Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα το battle pass στο cod για  xbox και όταν πήγα να το παίξω στο pc μου ζήτησε να το ξανά αγοράσω για windows. Τραγικό μου φαίνεται.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 22/10/2024 στις 11:25 ΜΜ, Paragontas-x είπε

Γιατί ενώ παίζω μερικές φορές αποσυνδέεται ο μοχλός στιγμιαία και στο καπάκι ξανά συνδέεται?

Έχω δοκιμάσει 2 μοχλούς και κάνει ακριβώς το ίδιο.

Κάποιος που να έχει το ίδιο πρόβλημα?

Εννοείτε έχω περάσει το τελευταίο firmware στους μοχλούς και τους έχω κάνει και reset πατώντας για λίγη ώρα το sync button μέχρι να κλείσουν δονούμενοι τις σκανδάλες οι μοχλοί

Μου το εκανε η παλια xbox one κονσολα, τελικα ειχε προβλημα με το ασυρματο σημα και στα κοντρολερ και στο wifi. Μπορεις να δοκιμασεις δυο πραγματα, καινουργιες αλκαλικες μπαταριες (αν και κανονικα και οι απλες επαναφορτιζομενες κατα 99% δεν εχουν κανενα θεμα, οι αλκαλικες ειναι εγγυημενα 100% οτι δουλευουν) και επισης να δοκιμασεις με καλωδιο να δεις αν κανει καποια αποσυνδεση.

Δημοσ.
Στις 27/10/2024 στις 1:58 ΜΜ, Psyber είπε

Παιδιά που αγοράζουμε καλή προσφορά για gamepass? Ενδιαφέρομαι για pc μόνο.

Στα "κλειδάδικα" θα βρείς διάφορες προσφορές. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει eneba και cdkeys χωρίς κανένα θέμα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manos_777 είπε

Έχει πάρει το μάτι σας κανένα xbox galaxy στην Ελλάδα;;

Το έχω παραγγείλει. Όπου ναναι έρχεται... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, manos_777 είπε

από που το παράγγειλες, άμα επιτρέπεται;;

Από το γερμανικό microsoft store. 

Edit: 6 Δεκεμβρίου έρχεται. 

Επεξ/σία από Tigio13
Δημοσ.

Καλησπέρα το galaxy edition θα εχει κάποια διαφορά στον τεχνικό τομέα εγω το μόνο που διάβασα και δεν ξερω αν ισχύει ειναι οτι θα είναι νε λιγότερα νανομετρα σε cpu και gpu για καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...