Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nek4d είπε

Το ειδα αλλου το μεσημερι, λενε πως δεν ισχυει τελικα.

"Σε xbox και στα δύο παιχνίδια αφού τα κατεβάσεις, στο menu σου ζητάει να πληρώσεις, δεν παίζουν δωρεάν "

"Έτσι. Έχει ξανακάνει αυτή την "αρπαχτή" η εταιρεία παλιότερα με στόχο να τσιμπήσει κάποιους που έκαναν τόσο κόπο να το κατεβάσουν. "

Ναι φιλε μου το διαβασα και εγω.Εγω προλαβα και τα καπάρωσα θα τα βαλω να κατεβουν και θα ενημερωσω.Και κατι αλλο που φαινεται οτι δεν ισχυει τα δωρεαν, ειναι οτι δεν ηρθαν email οπως γινεται καθε φορα που αγοραζεις κατι η ειναι δωρεαν.Μαλλον μουφα ειναι θα ενημερωσω μολις εχω νεα 

• Like 1
  • Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω το κατεβασα και ζηταει να γραψω ενα microsoft store package dependency installer. Να το γραψω αυτο?

(ρωταω γτ γενικά δεν θέλω να γράφω αχρείαστα πράγματα στο pc)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mr_Terror said:

Ναι φιλε μου το διαβασα και εγω.Εγω προλαβα και τα καπάρωσα θα τα βαλω να κατεβουν και θα ενημερωσω.Και κατι αλλο που φαινεται οτι δεν ισχυει τα δωρεαν, ειναι οτι δεν ηρθαν email οπως γινεται καθε φορα που αγοραζεις κατι η ειναι δωρεαν.Μαλλον μουφα ειναι θα ενημερωσω μολις εχω νεα 

Πριν μια/δυο ωρες που ειδα, ακομη "δωρεαν" ηταν. Και στο playstation εγραψε καποιος.
Τεσπα, too good to be true, no problem.
edit: Και τωρα που κοιταω, "δωρεαν" ειναι. Θα τα αφησουν ετσι κανα 3ημερο... Λινκς:

MW 3 - https://www.xbox.com/en-US/games/store/call-of-duty-modern-warfare-iii/9PMFDKG5F9R7/0010

MW 2 - https://www.xbox.com/en-US/games/store/call-of-duty-modern-warfare-ii/9N872NBW5XG5

Και το DMZ Beta:

https://www.xbox.com/en-US/games/store/call-of-duty-modern-warfare-ii-dmz-beta/9PGLFS9MB9CG/0010

Επεξ/σία από nek4d
Δημοσ.

λοπον το mw2 παιζει σε μενα και το βλεπει σαν ιδιοκτητο παιχνιδι.Δηλαδη δικο μου οχι μεσω gamepass.Θα κατεβασω και το mw3 και θα ενημερωσω.

Δημοσ.
5 hours ago, Mr_Terror said:

λοπον το mw2 παιζει σε μενα και το βλεπει σαν ιδιοκτητο παιχνιδι.Δηλαδη δικο μου οχι μεσω gamepass.Θα κατεβασω και το mw3 και θα ενημερωσω.

Παιζει το launcher, τα εχουν ξεχωρισει, για να παιξει το παιχνιδι μετα, μεσα απο το launcher, θα ζητησει πληρωμη λογικα.

Δημοσ.

Εβαλα το campaign και επαιξα λιγο με αφησε δεν ζητησε πληρωμη.εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα.

Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα εχει κατεβει και το mw3 να δοκιμασω.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Mr_Terror said:

Εβαλα το campaign και επαιξα λιγο με αφησε δεν ζητησε πληρωμη.εκτος αν εννοεις κατι αλλο που δεν καταλαβα.

Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα εχει κατεβει και το mw3 να δοκιμασω.

Thanks για την δοκιμη φιλε, πασο απο μενα, δεν μπορω να τα δοκιμασω αυτην την περιοδο, τα ειχα παρει και 'γω ετσι και αλλιως, ασχετως gamepass και retail που εχω κατι, τα 'βαλα σε ολους τους λογαριασμους μαλιστα και Τουρκιας και Αργεντινης εξτρα, τεσπα, ισχυουν ακομη εως δωρεαν, μετεφερα οτι διαβασα σχετικα στο ιντερνετ, στο ρεδιτ και στα κυνηγοσκυλα 😉

Δημοσ.

Δοκιμασα και το mw3 παιζει και αυτο κανονικα.Μαλιστα επειδη το εχω τελειωσει μεσω gamepass ειχε και τα save.Τωρα αν ειναι λαθος και τα παρει πισω η ms δεν το γνωριζω.Εχει την δυνατοτητα να τα παρει πισω και να ζηταει μετα πληρωμη για να τα παιξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα αδέρφια. Θα ήθελα να ρωτήσω τους φανατικούς του είδους. Πως σας φαίνεται το τελευταίο forza αυτή τη στιγμή μετά από όλα τα updates που έχει πάρει; Με έχει ψήσει άσχημα ένα ραλάκι αλλά είμαι σε δίλλημα. Αυτό ή το GT7;  Σημειωτέον ότι με ενδιαφέρει αποκλειστικά το single player career mode.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, p07apo είπε

Καλησπέρα αδέρφια. Θα ήθελα να ρωτήσω τους φανατικούς του είδους. Πως σας φαίνεται το τελευταίο forza αυτή τη στιγμή μετά από όλα τα updates που έχει πάρει; Με έχει ψήσει άσχημα ένα ραλάκι αλλά είμαι σε δίλλημα. Αυτό ή το GT7;  Σημειωτέον ότι με ενδιαφέρει αποκλειστικά το single player career mode.

Το forza motorsport είναι οτχ, μακριά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Φίλος, πας καρφωτος σε GT7, έχουν προσθέσει άπειρα πράματα και psysics στο θεό, σε σημείο που τα αυτοκίνητα πετάνε κιόλας.

Δε θα απογοητευτείς. Θα το βρεις και πολύ φθηνότερα από το Forza που είναι δωρεάν στο gamepass, γύρω στα 40 γιουργια θα σου πάει. Δεν ξέρω αν έχουν προσθέσει και DLC να μας πουν οι μύστες. 

Καλές βόλτες. 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, p07apo είπε

Δυστυχώς το τελευταίο forza δεν είναι καθόλου καλό, τουλάχιστον σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς. 

Η άποψή μου είναι οτι το gt7 είναι ανώτερο παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμη κλαίω τα 100€ της Ultimate έκδοσης. Δυστυχώς συνεχίζει να είναι τα ίδια χάλια, παρ' όλο που έχουν κάνει βελτιώσεις και προσθέσει πολλά πράγματα. Όταν οι κουστουμάτοι πιέζουν για Release ενώ το παιχνίδι δεν είναι έτοιμο, αυτά θα έχουμε. Μάλλον αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα ξαναδούμε Forza Motorsport...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...