chrismilo91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία η ξέρει κάποιον που δουλεύει η έχει δουλέψει σε ναυπηγείο καθώς θα πάω πρώτη φορά και θα ήθελα μερικά τιπς
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει εμπειρία η ξέρει κάποιον που δουλεύει η έχει δουλέψει σε ναυπηγείο καθώς θα πάω πρώτη φορά και θα ήθελα μερικά τιπς Ως τι θα πας σε ναυπηγείο;Δεν είναι μια ειδικότητα.
chrismilo91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Με είπαν ξύσιμο βάψιμο απλά έχω λάμες στο ένα το χέρι και μπορώ να σηκώσω μέχρι 40 κιλά Λες να υπάρχει θέμα τους το είπα μ είπαν έλα δοκιμαστικά μια δυο μέρες να δεις 22 χρόνων είμαι ενημερωτικά φοιτητής 1
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Με είπαν ξύσιμο βάψιμο απλά έχω λάμες στο ένα το χέρι και μπορώ να σηκώσω μέχρι 40 κιλά Λες να υπάρχει θέμα τους το είπα μ είπαν έλα δοκιμαστικά μια δυο μέρες να δεις 22 χρόνων είμαι ενημερωτικά φοιτητής Καλή αρχή.Προσοχή στα μέτρα ασφαλείας καθώς και στον εξοπλισμό σου.
chrismilo91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Έχεις κάποιο τιπ που μπορεί να με βοηθήσει ;;; Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε Έχεις κάποιο τιπ που μπορεί να με βοηθήσει ;;; Σχετικά με το πόστο
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Έχεις κάποιο τιπ που μπορεί να με βοηθήσει ;;; Σχετικά με το πόστο Φίλε μου όχι ,δεν ξέρω να σου πω κάτι.
chrismilo91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2023 Δεν πειράζει σ ευχαριστώ όμως που έγραψες κάτι θετικό την καλημέρα μου !! 2
vamvakoolas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 αν εισαι με νεροβολη ειναι κυριλε δεν εχει πολυ κοπο. Αν εισαι με το χερι και εργαλεια τοτε εχει λιγο ζορι. Προσεχε οπως σου εγραψαν για τα μετρα ασφαλειας. Αν δουλεψεις σε μικρο ναυπηγεια (τυπου καικια) δεν εχει μεγαλη δυσκολια μιας και συνηθως δουλευεις απο το εδαφος. Αν ομως δουλεψεις σε μεγαλο, συνηθως δουλευεις σκαλοσια ή απο "καλαθι" αιορουμενος. Δε θα σηκωσεις βαρη μην αγχωνεσαι και οποτε νιωσεις οτι κουραζεσαι αραξε και ενημερωσε το μαστορα... Εξτρα τιπ: τωρα που θα ανοιξει ο καιρος ξεκινα οσο νωρις γινεται για να αποφυγεις μεσημερια (βρασιμο) εκτος αν δουλευεις σε μεγαλο ναυπηγιο σε βαρδιες που δε μπορεις να κανεις τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα