Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα ένα σχόλιο με το οποίο συμφωνώ απόλυτα.

Το καλό με τις συνδρομές παλαιότερα, ήταν ότι λόγω της χαμηλής μηνιαίας τιμής, τις ξεχνούσες και τις άφηνες να τρέχουν επ' αόριστον, ακόμα και αν δεν τις χρησιμοποιούσες. Τώρα με τις αυξήσεις είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και χτυπάνε στο μάτι έντονα. 

• Like 3
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ήδη το έχουμε δει αυτό από μεγάλο παίκτη (οριακά το έχεις δει από την Microsoft την ίδια αφού το κλείσιμο του deal ήρθε 2 εβδομαδες μετά). Η Activision, Σεπτέμβριο '23, απλά έκλεισαν τους warzone 1 servers, και μαζί με αυτό έχασα ό,τι cosmetics είχα αγορασμένα (πλέον μπορώ να "χρησιμοποιήσω" μόνο του mw19 μιας και μόνο αυτό το Game το έχω). Ούτε καν έστω λίγα cp για να αγοράσω κάτι άλλο ως "warzone 1 player". 

Αρα στα λογια μου ερχεσαι. Οσοι πλήρωσαν για extra σε κάτι που ήταν δωρεαν την πάτησαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα να δεις που το 2 χιλιαρο που έσκασα περυσι για PC build θα βγει στο τελος σαν η επιλογή του φτωχού και οι κονσόλες όπως ολα δείχνουν θα ειναι premium προϊόν.ειδικα αν φτάσουν κανα χιλιαρικο. 80 90 και 100 τα games ,30αρια οι συνδρομές. Οου καλα εισαι

Φτιάξτε pc όσο είναι νωρίς γιατί βλεπω να θελει κάποιος τα διπλα σε λιγο καιρο😂

Βλεπω για να στακαρεις ενα χρονο αυτην την στιγμη θελει 160. Περίπου 13 ευρω ο μήνας δηλαδη

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Όλοι αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα διακόψουν την συνδρομή τους με τις αυξήσεις που έφαγε.

Τουλάχιστον με το να ανοίξουν το xCloud σε όλους καθιστούν obsolete την αγορά κονσόλας.

Εννοείται αυτό.

Φάνηκε και εχθές όπως αναφέρθηκε και πίσω, που έτρεξε κόσμος να ακυρώσει την συνδρομή και έριξαν το σύστημα.

Το Gamepass μόνο σε PC μεριά είναι υποφερτό πλέον(μέχρι να το αλλάξουν και αυτό μελλοντικά)με 15ευρώ το μήνα, σχεδόν όσο έχουν και οι άλλες συνδρομές βλέπε EA Play Pro και Ubisoft+.

Τέλος, οσο για την αγορά κονσόλας, ακόμα και να ήθελες να αγοράσεις, δεν μπορείς γιατί δεν υπάρχουν κονσόλες. Και φυσικά στην Αμερική που ήταν η μόνη αγορά που πούλαγε παραπάνω, μετά την αύξηση τιμών, ποιος να αγοράσει, ειδικά και με τις αλλαγές στο gamepass?

Ούτε η MS στο site της δεν έχει SeriesX 1TB καινούργιο.

image.png.a1cbd22a90824fb50a534ddbea04e2ab.pngimage.png.7cb0911e23772f2c5d28b46bc476fea8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κομμένες παροχές, ιδίες τιμες.ειμαστε large εδω ελλαδα. Εχω την εντύπωση ,αμερικη όπου δεν διατίθεται το cloud ειναι 8 δολλαρια λιγότερα. 

gamepass_greek.png

gamepass_german.png

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες και καλο μήνα, οπως και να μπήκε.... Ψάχνω headset για το series s συμβατο για multiplayer. Κατι που να αξίζει μέχρι κανα 50αρι να κανω τη δουλειά μου ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Το Game Pass είναι μια συνδρομή με πολλά παιχνίδια. 30 Ευρώ τον μήνα σημαίνει 360 για έναν χρόνο. Ακολουθεί μια λίστα με κυκλοφορίες στο Game Pass μέσα στους επόμενους 12 μήνες που με ενδιαφέρουν να παίξω:

Ninja Gaiden 4

The Outer Worlds 2

Call of Duty: Black Ops 7

Football Manager 26

Forza Horizon 6

High On Life 2

Resonance: A Plague Tale Legacy

Fable

Tropico 7

Subnautica 2

Gears of War: E-Day

Clockwork Revolution

Αυτά τα 12 παιχνίδια (ας πούμε ένα παιχνίδι τον μήνα), κοστίζουν μεταξύ 50 και 80 ευρώ. Ας πούμε 60 το καθένα. Αυτό σημαίνει 720 συνολικά.

Άρα, πληρώνεις 360 αλλά έχεις πρόσβαση σε παιχνίδια αξίας 720 συν όλες τις κυκλοφορίες day one που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όλα τα shadow drops, όλα τα indie και τις 3rd party κυκλοφορίες.

Δεν θέλω να παραστησω τον υποστηρικτή η τον εχθρό μιας εταιρείας. Εγώ, όπως όλοι μας κοιτάω την τσέπη μου. Και η τσέπη μου λέει πως αν έχω χρόνο για ένα μόνο παιχνίδι τον μήνα, αυτά τα 12 παιχνίδια που κοστίζουν. 720+ ευρώ, μπορώ να τα παίξω με 360 χωρίς σε αυτα να υπολογίζω πόσα γλιτώνω από τα έξτρα παιχνίδια. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο τόσος χαμός κι πως το gamepass δεν "αξίζει τα λεφτά του";

ΥΓ. Για να προλάβω κάποιους. Προφανώς αν δεν έχεις χρόνο να παίξει πολλά παιχνίδια δεν αξίζει. Αλλά αν δεν έχεις χρόνο να παίξεις πολλα παιχνίδια, έτσι κι αλλιώς δεν σε ενδιέφερε το gamepass 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Το Game Pass είναι μια συνδρομή με πολλά παιχνίδια. 30 Ευρώ τον μήνα σημαίνει 360 για έναν χρόνο. Ακολουθεί μια λίστα με κυκλοφορίες στο Game Pass μέσα στους επόμενους 12 μήνες που με ενδιαφέρουν να παίξω:

Ninja Gaiden 4

The Outer Worlds 2

Football Manager 26

Forza Horizon 6

High On Life 2

Fable

Tropico 7

Subnautica 2

Clockwork Revolution

Αυτά τα 12 παιχνίδια (ας πούμε ένα παιχνίδι τον μήνα), κοστίζουν μεταξύ 50 και 80 ευρώ. Ας πούμε 60 το καθένα. Αυτό σημαίνει 720 συνολικά.

Άρα, πληρώνεις 360 αλλά έχεις πρόσβαση σε παιχνίδια αξίας 720 συν όλες τις κυκλοφορίες day one που δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί, όλα τα shadow drops, όλα τα indie και τις 3rd party κυκλοφορίες.

Δεν θέλω να παραστησω τον υποστηρικτή η τον εχθρό μιας εταιρείας. Εγώ, όπως όλοι μας κοιτάω την τσέπη μου. Και η τσέπη μου λέει πως αν έχω χρόνο για ένα μόνο παιχνίδι τον μήνα, αυτά τα 12 παιχνίδια που κοστίζουν. 720+ ευρώ, μπορώ να τα παίξω με 360 χωρίς σε αυτα να υπολογίζω πόσα γλιτώνω από τα έξτρα παιχνίδια. Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο τόσος χαμός κι πως το gamepass δεν "αξίζει τα λεφτά του";

ΥΓ. Για να προλάβω κάποιους. Προφανώς αν δεν έχεις χρόνο να παίξει πολλά παιχνίδια δεν αξίζει. Αλλά αν δεν έχεις χρόνο να παίξεις πολλα παιχνίδια, έτσι κι αλλιώς δεν σε ενδιέφερε το gamepass 

ναι οκ, μονο που στη μια περίπτωση τα νοικιάζεις για περιορισμένο χρόνο και στην αλλη τα αγοράζεις 

Φυσικα και δεν θα εχουν την ιδια τιμη αυτα τα δυο

Δημοσ.
23 minutes ago, firepc said:

ναι οκ, μονο που στη μια περίπτωση τα νοικιάζεις για περιορισμένο χρόνο και στην αλλη τα αγοράζεις 

Φυσικα και δεν θα εχουν την ιδια τιμη αυτα τα δυο

Κρίνοντας από τις πωλήσεις, η συντριπτικά μεγαλύτερη πλειοψηφία του κόσμου δεν ενδιαφέρεται για αγορά. Μιλώντας τώρα για μένα, ένα single player game δεν θέλω να το αγοράσω. Γιατί; Γιατί θα δώσω 70 ευρώ, θα το τελειώσω σε 30 ώρες και δεν θα το ξανά ακουμπήσω ποτέ. Οπότε μια υπηρεσία που με 360 ευρώ τον χρόνο μου δίνει όλα τα 1st party της Microsoft, δεκάδες 3rd party day one releases κτλ δεν την θεωρώ κακή. Εφόσον φυσικά παίζω αρκετά ώστε το συνολικό κόστος των παιχνιδιών αν τα αγόραζα είναι πάνω από 360. Ναι αν παίξω 3 παιχνίδια τον χρόνο προφανώς δεν αξίζει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TutaKachun είπε

Ninja Gaiden 4

The Outer Worlds 2

Football Manager 26

Forza Horizon 6

High On Life 2

Fable

Tropico 7

Subnautica 2

Clockwork Revolution

Άρα και 700€ το χρόνο να το έβαζε πάλι value for money θα ήταν. Δε κοστολογούνται έτσι οι συνδρομές αδερφέ.

Ακόμη και στο παράδειγμά σου που αφορά αποκλειστικά εσένα ποια από τα 12 αυτά παιχνίδια είναι must-buy day one για σενα? Όλα? Αν ναι όντως σε συμφέρει να συνεχίσεις. 

Έχω cosmote+nova σπίτι γιατί βλέπω αρκετούς αγώνες. Αν πούμε ότι βλέπω περίπου 8 αγώνες Super League, 4 αγώνες Europa/Champions League και 6 αγώνες Ευρωλίγκας αυτό βγαίνει 18 αγώνες συν καμιά ταινία που μπορεί να δει κάποιος ή κανά παιδικό ο μικρός. Αυτά σε pay per view είναι 5-7€ ο αγώνας. Αν μου ζητήσουν τον άλλο μήνα αντί για 20€ που δίνω κανά 80άρι να τους πω ευχαριστώ γιατί και πάλι πιο φτηνά θα μου βγει?

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Δεν θέλω να παραστησω τον υποστηρικτή η τον εχθρό μιας εταιρείας.

Εγώ, όπως όλοι μας κοιτάω την τσέπη μου. 

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ο τόσος χαμός κι πως το gamepass δεν "αξίζει τα λεφτά του";

Η εταιρεία μέσα σε μια ημέρα ανεβάζει 40-50% πάνω την τιμή στο Ultimate(Αμερική πχ 50%).

Δηλαδή πόσο παραπάνω έπρεπε να ανέβει η συνδρομή για να σου φαίνεται λογική η αντίδραση του κόσμου?

3-4 φορές πάνω??

• Like 3
Δημοσ.
29 minutes ago, Mitroglou7 said:

Άρα και 700€ το χρόνο να το έβαζε πάλι value for money θα ήταν. Δε κοστολογούνται έτσι οι συνδρομές αδερφέ.

Ακόμη και στο παράδειγμά σου που αφορά αποκλειστικά εσένα ποια από τα 12 αυτά παιχνίδια είναι must-buy day one για σενα? Όλα? Αν ναι όντως σε συμφέρει να συνεχίσεις. 

Έχω cosmote+nova σπίτι γιατί βλέπω αρκετούς αγώνες. Αν πούμε ότι βλέπω περίπου 8 αγώνες Super League, 4 αγώνες Europa/Champions League και 6 αγώνες Ευρωλίγκας αυτό βγαίνει 18 αγώνες συν καμιά ταινία που μπορεί να δει κάποιος ή κανά παιδικό ο μικρός. Αυτά σε pay per view είναι 5-7€ ο αγώνας. Αν μου ζητήσουν τον άλλο μήνα αντί για 20€ που δίνω κανά 80άρι να τους πω ευχαριστώ γιατί και πάλι πιο φτηνά θα μου βγει?

13 minutes ago, Fulgore said:

Η εταιρεία μέσα σε μια ημέρα ανεβάζει 40-50% πάνω την τιμή στο Ultimate(Αμερική πχ 50%).

Δηλαδή πόσο παραπάνω έπρεπε να ανέβει η συνδρομή για να σου φαίνεται λογική η αντίδραση του κόσμου?

3-4 φορές πάνω??

ΜΑ αυτό ακριβώς λέω. Ο καθένας δικαιολογεί ένα κόστος ανάλογα την χρήση που κάνει. Γιαυτό εγώ είμαι σε δίλημμα. Γιατί από την μία θέλω να κραξω την microsoft για τετοια τεράστια αύξηση αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν παίζω 1 παιχνίδι τον μήνα από το gamepass έχω γλιτώσει στο χρόνο 360 ευρώ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

ΜΑ αυτό ακριβώς λέω. Ο καθένας δικαιολογεί ένα κόστος ανάλογα την χρήση που κάνει. Γιαυτό εγώ είμαι σε δίλημμα. Γιατί από την μία θέλω να κραξω την microsoft για τετοια τεράστια αύξηση αλλά από την άλλη σκέφτομαι αν παίζω 1 παιχνίδι τον μήνα από το gamepass έχω γλιτώσει στο χρόνο 360 ευρώ. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ 

Για να "γλιτώσεις" αυτά τα 360€ που αναφέρεις θα είσαι υποχρεωμένος να παίξεις όλα τα παιχνίδια που ανέφερες και να σου αρέσουν κιόλας.

Εγώ προσωπικά θα προτιμούσε να αγόραζα κάποια από τα παιχνίδια που ανέφερες (όσα είναι πραγματικά καλά γιατί απο βαλούτες έχουμε χορτάσει δόξα τω θεώ) συν όποια άλλα παιχνίδια βγουν και δεν είναι στη λίστα. Ας βγει και λίγο παραπάνω χρηματικά.

Υπάρχει και η επιλογή να δίνεις τα 27€ στους μήνες που όντως θα βγαίνει κάτι να το παίζεις και τέλος γιατί δεδομένα δε θα βγαίνει κάθε μήνα και μια παιχνιδάρα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...