josuts Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Καλημερα παιδια.Γνωριζει κανεις καποια αξιπιστη εφαρμογη για μπλοκαρισμα κλησεων? ευχαριστω πολυ
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iphe4b3f7823/ios
josuts Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, jim_p είπε https://support.apple.com/el-gr/guide/iphone/iphe4b3f7823/ios Ευχαριστω.Αυτο το γνωριζω ομως δεν μπορω να το χρησιμοποιησω λογο εχω ηλικιωμενη μητερα κ συγγενεις που με καλουν απο διαφιρα σταθερα κ πρεπει να απαντησω.Τηλεφωνητη δεν εχω.Για αυτο κ αναζητω καποια ξεχωριστη εφαρμογη
koutsis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, josuts είπε Ευχαριστω.Αυτο το γνωριζω ομως δεν μπορω να το χρησιμοποιησω λογο εχω ηλικιωμενη μητερα κ συγγενεις που με καλουν απο διαφιρα σταθερα κ πρεπει να απαντησω.Τηλεφωνητη δεν εχω.Για αυτο κ αναζητω καποια ξεχωριστη εφαρμογη Τι ακριβώς θες να κάνει η εφαρμογή; σε αυτό που είδες πιο πάνω μπλοκάρεις οποιοδήποτε νούμερο θες από της επαφές σου ή από τις πρόσφατες κλήσεις. Εσύ τι θέλεις να κάνεις;
josuts Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 θελω η εφαρμογη να τις μπλοκαρει αυτοματα.Ως τωρα οταν δεχθω τετοια κληση οχι καθε μερα βεβαια,το αφηνω να χτυπησει κ μολις σταματησει παω κ το μπλοκαρω κ μπαινει σε μπλακ λιστ.Μετα απο μερικες μερες ξανα το ιδιο. Σιγουρα η ενσωματωμενη επιλογη που εχει στο iphone βοηθαει αλλα χρειαζεται μια συμπληρωματικη εφαρμογη.Καθως την ειχα δοκιμασει στην προηγουμενη συσκευη κ οτι νουμερο δεν το εχεις στις επαφες το μπλοκαρει κ αυτο δεν με βολευει καθως δεχομαι κ κληση απο σταθερα γειτονιας κ οχι που ξερουν την ηλικωμενη μητερα μου κ καλουν εμενα αλλα κ αλλα αγνωστα προς εμενα αλλα γνωστα για την μητερα μου επισης αλλη κυρια γνωστη της μητερα μου παιρνει παντα με αποκρυψη καθως το εχει ζητησει απο το δικτυο της.Οποτε γενικα μια εφαρμογη θα βοηθουσε ωσ συμπληρωμα
koutsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, josuts είπε θελω η εφαρμογη να τις μπλοκαρει αυτοματα.Ως τωρα οταν δεχθω τετοια κληση οχι καθε μερα βεβαια,το αφηνω να χτυπησει κ μολις σταματησει παω κ το μπλοκαρω κ μπαινει σε μπλακ λιστ.Μετα απο μερικες μερες ξανα το ιδιο. Σιγουρα η ενσωματωμενη επιλογη που εχει στο iphone βοηθαει αλλα χρειαζεται μια συμπληρωματικη εφαρμογη.Καθως την ειχα δοκιμασει στην προηγουμενη συσκευη κ οτι νουμερο δεν το εχεις στις επαφες το μπλοκαρει κ αυτο δεν με βολευει καθως δεχομαι κ κληση απο σταθερα γειτονιας κ οχι που ξερουν την ηλικωμενη μητερα μου κ καλουν εμενα αλλα κ αλλα αγνωστα προς εμενα αλλα γνωστα για την μητερα μου επισης αλλη κυρια γνωστη της μητερα μου παιρνει παντα με αποκρυψη καθως το εχει ζητησει απο το δικτυο της.Οποτε γενικα μια εφαρμογη θα βοηθουσε ωσ συμπληρωμα Πάλι δεν κατάλαβα τι θέλεις να κάνει η εφαρμογή. Να μπλοκάρει αυτόματα ποιά νούμερα; όλα τα άγνωστα δεν θες να τα μπλοκάρει. Να του λες εσύ ποιό νούμερο θες να μπλοκάρει πάλι δεν το θες. Άρα πως θα ξέρει η εφαρμογή ποιά νούμερα να μπλοκάρει και ποιά όχι; 🤔
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 14 ώρες πριν, josuts είπε θελω η εφαρμογη να τις μπλοκαρει αυτοματα.Ως τωρα οταν δεχθω τετοια κληση οχι καθε μερα βεβαια,το αφηνω να χτυπησει κ μολις σταματησει παω κ το μπλοκαρω κ μπαινει σε μπλακ λιστ.Μετα απο μερικες μερες ξανα το ιδιο. Σιγουρα η ενσωματωμενη επιλογη που εχει στο iphone βοηθαει αλλα χρειαζεται μια συμπληρωματικη εφαρμογη.Καθως την ειχα δοκιμασει στην προηγουμενη συσκευη κ οτι νουμερο δεν το εχεις στις επαφες το μπλοκαρει κ αυτο δεν με βολευει καθως δεχομαι κ κληση απο σταθερα γειτονιας κ οχι που ξερουν την ηλικωμενη μητερα μου κ καλουν εμενα αλλα κ αλλα αγνωστα προς εμενα αλλα γνωστα για την μητερα μου επισης αλλη κυρια γνωστη της μητερα μου παιρνει παντα με αποκρυψη καθως το εχει ζητησει απο το δικτυο της.Οποτε γενικα μια εφαρμογη θα βοηθουσε ωσ συμπληρωμα Δεν ξέρω ποια είναι ενσωματωμένη στο iPhone. Σε android είναι το hiya (υπάρχει και για iOS) που κάνει αποκλεισμό σε ανεπιθύμητες κλείσεις και κλήσεις εξαπάτησης. Σε συνδυασμό με εγγραφή στο μητρώο 11 και μπλοκάρισμα πενταψήφιων, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν δεν έχεις κάνει εγγραφή στο μητρώο 11, κάνε. Ρίξε μια ματιά και στις σχετικές ρυθμίσεις, στην περίπτωση που σου ξέφυγε κάποια επιλογή που βοηθάει. Δες πώς θα πάει με αυτά τα δύο, και μετά κοιτάς κάτι για τρίτο. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί.
josuts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 8:44 ΠΜ, Mrs. Hyde είπε Δεν ξέρω ποια είναι ενσωματωμένη στο iPhone. Σε android είναι το hiya (υπάρχει και για iOS) που κάνει αποκλεισμό σε ανεπιθύμητες κλείσεις και κλήσεις εξαπάτησης. Σε συνδυασμό με εγγραφή στο μητρώο 11 και μπλοκάρισμα πενταψήφιων, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Αν δεν έχεις κάνει εγγραφή στο μητρώο 11, κάνε. Ρίξε μια ματιά και στις σχετικές ρυθμίσεις, στην περίπτωση που σου ξέφυγε κάποια επιλογή που βοηθάει. Δες πώς θα πάει με αυτά τα δύο, και μετά κοιτάς κάτι για τρίτο. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί. Καλησπερα.Στο μητρωο 11 εχω μπει τα τελευταια χρονια.Δοκιμασα την εφαρμογη που αναφερεις αλλα δεν με ενθουσιασε.Οποτε συνεχιζω το ψαξιμο.Τωρα στο μενου του το μονο που εχει ειναι να μπλοκαρει τους αριθμους ολους κ να αφηνει μονο οσους εχεις στις επαφες σου.Ομως δεν βολευει διοτι διαφοροι συγγενεις κλπ αν καλεσουν την μητερα μου στο σταθερο κ δεν απαντησει καλουν εμενα να δουν αν συμβαινει κατι καθως εχει προβληματα υγειας κ γινεται ενας χαμος με τις κλησεις κατα διαστηματα.Κ πανω που ηρεμεις σκανε κ οι ανεπιθυμυτες κλησεις
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Στις 6/3/2023 στις 5:33 ΜΜ, josuts είπε Καλησπερα.Στο μητρωο 11 εχω μπει τα τελευταια χρονια.Δοκιμασα την εφαρμογη που αναφερεις αλλα δεν με ενθουσιασε.Οποτε συνεχιζω το ψαξιμο.Τωρα στο μενου του το μονο που εχει ειναι να μπλοκαρει τους αριθμους ολους κ να αφηνει μονο οσους εχεις στις επαφες σου.Ομως δεν βολευει διοτι διαφοροι συγγενεις κλπ αν καλεσουν την μητερα μου στο σταθερο κ δεν απαντησει καλουν εμενα να δουν αν συμβαινει κατι καθως εχει προβληματα υγειας κ γινεται ενας χαμος με τις κλησεις κατα διαστηματα.Κ πανω που ηρεμεις σκανε κ οι ανεπιθυμυτες κλησεις Δυστυχώς, δεν έχω κοιτάξει κάτι άλλο, μιας και έχω την ηρεμία μου με όσα έχω κάνει. Ελπίζω να βρεθεί κάποια άλλη πρόταση από συμφορουμίτη.
josuts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2023 σε ευχαριστω για τον χρονο σου κ τις απαντησεις σου.Να εισαι καλα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα