Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην μπερδεύεστε, δεν έκαναν πίσω λόγω των μαζικών ακυρώσεων απλά σε ορισμένες χώρες για να κάνεις αλλαγή ο τοπικός νόμος σε υποχρεώνει να ενημερώσεις τον πελάτη 30 ή 60 ημέρες πρίν. Με την πάροδο των ημερών αυτών θα ισχύει για όλους η νέα τιμή. Μην χαιρόμαστε άδικα ότι τάχα κερδίσαμε κάποια μάχη 😅

• Like 2
Δημοσ.

Μην υπερβάλλουμε ότι ήρθε το τέλος του xbox. 

Προσωπικά αν και είχα όλα τα ps μου αρέσε περισσότερο σαν κονσόλα και για αυτό το προτίμησα σε αυτή τη γενιά και δεν το μετάνιωσα 

Τώρα για το gamepass κλαην, έτσι και αλλιώς ότι άξιζε το παίξαμε όταν ήταν φτηνή η συνδρομή.Τώρα απλά κρατάμε τα χρήματα και αγοράζουμε όσα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν.

Αν στην επόμενη γενιά επαληθευτούν οι φήμες που θέλουν το xbox να είναι ένα pc σαλονιού και να έχει και steam τότε ξανά xbox θα με κερδίσει.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kax54638 είπε

Έφτασε μόλις από Κωτσόβολο αρκετά πιο γρήγορα από την επίσημη κυκλοφορία.

PXL_20251009_132210874.jpg

Περιμένω να βγει να πάω να το δω από κοντά. Είμαι περίεργος να δω πως φαίνεται δίπλα σε ένα steam oled ή switch oled. Πως σου φαίνεται από μέγεθος? Πρόλαβες να παίξεις κάτι? Καλορίζικο να είναι. 

• Like 2
Δημοσ.

Το έχω να φορτίζει και θα το ανοίξω βράδυ μετά την δουλειά με την ησυχία μου. Σίγουρα η οθόνη όσο καλή και να είναι δεν θα φτάνει τις Oled. Εγώ το πήρα κυρίως για να το συνδέω σε 77" OLED TV στο σαλόνι και να παίζω εκεί κάποια PC Games γιατί δεν έχω gaming PC. Σαν φορητό είναι αρκετά ογκώδες αλλά ελαφρύ. Θέλει οπωσδήποτε τσάντα φυσικά για να το πάρεις μαζί σου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν θα ήταν καλύτερο να ανοίξει νέο thread για το Xbox ally τώρα που κυκλοφορεί για να είναι πιο νοικοκυρεμένα τα πράγματα? 

@MalthadorΤι λες? 

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, BillT said:

Παιδιά δεν θα ήταν καλύτερο να ανοίξει νέο thread για το Xbox ally τώρα που κυκλοφορεί για να είναι πιο νοικοκυρεμένα τα πράγματα? 

@MalthadorΤι λες? 

Υπάρχει ήδη νήμα για το ROG Ally εδώ:

Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το XBOX ROG Ally που να χρειάζεται dedicated νήμα; Δεν είμαι σίγουρος προσωπικά, αλλά σε κάθε περίπτωση αν θέλει κάποιος να το ανοίξει, νομίζω ότι είναι πιο σωστό να πάει στο PC gaming sub-forum.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, giorgosxax είπε

Μην υπερβάλλουμε ότι ήρθε το τέλος του xbox. 

Προσωπικά αν και είχα όλα τα ps μου αρέσε περισσότερο σαν κονσόλα και για αυτό το προτίμησα σε αυτή τη γενιά και δεν το μετάνιωσα 

Τώρα για το gamepass κλαην, έτσι και αλλιώς ότι άξιζε το παίξαμε όταν ήταν φτηνή η συνδρομή.Τώρα απλά κρατάμε τα χρήματα και αγοράζουμε όσα παιχνίδια μας ενδιαφέρουν.

Από αρχές του χρόνου βλέπουμε το SeriesX να καταργείται από τις περισσότερες αγορές(σιγά σιγά και από Αμερική),ενώ η εταιρεία ανακοινώση αύξηση τιμών κονσόλας εντός του 2025.

Για τα του gamepass, γράφτηκε ήδη απο αλλους πόσο αρνητική επίδραση θα εχουν οι τελευταίες αλλαγές.

Σϊγουρα δεν είναι στα καλύτερα της η πλατφόρμα του Xbox.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 4/10/2025 στις 10:23 ΠΜ, Fulgore είπε

Δεν έχεις γλυτώσεις τα χρήματα που αναφέρεις, γιατί πολύ απλά αν δεν υπήρχε το gamepass δεν θα τα αγόραζες day one .

Και εγώ πχ φέτος έπαιξα το Avowed στο gamepass των 70ευρώ.Εκτός gamepass, δεν θα το αγόραζα καν ή αν το αγόραζα θα το έπαιρνα κάτω από 20ευρώ.Μια από τα ίδια και για το Hellblade 2 ή ακόμα και για το φετινό Doom, που προφανώς δεν θα το αγόραζα στα 70 και 80ευρώ day one εκτός gamepass.

Και γω ακύρωσα τη συνδρομή αλλά αυτό που λες από που προκύπτει?

Άπαξ και παίξεις ένα παιχνίδι μέσω, gamepass day 1 και full price, έχεις γλυτώσει το full price.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε το avowed ούτε το hellblade2 πάντως είναι παιχνίδια ΑΑΑ που να αξίζουν τα 70-80 ευρώ. επίσης και το πολυαναμενόμενο stalker2 δεν με ενθουσίασε. Eίναι και αυτό ένα από τα προβλήματα του gamepass. 

To gamepass πλέον αξίζει μόνο για να το έχεις περιστασιακά. Μόλις μπουν 2-3 παιχνίδια που θέλεις, βάζεις μια μηνιαία ή 3μηνη ίσα ίσα για να τα τερματίσεις.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gtsoui είπε

Και γω ακύρωσα τη συνδρομή αλλά αυτό που λες από που προκύπτει?

Άπαξ και παίξεις ένα παιχνίδι μέσω, gamepass day 1 και full price, έχεις γλυτώσει το full price.

Ναι ρε παιδιά, αλλο πράγμα λέμε.

Πόσοι είναι αυτοί που αν δεν υπήρχε το gamepass, θα αγόραζαν ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί κάθε μήνα(όπως έγραψε αρχικά ο συμφορουμίτης πιο πίσω), θα χάλαγαν πχ 750+ευρώ το χρόνο, και άρα γλυτώνουν τα περισσότερα day one χρήματα???

Στην Αμερική σε πρόσφατη έρευνα οι περισσότεροι αγοράζουν 2παιχνίδια το χρόνο.....

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ναι ρε παιδιά, αλλο πράγμα λέμε.

Πόσοι είναι αυτοί που αν δεν υπήρχε το gamepass, θα αγόραζαν ότι νέο παιχνίδι κυκλοφορεί κάθε μήνα(όπως έγραψε αρχικά ο συμφορουμίτης πιο πίσω), θα χάλαγαν πχ 750+ευρώ το χρόνο, και άρα γλυτώνουν τα περισσότερα day one χρήματα???

Στην Αμερική σε πρόσφατη έρευνα οι περισσότεροι αγοράζουν 2παιχνίδια το χρόνο.....

Ο συμφορουμιτης έκανε μια λίστα παιχνιδιών που τον ενδιαφέρουν και έκανε τη σούμα. Αν τα παίξει όλα εχει γλυτώσει τα day 1 χρήματα. Το πόσοι θα αγοράσουν και πόσα παιχνίδια είναι αλλο θέμα. 

Εσύ του απάντησες ότι αν παίξει το Avowed πχ στο gamepass δεν έχει ουσιαστικά γλυτωσει χρήματα γιατί δεν θα το αγοραζε σε διαφορετική περίπτωση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, gtsoui είπε

Ο συμφορουμιτης έκανε μια λίστα παιχνιδιών που τον ενδιαφέρουν και έκανε τη σούμα. Αν τα παίξει όλα εχει γλυτώσει τα day 1 χρήματα.

Ναι δεν πάει έτσι όμως.

Το ότι ενδιαφέρει κάποιον ένα day one παιχνίδι στο gamepass, δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι αν δεν υπήρχε το gamepass, θα το αγόραζε full price στα 70 και 80ευρώ, για να ισχύει 100% το ''γλύτωσε τα day 1 χρήματα''.

Φαινεται αυτό στις εκτός gamepass κυκλοφορίες, τι αγοραστικό ενδιαφέρον υπάρχει, ειδικά για day one αγορά.

Εκεί κολλάνε και τα παραδείγματα που ανέφερα.

Και εμένα με ενδιέφεραν να δοκιμάσω/παίξω τα Hellblade 2/Avowed 2, αλλά δεν γλύτωσα πχ 130ευρώ παίζοντας τα day one, γιατί πολύ απλά εκτός gamepass, θα τα αγόραζα πολύ φθηνότερα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...