Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, D.Luffy said:

Ωραίο το Starfield wrap.

Σίγουρη αγορά για εμένα και πολύ πρακτική ιδέα όσο αναφορά τα wraps γενικότερα. Ειδικά για όσους δεν θέλουν να κολλήσουν μόνιμα με τα χρώματα μιας συγκεκριμένης special edition κονσόλας.

πότε θα κυκλοφορήσουν;

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Ωραίο το Starfield wrap.

Σίγουρη αγορά για εμένα και πολύ πρακτική ιδέα όσο αναφορά τα wraps γενικότερα. Ειδικά για όσους δεν θέλουν να κολλήσουν μόνιμα με τα χρώματα μιας συγκεκριμένης special edition κονσόλας.

Σωστός, δίνεις νέο "αέρα" στο σαλόνι όποτε το βαριέσαι. Αξίζει 

Δημοσ.

https://retrox.gr/2023/08/22/η-ubisoft-ανακοίνωσε-ότι-τα-παιχνίδια-της-activision-έ/?fbclid=IwAR0XAJXEQyPlQLrsLM_5wbjvXNqYNe6YDPPDsivsNmL3mi06PhPY7BNBztQ

Θα μας κάνει κανένα χουνέρι η Microsoft και θα τα βάλει στο Ubisoft + και όχι στο Game Pass και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος 

Δημοσ.
28 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Θα μας κάνει κανένα χουνέρι η Microsoft και θα τα βάλει στο Ubisoft + και όχι στο Game Pass και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος 

Πάρα πολύ ακριβή αυτή η εξαγορά για να μην μπουν στο τέλος αυτά τα παιχνίδια στο Game Pass... Δεν νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

https://retrox.gr/2023/08/22/η-ubisoft-ανακοίνωσε-ότι-τα-παιχνίδια-της-activision-έ/?fbclid=IwAR0XAJXEQyPlQLrsLM_5wbjvXNqYNe6YDPPDsivsNmL3mi06PhPY7BNBztQ

Απ' οτι κατάλαβα (διότι είναι λίγο μπερδεμένα) η μικρομαλακή πουλησε τα δικαιώματα του streaming (και μόνο) των παιχνιδιών της ΑΒΚ στην Ubisoft. Έτσι ώστε να καθησυχάσει τους Εγγλέζους οτι τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μέσω streaming σε όλες τις πλατφόρμες και δεν θα γίνουν αποκλειστικά. 

Απ' οτι φαντάζομαι αυτό δεν θα επηρεάσει το gamepass οπου όλα τα παιχνίδια της ΑΒΚ θα έρθουν κανονικά. Θα ήταν αυτοκτονία αν δεν γινότανε αυτό.

Επεξ/σία από gregpec2
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, The_Judas είπε

αντε να κυκλοφορήσει το starfield γιατί έχει πέσει πολύ ξηρασία από καλά games τους τελευταίους μήνες.

έλα τελείωσε 2 εβδομάδες έμειναν ! 

Δωρεάν μόνο από το Γερμανικό store το παρακάτω δεν έχω ιδέα τι είναι απλά το τσίμπησα αφού είναι τζάμπα !

https://www.xbox.com/de-de/games/store/cazzarion-demon-hunting/9mt6bzpslrbh

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Store έχει ένα θεματάκι μου φαίνεται; Κάθε φορά που πάω να μπω στο store μου λέει ότι χρειάζεται update, πατάω οκ αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι, βγαίνω και όταν πάω να ξαναμπώ πάλι ζητάει update, κάθε φορά γίνεται αυτό. Αυτό μάλλον ξεκίνησε από τότε που μπήκε το νέο μενού. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Μπορούμε να αγοράσουμε από άλλο ms store π.χ. Τουρκίας, Ισραήλ, Βραζιλίας?

Αν ναι πως ακριβώς?

Και να μπορεις, απαγορευεται βασει επισημων ορων και κινδυνευει ο λογαριασμος σου να μπαναριστει.
Καλυτερα φτιαξε αλλον λογαριασμο Τουρκίας, Ισραήλ, Βραζιλίας, αφου πρωτα εχεις βγαλει και εχεις φορτωσει χρεωστικη καρτα απο εκεινη την χωρα. Και θεωρητικα θα πρεπει να συνδεεις το xbox με vpn σε εκεινη την χωρα παντα.

• Moderators
Δημοσ.
22 hours ago, joker80 said:

Το Store έχει ένα θεματάκι μου φαίνεται; Κάθε φορά που πάω να μπω στο store μου λέει ότι χρειάζεται update, πατάω οκ αλλά δεν βλέπω να κάνει κάτι, βγαίνω και όταν πάω να ξαναμπώ πάλι ζητάει update, κάθε φορά γίνεται αυτό. Αυτό μάλλον ξεκίνησε από τότε που μπήκε το νέο μενού. 

Κλείσε εντελώς την κονσόλα, όχι σε rest και άνοιξέ την ξανά.

2 hours ago, fagoura said:

Και να μπορεις, απαγορευεται βασει επισημων ορων και κινδυνευει ο λογαριασμος σου να μπαναριστει.

Πότε έπεσε μπαν για αυτό το λόγο;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Ενώ το να αγοράζουμε μέσω κλειδιών παιχνίδια(ή dlc) για άλλο region και να τα περνάμε στον Ελληνικό λογαριασμό μας δεν απαγορεύεται έτσι?

Απαγορευεται βεβαιως και στο λενε ξεκαθαρα τα κλειδαδικα για ποια περιοχη ειναι.

Η γνωστη eneba πχ σε ρωταει 3-4 φορες προτου στο πουλησει, ριχνοντας την ευθυνη πανω σου.

Η χρηση VPN απαγορευεται επισης.
Το οτι χρησιμοποιειται απο καποιους δεν το καθιστα εγκυρο και ανα πασα στιγμη μπορει να σου ζητησει εξηγησεις η microsoft προτου σε μπλοκαρει δια παντος.

Η google σε "γυριζει" μετα απο ~2 μηνες στην χωρα σου με αγνωστες τις μελλοντικες συνεπειες και σε προειδοποιει.

Το steam σε μπαναρει χωρις να σου ζητησει εξηγησεις.
Τα δε ψηφιακα ιχνη δεν σβηνονται ποτε, τα παντα καταγραφονται, ευκολα βλεπουν ποιο κλειδι η ποιο dlc ανηκει σε ποια χωρα, ευκολα βλεπουν απο που μπαινει συνηθως η κονσολα σου, αλλο τοσο ευκολα μπορουν να σε μπαναρουν με συνοπτικες διαδικασιες. Και αν επιλεγουν, για αλλους λογους, να μην το κανουν τωρα δεν αποτελει εγγυηση οτι δεν θα το κανουν ανα πασα στιγμη στο μελλον.
Τωρα αν θελεις εσυ να επενδυσεις σε παρανομες αγορες με κινδυνο να εξαφανιστουν μελλοντικα ολα μαζι τα λεφτα που  θα ριξεις μεχρι τοτε, προχωρα με το ρισκο δικο σου. Μην πεις μετα γιατι και πως και οτι κανεις δεν σου ειπε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...