοιο ραφι απο εκει και περα δες cosmossport αλλα και admiral Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από vamvakoolas
poulinos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 On 14/03/2023 at 09:58, Nikolaslev said: Γεια σας και παλι ηρθα να ενημερωσω να πω καταρχας σας ευχαριστω για τις πληροφοριες. Αγορασα καλτσες Dryfit/running αμα της λεω καλα απο αθλητικο καταστημα πραγματικα καμια σχεση με τις λαικης η με τις βαμβακερες κριμα που δεν τις γνωριζα τοσα χρονια σαν ειδος καλτσας . Λοιπον τωρα θελω να ρωτησω το αλλο επειδη θα πρεπει να παρω καποια κοματια και τα οικονομικα μου δεν ειναι οτι καλυτερο αυτη την στιγμη και οι τιμες για εμενα εστω ειναι λιγο ακριβες αυτο το χρονικο διαστημα Υπαρχει αλλο καταστημα εκτος απο το decathlon ετσι με αθλητικα ηδη το decathlon βαζει προσφορες στις καλτσες η τα εσωρουχα? γενικα η στις εκπτωσεις(δεν ξερω γτ δεν ψωνιζα απο εκει) και να ρωτησω κατι που δεν ξερω ειδα κατι site που δινουν κουπονια για εκπτωση πχ αυτο δεν ξερω εαν ειναι απατη η ψεμα εαν ομως οντως υπαρχει εκτπωση πως γινεται λες τον αριθμο στο ταμειο του κουπονιου και γινεται η εκπτωση? https://www.kouponia.org/decathlon/kouponia σας ευχαριστω απλα να ξερεις.το decathlon εχει ωραια πραγματα αλλα παλι δεν θα συγκριθει πχ η quechua με την mammut για παραδειγμα.εχω παρει πραγματακια απο εκει και dry fit μπλουζακια.ωραια αλλα οχι τοσο καλα οσο columbia Κτλ.
witty Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Λόγω καλοκαιριού, κοιτάζω για κάλτσες, οι οποίες να είναι το μέγιστο μέχρι τον αστράγαλο. Γράφοντας "καλτσεσ κοντεσ 100% βαμβακι", κοίταξα όλα τα αποτελέσματα, συνολικά 80 και επικοινώνησα με όλα τα e-shop ρωτώντας εάν διαθέτουν κοντές κάλτσες με 100% βαμβάκι. Λίγα καταστήματα απάντησαν: ένα διακινούσε κάλτσες pierre cardin, ενώ όλα τα υπόλοιπα της εταιρείας Pournara. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι η εταιρεία pournara διαθέτει πατέντες στην κατασκευή καλτσών που είναι καταχωρημένες στον σχετικό Ευρωπαϊκό Οργανισμό. Ρώτησα την μητέρα μου που είναι μοδίστρα εάν την γνωρίζει, και μου είπε ότι ο πατέρας μου αγόραζε κάλτσες μόνο από την εταιρεία Pournara. Ελληνική εταιρεία, 100% βαμβάκι και στα ερωτήματα μου απάντησαν την ίδια ημέρα. Με καλύπτουν πλήρως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα