Athanatos1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Παιδες καλησπερα. Ειμαι άσχετος με την εργασια σαν ντελιβερας,αλλα υπαρχει μεγαλη αναγκη για αμεση ενασχοληση στον συγκεκριμενο κλαδο. Η εμπειρια μου απο οδηγηση μηχανης ειναι σχεδον μηδενικη πλεον( ειχα παπακι για ενα χρονο,πριν πολλα πολλα χρονια) , οπότε δε θα ειμαι ο πλεον γρηγορος οδηγος, τουλαχιστον στην αρχη. Επισης η αναγκη χρηματων ειναι άμεση οπότε θα προτιμουσα καποια εταιρεια που πληρωνει με μεροκαματο. Με βαση τα στοιχεια που σας εδωσα ποια νομιζεται οτι ειναι η καταληλοτερη εταιρεια? Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ή περιγραφη μιας μερας ως εργαζομενος σε αυτες τις εταιρειες ευπροσδεκτη, μια και ειμαι προς το παρον άσχετος με τον τροπο λειτουργειας τους. Ευχαριστω!
takoulou Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, Athanatos1 είπε Παιδες καλησπερα. Ειμαι άσχετος με την εργασια σαν ντελιβερας,αλλα υπαρχει μεγαλη αναγκη για αμεση ενασχοληση στον συγκεκριμενο κλαδο. Η εμπειρια μου απο οδηγηση μηχανης ειναι σχεδον μηδενικη πλεον( ειχα παπακι για ενα χρονο,πριν πολλα πολλα χρονια) , οπότε δε θα ειμαι ο πλεον γρηγορος οδηγος, τουλαχιστον στην αρχη. Επισης η αναγκη χρηματων ειναι άμεση οπότε θα προτιμουσα καποια εταιρεια που πληρωνει με μεροκαματο. Με βαση τα στοιχεια που σας εδωσα ποια νομιζεται οτι ειναι η καταληλοτερη εταιρεια? Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ή περιγραφη μιας μερας ως εργαζομενος σε αυτες τις εταιρειες ευπροσδεκτη, μια και ειμαι προς το παρον άσχετος με τον τροπο λειτουργειας τους. Ευχαριστω! Ψάξε πρωτα αν σε πάρουν εκεί που είπες.. Αν θέλουν άτομα.. Και μετά ξεκινάς να γρήγορα να οδηγάς.. Να το θυμηθείς..
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, Athanatos1 είπε Παιδες καλησπερα. Ειμαι άσχετος με την εργασια σαν ντελιβερας,αλλα υπαρχει μεγαλη αναγκη για αμεση ενασχοληση στον συγκεκριμενο κλαδο. Η εμπειρια μου απο οδηγηση μηχανης ειναι σχεδον μηδενικη πλεον( ειχα παπακι για ενα χρονο,πριν πολλα πολλα χρονια) , οπότε δε θα ειμαι ο πλεον γρηγορος οδηγος, τουλαχιστον στην αρχη. Επισης η αναγκη χρηματων ειναι άμεση οπότε θα προτιμουσα καποια εταιρεια που πληρωνει με μεροκαματο. Με βαση τα στοιχεια που σας εδωσα ποια νομιζεται οτι ειναι η καταληλοτερη εταιρεια? Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ή περιγραφη μιας μερας ως εργαζομενος σε αυτες τις εταιρειες ευπροσδεκτη, μια και ειμαι προς το παρον άσχετος με τον τροπο λειτουργειας τους. Ευχαριστω! Καμία από της 2 εταιρίες δεν πληρώνει μεροκάματο Και οι 2 πλέον περνούν "συνεργάτες" οπότε αν σε πάρουν πρέπει να έχεις κάνει έναρξη στην εφορία Αν θες μεροκάματο ξεκινά σε τοπικά μαγαζιά να ρωτάς Επίσης κάτι αρκετά σημαντικό, μηχανάκι έχεις?αν όχι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα μιας και το 80% αν όχι παραπάνω δεν παρέχουν μηχανάκι Επίσης για να λες μεροκάματο υποθέτω εννοείς να πληρώνεσαι καθημερινά πάλι λίγο χλωμό 1
Athanatos1 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Μηχανάκι θα βρεθεί άμεσα. Η ερώτηση αφορούσε περισσότερο τη χαλαρότητα (για τις πρώτες μέρες μέχρι να εξοικειωθω με την οδήγηση. Αν έχω καταλάβει καλά ,στη wolt μπορείς να δεις πρώτα την παραγγελία( περιοχή,οδό, όροφος διαμερίσματος κτλπ) και αν θέλεις την επιλέγεις...ενώ στο efood πας εκεί που σε στέλνουν συνεχωμενα. Κάπως έτσι είναι η λάθος τα λέω ? Έχω μπερδευτεί κάπως. (Ναι αμέσως θα προσληφθω σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο εταιρείες )
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 22 ώρες πριν, Athanatos1 είπε Μηχανάκι θα βρεθεί άμεσα. Η ερώτηση αφορούσε περισσότερο τη χαλαρότητα (για τις πρώτες μέρες μέχρι να εξοικειωθω με την οδήγηση. Αν έχω καταλάβει καλά ,στη wolt μπορείς να δεις πρώτα την παραγγελία( περιοχή,οδό, όροφος διαμερίσματος κτλπ) και αν θέλεις την επιλέγεις...ενώ στο efood πας εκεί που σε στέλνουν συνεχωμενα. Κάπως έτσι είναι η λάθος τα λέω ? Έχω μπερδευτεί κάπως. (Ναι αμέσως θα προσληφθω σε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο εταιρείες ) Αν βρεις μηχανάκι ξεκινά να ψάχνεις στα τοπικά καταστήματα εστίασης , από όσο ξερω wolt και efood δεν είναι με πρόσληψη άλλα με "συνεργασία" άρα πρέπει να κάνεις έναρξη επαγγέλματος με ότι προβλήματα η έξοδα συνεπαγετε αυτο
akalyptos1990 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 παίδες αν έχεις χρέος στην εφορία μπορείς να ανοίξεις μπλοκακι ;
KrazyK Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν θες να είναι χαλαρά προσπάθησε να βρεις νυχτερινό ωράριο, λιγότερες παραγγελίες και κίνηση. Εξαρτάται βέβαια και σε ποια πόλη είσαι για παράδειγμα Αθήνα παίζει να έχει αυξημένη επικινδυνοτητα το βράδυ. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από KrazyK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα