The_Judas Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Στις 6/5/2025 στις 4:33 ΜΜ, Fulgore είπε ωραία! εδω και καιρό ηθελα να παιξω το police και firefighting simulator. 1
gregpec2 Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:33 μμ Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει το πολύ καλό Robocop Rogue City deluxe edition σε προσφορά με 7 ευρώ. 1 2
GaGaS_Thess Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:25 πμ https://psaddict.gr/news/information-about-changes-to-game-pass-prices-and-tiers/ Ελπίζω να κάνουν πλάκα και οι φήμες να ήταν 1 Απριλίου και απλά να βγήκαν τώρα...
hexenlord Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:11 μμ PJR73-CXH7M-9C9JM-JWW29-RWW4Z Wolfy 2Xbox, λυσσαξτε. 1
BillT Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 μμ Xbox May Update: Retro Classics Come to Xbox Game Pass, PC Gaming Updates, and More Ωραία προσθήκη για τους λάτρεις 1
Mr_Terror Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:05 πμ Στις 20/5/2025 στις 9:33 ΜΜ, gregpec2 είπε Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει το πολύ καλό Robocop Rogue City deluxe edition σε προσφορά με 7 ευρώ. Καλό παιχνίδι αξίζει τα 7 ευρώ αλλά κάτι μου λέει ότι προσεχώς θα μπει στο pass
gregpec2 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:31 πμ 24 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Καλό παιχνίδι αξίζει τα 7 ευρώ αλλά κάτι μου λέει ότι προσεχώς θα μπει στο pass Spoiler Αφού το αγόρασα εγώ, σίγουρα θα μπει! Πάντα έτσι γίνεται 🤣😁
Mr_Terror Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Καλα εκανες για 7 ευρω αξιζει να το εχεις.Και εγω λεω να το αγορασω αλλα με κραταει οτι θεωρω βεβαιο οτι θα μπει στο pass συντομα.Ετσι εγινε πριν λιγο καιρο στο playstation.μπηκε σε προσφορα 8 ευρω αν θυμαμαι και μετα απο λιγο μπηκε στο plus.
lak10 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:52 μμ βγηκε το mafia για pre order μεσω του skroutz στα 44,90 προλαβα και ρο τσιμπισα τωρα πηγε 50
nek4d Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες [Xbox] Metro 2033 Redux (δωρεαν) Για λιγο δωρεαν, σιγουρα 24 ωρες, ισως και καμια μερα ακομη. Μετα την προσθηκη στον λογαριασμο σας, παραμενει για παντα διαθεσιμο. https://www.xbox.com/en-US/games/store/metro-2033-redux/bpptrqzrj341 Επισης το Epic Landscapes Jigsaw, για PC & XBOX (δεν ανοιγω ξεχωριστο θεμα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα