Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει αυτό; Τελικά μπορώ ή δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε Windows 11; Το Windows update μου λέει όχι, το PC Health Check μου λέει ναι.

Τι άλλο μπορώ να κάνω, π.χ. να κατεβάσω κάποιο ISO και να κάνω manually το upgrade;

image.png.d0286c2b9c81545a8dffafcfd11738ed.png

Δημοσ.

Θα πρότεινα αν το έχεις να έκανες backup τα αρχεία σου και να έστηνες τα 11 από την αρχή με format και όχι με upgrade. Αν είναι laptop μπορείς να δεις στην μαμα εταιρια αν εχει drivers για 11. Και αν ειναι σταθερο pc απο το μοντελο της μητρικης αν πάλι έχει drivers για τα 11.

Δημοσ.

Πιθανές λύσεις:

1. Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στον C :   ?   Απελευθέρωσε χώρο.

2. Έχεις UFI boot και GPT partition στον C :   ?  Αν όχι, τότε, πάρε backup τον δισκο, κάνε μετατροπή σε GPT partition και ενεργοποίησε το UEFI boot.

3. Ενεργοποίησε το Secure Boot στο BIOS και δοκίμασε ξανά.

4. Κατέβασε το Windows 11 ISO με το εργαλείο της Microsoft, άνοιξε το με τον windows explorer (κάνει αυτόματα mount το ISO), και τρέξε το setup.

Δημοσ.
Στις 3/3/2023 στις 2:38 ΜΜ, antirix024 είπε

Μπορεί κάποιος φίλος να μου εξηγήσει αυτό; Τελικά μπορώ ή δεν μπορώ να αναβαθμίσω σε Windows 11; Το Windows update μου λέει όχι, το PC Health Check μου λέει ναι.

Τι άλλο μπορώ να κάνω, π.χ. να κατεβάσω κάποιο ISO και να κάνω manually το upgrade;

image.png.d0286c2b9c81545a8dffafcfd11738ed.png

κανε scroll down να δουμε τι αλλο ειναι στη λιστα

• Like 1
  • Λύση
Δημοσ.

Να πω εδώ τη λύση που δούλεψε σε μένα σε περίπτωση που κάποιος το χρειαστεί στο μελλον. 

(απλά ήταν broken το windows update) -- το βρήκα γκουγκλάροντας.

---

image.png.05f885886f9b775b06c56b55f082e2b9.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...