Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και μήνες να βρω έναν ηλεκτρολόγο για κάποιες εργασίες στο σπίτι μου. Γιατί είναι τόσο δύσκολο? Θέλω εγκατάσταση ουδετέρων σε κάποια σημεία που έχει πρίζα κοντά, να περαστούν κάποια καλώδια ethernet και να τοποθετηθεί ένα ρελέ ισχύος στο πίνακα μαζί με ένα shelly για να ελέγχω θερμοσίφωνα.

Δεν ζητάω κάτι δύσκολο (θεωρώ). Είχε έρθει ένας για να δει και να κάνει προσφορά και εξαφανίστηκε. Πήρα 2 εταιρίες που κάνουν τέτοιες δουλειές, δεν με πήραν ποτέ πίσω τηλέφωνο. Τους ξαναπήρα και έχουν τόση δουλειά τα παιδιά που δεν προλαβαίνουν.

Έχει τόση ζήτηση το επάγγελμα? Είναι τόσο δύσκολα αυτά που ζητάω που δεν θέλει κανείς να ασχοληθεί? Τι γίνεται λάθος?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θελουν σκαψιματα αυτα που ζητας... με το αναλογο κόστος... 

σε ποια περιοχη εισαι ? μηπως σου προτεινω ηλεκτρολογο αν ενδιαφερεσαι

Δημοσ.

Σκάψιμο σίγουρα όχι. Δεν θέλω παντού ουδέτερο, μόνο εκεί που οι διακόπτες επικοινωνούν με πρίζα δίπλα / απο κάτω.  Τα ethernet τα θέλω με κανάλι άρα και αυτό δεν θέλει σκάψιμο, μόνο χρόνο.

Αθήνα, Νότια Προάστια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Έχει τόση ζήτηση το επάγγελμα?

Δεν έχεις ιδέα φίλε... Τουλάχιστον Αθήνα γίνεται χαμός. Εγώ που είπα να το κάνω για κανένα έξτρα χαρτζιλίκι (μην πάει και τελείως χαμένο το πτυχίο) και πραγματικά δεν τους προλάβαινα..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katsapoli είπε

Είναι μικρή δουλειά δεν θα ασχοληθεί κανείς 

Μικρή δουλειά αλλά ο ένας, πριν εξαφανιστεί μου είπε κανα 400€ και θα με ξανακαλέσει όταν αγοράσει τα κανάλια και τα καλώδια.

Δημοσ.

Λογικά έχουν μεγαλύτερες δουλειές που ακόμα και εσένα π σ φενονται πολλά γιαυτους δεν αξίζουν να ασχοληθούν. Όχι λογικά έτσι είναι έχουν λεφτά αυτές οι δουλειες πολλά άσε τι λενε

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δεν έχεις ιδέα φίλε... Τουλάχιστον Αθήνα γίνεται χαμός. Εγώ που είπα να το κάνω για κανένα έξτρα χαρτζιλίκι (μην πάει και τελείως χαμένο το πτυχίο) και πραγματικά δεν τους προλάβαινα..

Αν είσαι και καλός στη δουλειά σου αυτά συμβαίνουν. Αν πάντως είσαι ήσυχα αυτό το καιρό και θέλεις να κάνεις κάτι για να μη κάθεσαι, πες μου. :-)

1 λεπτό πριν, katsapoli είπε

Λογικά έχουν μεγαλύτερες δουλειές που ακόμα και εσένα π σ φενονται πολλά γιαυτους δεν αξίζουν να ασχοληθούν. Όχι λογικά έτσι είναι έχουν λεφτά αυτές οι δουλειες πολλά άσε τι λενε

Αφού ήξερε τηλεφωνικά τη δουλειά που πρέπει να γίνει, γιατί θεώρησε σωστό να έρθει να τη δει και απο κοντά και να ασχοληθεί? Μπορούσε να την ακυρώσει απο το τηλέφωνο και να γλιτώσει τον χαμένο χρόνο.

Δημοσ.

Γενικα ετσι ειναι. Ειναι λιγοι και τρεχουν και δε φτανουν οχι μονο ηλεκτρολογοι.

Επισης εχουν δουλειες που τρεχουν απο εργολαβους και εκει δε τους παιρνει να αργησουν... αρα γραφουν τον ιδιωτη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

Γενικα ετσι ειναι. Ειναι λιγοι και τρεχουν και δε φτανουν οχι μονο ηλεκτρολογοι.

Επισης εχουν δουλειες που τρεχουν απο εργολαβους και εκει δε τους παιρνει να αργησουν... αρα γραφουν τον ιδιωτη.

Άρα να αλλάξω τον τίτλο του thread σε "Αναζήτη εργολάβου - help"

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν είσαι και καλός στη δουλειά σου αυτά συμβαίνουν. Αν πάντως είσαι ήσυχα αυτό το καιρό και θέλεις να κάνεις κάτι για να μη κάθεσαι, πες μου. :-)

Είναι λίγο πάνω από αυτά που κάνω ήδη :) . Εγώ κάνω πολύ πιο απλα. Καμια πρίζα, καμια ασφάλεια, κανέναν αυτοματισμό, πέρασμα κανένα φωτιστικό, κανένα σχέδιο... Τέτοια πράγματα. Αυτά που δλδ βαριούνται να κάνουν οι "κανονικοί" ηλεκτρολόγοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Δες σε καμια πλατφορμα,καποιον θα βρεις

Αυτο το καιρο τρεχουν ολοι σε οικοδομες,ειναι δυσκολο να βρεις οποιονδηποτε τεχνικη,σε καποιες ειδικοτητες δε εχει γινει mission impossible

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Δες σε καμια πλατφορμα,καποιον θα βρεις

Αυτο το καιρο τρεχουν ολοι σε οικοδομες,ειναι δυσκολο να βρεις οποιονδηποτε τεχνικη,σε καποιες ειδικοτητες δε εχει γινει mission impossible

Δοκίμασα εκείνη τη γνωστή πλατφόρμα και μου έστειλαν εκείνον που εξαφανίστηκε, και μία εταιρία που τελικά δεν αναλαμβάνει τέτοιες δουλειές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνωστο πρόβλημα που το έχω παρατηρήσει με ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς από το 2015 περίπου και μετά. Ισχύουν ακριβώς αυτά που έγραψαν όλοι. Ασχολούνται με άλλες δουλειές σε εργολάβους με χρονοδιάγραμμα και καλύτερες απολαβές, έτσι γράφουν τον ιδιώτη στα παλιά τους τα παπούτσια. Να δω τι θα κάνουμε εμείς σε λίγους μήνες που θέλουμε να κανουμε αλλαγή του ηλεκτρικού πίνακα του σπιτιού μαζί με διάφορες μικροεπισκευές σε ντουι φωτιστικών που δεν ανάβουν καθόλου η προκαλουν πτώση του μικροαυτοματου.

Επεξ/σία από Basilhs23___
Δημοσ.

Welcome to the club..

Προσφατα τελειωσα την ανακαινιση στο πατρικο μου και μαρτυρησα την ωρα και τη στιγμη.

Μπηκαν στο σπιτι ολες οι ειδικοτητες απο μαστορες και ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ανεξαιρετως πνιγονταν στη δουλεια και με πηγαιναν πισω.

Ο τελευταιος που τσακωθηκα ηταν ο ηλεκτρολογος, ο οποιος παροτι γνωστος αποδειχθηκε ο μεγαλυτερος μακακας απο ολους. Τον ξεφτιλισα ομως και το ευχαριστηθηκα οσο τιποτα.

Γνωμη μου παρε σβαρνα τηλεφωνα απο google, καποιος θα βρεθει αργα η γρηγορα. Ουτως η αλλως ζητας απλα πραγματα και δε χρειαζεσαι καποιον απο τους "καλυτερους".

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...