Προς το περιεχόμενο

Kalodio sindesis Nokia/Siemens me pc

Nikolas232

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GIA TO FLASHER CABLE ENDIAFEROMAI KI EGW AN EXEIS.<P>------------------<BR>Notis Around the World<p>[This message has been edited by Kermit (edited 30-04-2001).]

Δημοσ.

Kalwdio flasher exw. Doulevei apsoga, diladi epikoinonei me to tilefwno, alla anava8misi den exw kataferei na kanw. Vasika den to exw psaksei kai poli. Stin arxi eixa asxoli8ei alla den eida apotelesma kai stamatisa. Diavazw to backup apo to kinito alla meta afou ekana write to kainourio s/w den empaine sto diktio.<BR>Pantws den exw akousei kapoion pou na exei kataferei na kanei s/w upgrade me to flasher. Anti8etws mono zimies exw akousei na kanoun me to en logw kalwdio. Eftixws pou dior8onontai efkola...<BR>Giati psaxnosaste toso vre paidia afou i nokia kanei dwrean s/w upgrade. Min kanete ta pragmata diskola.

Δημοσ.

O flasher to dejan den exei ftiaxtei gia<BR>anavathmiseis alla kyrios gia xekleidoma<BR>ton neon kiniton tis nokia(px 6210,3310,7110...)<BR>me partial flash<BR>Otan anavathmiseis to kinito me ayto paroysiazei provlimata!!An kapoios endiaferete<BR>na to agorasei xero atomo poy to ftiaxnei!<P>Biotronic-Power<P> <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Nikolas232:<BR><B>Kalwdio flasher exw. Doulevei apsoga, diladi epikoinonei me to tilefwno, alla anava8misi den exw kataferei na kanw. Vasika den to exw psaksei kai poli. Stin arxi eixa asxoli8ei alla den eida apotelesma kai stamatisa. Diavazw to backup apo to kinito alla meta afou ekana write to kainourio s/w den empaine sto diktio.<BR>Pantws den exw akousei kapoion pou na exei kataferei na kanei s/w upgrade me to flasher. Anti8etws mono zimies exw akousei na kanoun me to en logw kalwdio. Eftixws pou dior8onontai efkola...<BR>Giati psaxnosaste toso vre paidia afou i nokia kanei dwrean s/w upgrade. Min kanete ta pragmata diskola.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>

Δημοσ.

Simfwnw. Gia unlock me partial flash einai oti kalitero. Malista iparxei kai mia parallagi tou kalwdiou tou flasher, to jethro.<BR>einai enas new unlocker pou xrisimopoieitai me to kalodio tou flasher ligo parallagmeno alla den xreiazetai oute bins, tias istories perioxes klp! apla dialegeis to modelo<BR>tou kinitou pou exeis (3210,8210 klp) -oute kan ti version-,anabeis to<BR>kinito kai douleuei...<BR>Sintoma ektos apo to kalwfio tou flasher, to opoio den exei tixei idiaitera 8ermis apodoxis 8a mporw na dia8esw kai to kalwdio jethro. Egw to exw alla psaxnw kapoio kinito na to dokimasw.<BR>Filika, Nikos.<P><P>------------------<BR>order nokia data cables at [email protected]

Δημοσ.

Geia sas paidia! Eimai asxeth me to thema akoma ma thelo na matho. Loipon, me endiaferei na syndeso to 3310 me to pc gia na exo logos kai freetones sto kinito mu. Ti kalodio prepei na paro, pou tha to vro, poso kostizei kai fysika ti prepei na prosexo!<BR>Eyxaristo poli!<BR>E-mail me please! smile.gif<P>

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...