Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν μαθητης της Γ λυκειου του 2ου πεδιου εχω σκοπο να γινω vr gaming developer παρακολουθω τις σχολες και ειδα οτι η μηχανικων πληροφορικης και υπολογιστων στο αιγαλεω

εχει ενα πολυ ενδιαφερον μεταπτυχιακο στη Τεχνητή Νοημοσύνη και Οπτική Υπολογιστική εχει καμια σχεση με τον τομεα μου η οχι?(Γιατι μεσα στα μαθηματα εχει κατι με γεωγραφιεσ και φοβαμαι μην ειναι κατι διαφορετικο απο αυτο που σου δινει σαν ιδεα οταν το διαβαζει καποιος πρωτη φορα.)Γενικα για προγραμματιστης παιχνιδιων τετοιου ειδους ποιες σχολες ειναι οι καλυτερες του πεδιου μου?(Μιλοντας για πιθανα μεταπτυχιακα η γενικα που θα με βοηθουσαν.)Αρχικος μου στοχος ειναι το μετσοβιο.

Δημοσ.

Στην ίδια σχολή στο προπτυχιακό επίπεδο, έχει και ΤΝ και προγραμματισμό παιχνιδιών σε VR/AR σαν μαθήματα. Κανε αυτό και βλέπεις μετά τι θες να κάνεις. Μέχρι να το κάνεις αυτό θα έχουν περάσει 5+ χρόνια και έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία σου 15555 φορές. Αν τελειώσεις το προπτυχιακό και ακόμα σε ενδιαφέρει το game development, τότε πας για μεταπτυχιακό σε κάποιο εξειδικευμένο πανεπιστήμιο του εξωτερικού 

• Like 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Aggeluska είπε

Στην ίδια σχολή στο προπτυχιακό επίπεδο, έχει και ΤΝ και προγραμματισμό παιχνιδιών σε VR/AR σαν μαθήματα. Κανε αυτό και βλέπεις μετά τι θες να κάνεις. Μέχρι να το κάνεις αυτό θα έχουν περάσει 5+ χρόνια και έχει αλλάξει η κοσμοθεωρία σου 15555 φορές. Αν τελειώσεις το προπτυχιακό και ακόμα σε ενδιαφέρει το game development, τότε πας για μεταπτυχιακό σε κάποιο εξειδικευμένο πανεπιστήμιο του εξωτερικού 

Δηλαδη για αυτο που θελω ειναι η καταλληλη σχολη? ΜΕ αγχωνει και το γεγονος οτι ηταν πρωην τει

Δημοσ.

Καμία σχολή σε προπτυχιακό επίπεδο δεν θα σε κάνει game developer. Σε όποια σχολή και να πας θα έχεις 2-3 μαθήματα που ασχολούνται με ΤΝ, ΜΜ κλπ και το πολύ ένα μάθημα για game development. Αυτά από ένα σύνολο 40 μαθημάτων ( Στο ΠΑΔΑ είναι 55 το σύνολο των μαθημάτων). Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν πας σε μια σχολή για 4-5 μαθήματα αλλά για το σύνολο των μαθημάτων. Τέλος, γιατί σε αγχώνει που ήταν ΤΕΙ; Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το πτυχίο. Θα μπορείς να κάνεις ο,τι κάνεις έχοντας πτυχίο από άλλα γνωστά πανεπιστήμια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...