giannos13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2023 Εχω κάνει αίτηση για έκδοση βεβαιώσης μόνιμης κατοικίας μέσω gov.gr και θέλω να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανένας πόσες μέρες παίρνει περίπου η όλη διαδικασία. Διότι εάν παίρνει πολλές μέρες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω άλλον τρόπο για να πιστοποιήσω την μόνιμη διεύθυνση κατοικίας μου...
geomrk Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 λογαριασμος τηλεφωνου/ρευματος νομιζω ειναι εγκυρος τροπος
giannos13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2023 Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον Δήμο μου και ούτε αυτοί δεν ξέρανε με σιγουριά πόσες μέρες θα κάνει να βγεί...Το μόνο που είπε είναι ότι δεν βγαίνει αυθημερόν! 3 ώρες πριν, geomrk είπε λογαριασμος τηλεφωνου/ρευματος νομιζω ειναι εγκυρος τροπος Δεν είναι στο όνομα μου. Τέλος πάντων, χρησιμοπιήσα σαν εναλλακτική το Ε1.
geomrk Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, giannos13 είπε Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον Δήμο μου και ούτε αυτοί δεν ξέρανε με σιγουριά πόσες μέρες θα κάνει να βγεί...Το μόνο που είπε είναι ότι δεν βγαίνει αυθημερόν! Δεν είναι στο όνομα μου. Τέλος πάντων, χρησιμοπιήσα σαν εναλλακτική το Ε1. εκανα χθες που ειδα το ποστ σου εκδοση βεβαιωσης μονιμης κατοικιας και τωρα την εχω ετοιμη στο gov μου,αρα 1 μερα κανει
giannos13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Εμένα πάντως ακόμα δεν έχει βγει!!! Μάλλον μένεις σε καλό δήμο 😄 ...Γιατί ο δικός μου πνέει τα λοίσθια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα