Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Ειναι σε προσφορα το alan wake 2 σε xbox και ps5 στα 24 ευρω. https://store.playstation.com/en-gr/product/EP1464-PPSA02572_00-ALANWAKE20000000 https://www.xbox.com/el-gr/games/store/alan-wake-2/9pnzh065x7pv 2
gregpec2 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:17 μμ Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, μιας και αύριο μπαίνει στο gamepass 😊 3
hexenlord Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:20 μμ (επεξεργασμένο) Όχι που θα λεγες τίποτα θετικό. Και δωρεαν να στο έδινε, πάλι θα εκραζες Oh wait, είναι και στο gamepass. Επεξ/σία Τετάρτη στις 06:23 μμ από hexenlord 3
lucanis Δημοσ. χθες στις 02:15 μμ Δημοσ. χθες στις 02:15 μμ Γενικά νομίζω το outer worlds 2 είναι το πιο σημαντικό game που θα βγάλει φέτος η microsoft.
Fulgore Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Στις 23/7/2025 στις 1:17 ΜΜ, gregpec2 είπε Για να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, μιας και αύριο μπαίνει στο gamepass 😊 Πολύ βαρύ το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κονσόλες μεριά. Πολύ χαμηλές αναλύσεις σε όλες τις κονσόλες, από SeriesS μέχρι και Ps5 pro
gregpec2 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Ε εντάξει δεν είναι ο ορισμός του optimized game, αλλά παίζεται άνετα στο xbox (performance). Πράγμα που στο πισί πολύ αμφιβάλλω οτι συμβαίνει. Προφανώς είναι και χειρότερο οπτικά, αλλά ας μην είμαστε ψείρες. Spoiler Είμαι ήδη στη 2η περιοχή. Αρκετά καλό παιχνίδι, έχει δανειστεί πολλά από dark souls, μερικά εντελώς αυτούσια. 😁
theripper7 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 5 λεπτά πριν, gregpec2 είπε Ε εντάξει δεν είναι ο ορισμός του optimized game, αλλά παίζεται άνετα στο xbox (performance). Πράγμα που στο πισί πολύ αμφιβάλλω οτι συμβαίνει. Προφανώς είναι και χειρότερο οπτικά, αλλά ας μην είμαστε ψείρες. Απόκρυψη περιεχομένων Είμαι ήδη στη 2η περιοχή. Αρκετά καλό παιχνίδι, έχει δανειστεί πολλά από dark souls, μερικά εντελώς αυτούσια. 😁 Οτχ είναι το παιχνίδι από άποψη gameplay και mechanics.
bill_viper Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Πολύ καλή τιμή πάντως για καινούριο παιχνίδι!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα