gii Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας είμαι πρωτοετής σε οικονομικό τμήμα στην ΑΣΟΕΕ. Αυτή την στιγμή εργάζομαι σε φροντιστήριο κάνοντας το μάθημα του αοθ καθώς είμαι πολύ καλός και λατρεύω την διδασκαλία. Θα ήθελα όμως να αποκτήσω εμπειρία πάνω σε κάτι πιο πρακτικό στον χώρο των οικονομικών πχ σε ένα λογιστικό τμήμα γραφείο μιας εταιρείας η σε ένα λογιστικό γραφείο. Δυστυχώς αυτά που που βρίσκω στο ίντερνετ αναφέρονται μόνο για πρακτικές στο εξωτερικό που και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω το καλοκαίρι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι στο πώς να μπορέσω να πείσω κάποιον να μου δείξει λίγα πράγματα; Δεν με νοιάζει καθόλου το οικονομικό θέλω απλά να αποκτήσω εμπειρία σιγά σιγά και αν το κάνω από τώρα που είναι νωρίς σχετικά πιστεύω θα αποκομίσω πολλά οφέλη μελλοντικά! γνωρίζετε κάποια εταιρεία που το κάνει αυτό;
Bitbit Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 ψάξε να βρεις καμια δουλειά σαν βοηθός σε λογιστήριο, έτσι θα τα μάθεις μέσα από τη δουλειά. Το να σου δείξει κανείς δε το βλέπω πιθανό. Σιγά μη καθίσει ο άλλος να σου κάνει μαθήματα. Κι εγώ στη δουλειά μου δε παίζει να κάνω μαθήματα στον καθένα που μπορεί να εμφανιστεί. Άλλη δουλειά δεν είχαμε.... Χώρια ότι είναι πολύ πιθανό και δουλειά να πιάσεις να σε δυσκολέψουν. Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν άτομα που επίτηδες προσπαθούν να αποφύγουν να δείξουν -μάθουν κάποια πράγματα στους νεότερους ώστε οι ίδιοι να είναι αναγκαίοι. Θα πρότεινα να βρεις κανονική δουλειά και όχι να πας με τη λογική, γεια σας ήρθα να μάθω. Διότι σε αυτή την πείρπτωση θα καταντήσεις το παιδί για τους καφέδες. Όπως τόσοι και τόσοι πρακτικάριοι 1
filip123go Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, gii είπε Καλησπέρα σας είμαι πρωτοετής σε οικονομικό τμήμα στην ΑΣΟΕΕ. Αυτή την στιγμή εργάζομαι σε φροντιστήριο κάνοντας το μάθημα του αοθ καθώς είμαι πολύ καλός και λατρεύω την διδασκαλία. Θα ήθελα όμως να αποκτήσω εμπειρία πάνω σε κάτι πιο πρακτικό στον χώρο των οικονομικών πχ σε ένα λογιστικό τμήμα γραφείο μιας εταιρείας η σε ένα λογιστικό γραφείο. Δυστυχώς αυτά που που βρίσκω στο ίντερνετ αναφέρονται μόνο για πρακτικές στο εξωτερικό που και δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να το κάνω το καλοκαίρι. Έχετε να μου προτείνετε κάτι στο πώς να μπορέσω να πείσω κάποιον να μου δείξει λίγα πράγματα; Δεν με νοιάζει καθόλου το οικονομικό θέλω απλά να αποκτήσω εμπειρία σιγά σιγά και αν το κάνω από τώρα που είναι νωρίς σχετικά πιστεύω θα αποκομίσω πολλά οφέλη μελλοντικά! γνωρίζετε κάποια εταιρεία που το κάνει αυτό; Οπως σου είπαν ήδη, κανένας δεν θα καθίσει να "σου μάθει τη δουλεια" . Εαν θέλεις τη δική μου γνώμη, αφοσιώσου στη σχολή σου τώρα. Μην κάνει τίποτα άλλο. Απλά πέρνα τα μαθήματα με 8,9,10. Εαν βγεις απο ΑΣΟΕΕ σε 4 χρόνια και έχει πτυχίο ξέρω γω 8.7, στανταρ κάποια από τις big 4 θα σε πάρει. Τώρα το να πας στον Κυρ Ανέστη τον λογιστή και να ξεχωρίζεις τιμολόγια (γιατί αυτό θα κάνεις) δεν νομίζω να σε βοηθήσει ιδιαίτερα στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. 2 1
giwrgos555 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα καλοκαίρια πολλές εταίρείες κυρίως ξένες με παραρτήματα Ελλάδα(Generali,Coca Cola,British and American Tobacco,Procter & Gamble,Microsoft,Papastratos,TITAN,Euronav βγάζουν summer internships για Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο τα οποία συνήθω ή είναι άμμισθα ή δινουν κάποια ελάχιστα χρήματα τύπου χαρτζιλίκι αλλά αν πας 2-3-4 καλοκαίρια θα μάθεις πράγματα απο εκεί κάποιος με φιλότιμο στο λογιστήριο θα βρεθεί να σου δείξει έστω 2 πράγματα ανα καλοκαίρι οπότε αν τα αθροίσεις επι 3 ή 4 καλοκαίρια θα έχεις και ενα 9-12μηνο εμπειρίας και 10 γνώσεις πάνω στο λογιστήριο. Τα λογιστικά γραφεία τα αποφεύγεις γιατί συνήθως τα έχουν κάτι κατσιβελοι κωλόγεροι τζαμπατζοπούτσηδες που οχι μόνο δεν θα σου μάθουν τίποτα αλλά θα σε έχουν και το παιδί της φάπας που θα πάει συνέχεια στην ΔΟΥ ή σε πελάτες και θα σε κακοπληρώνει οσο δεν πάει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από giwrgos555 2 3
velociraptoras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Στις 26/2/2023 στις 11:08 ΜΜ, giwrgos555 είπε Τα λογιστικά γραφεία τα αποφεύγεις γιατί συνήθως τα έχουν κάτι κατσιβελοι κωλόγεροι τζαμπατζοπούτσηδες που οχι μόνο δεν θα σου μάθουν τίποτα αλλά θα σε έχουν και το παιδί της φάπας που θα πάει συνέχεια στην ΔΟΥ ή σε πελάτες και θα σε κακοπληρώνει οσο δεν πάει. Πόσο αλήθεια όμως. Αμα παρουν πρακτικάριο εκτός οτι του φορτ΄ωνουν όλη τη "λατζα" νομίζουν πως επειδή του μαθαίνουν τη δουλειά δεν πρεπει να τον πληρωνουν κιολας 1
giwrgos555 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, velociraptoras είπε Πόσο αλήθεια όμως. Αμα παρουν πρακτικάριο εκτός οτι του φορτ΄ωνουν όλη τη "λατζα" νομίζουν πως επειδή του μαθαίνουν τη δουλειά δεν πρεπει να τον πληρωνουν κιολας Γι αυτό δεν πάμε μπροστά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα