Jumbi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, antnatal είπε πρόσθετο σκληρό (ssd) για series x??? τι προτείνετε??? Για ποια χρηση? 1) για παιχνιδια αποκλειστικα για series X/S, η 2) για παιχνιδια One (και αποθηκη series X/S) Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Jumbi
Westcoast Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, rodosf1 είπε είχα στείλει controller που το είχα ανοίξει με σκισμένο το ετικετακι της εγγύησης και μου το άλλαξαν κανονικά! λίγο πριν τα δύο χρόνια κιόλας. Μπορεί να το άλλαξαν γιατί είχε ακόμα εγγύηση και ας είχε σκιστεί η ετικέτα. Τέλος πάντων εγώ απλά λεω τι μου είπε η MS Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από Westcoast
Hawk_K Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, [email protected] said: Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις. Μπήκα στην σελίδα της Microsoft και εγγύηση γράφει μέχρι 15/1/2025 άρα για 2 χρόνια μετά την αγορά. Φαντάζομαι ότι πρέπει αναγκαστικά να φύγει έξω και ότι ο κωτσόβολος δεν ψήνεται να το φτιάξει - αντικαταστήσει. Φίλε μου πριν κανά 2μηνό έστειλα το δικό μου, μέσω της Γενικής ταχυδρομικής γιατί δεν έχω UPS στην περιοχή μου (είναι συνεργάτες) και πήγε ήρθε μια χαρά και μου το έφτιαξαν κομπλέ. Το κακό είναι ότι δεν έχει κάποιο update στο account page της microsoft και αν δεν σπάμαρα την ταχυδρομική για το αν έχω δέμα μπορεί να περίμενα σαν μ@λ@κ@ς να έρθει. Δηλαδή το στέλνεις άφοβα. Υ.Γ.: Η Γενική ταχυδρομική στην περιοχή μου είναι gtp. 2
SaFiS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Παρελαβα και εγω σημερα την καρτα επεκτασης της WD. Παρακατω κωδικος για ενα μηνα Game Pass Ultimate. Προσοχη!!! Ισχυει μονο για νεο λογαριασμο. Οποιος τον παρει ας το αναφερει… 1
antnatal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 7 hours ago, Jumbi said: Για ποια χρηση? 1) για παιχνιδια αποκλειστικα για series X/S, η 2) για παιχνιδια One (και αποθηκη series X/S) αποκλειστικα x και παιχνιδι απο σκληρο
Jumbi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, antnatal είπε αποκλειστικα x και παιχνιδι απο σκληρο Aποκλειστικα για series X/S, δεν εχεις προβλημα 'ψαξιματος', μονο τις ειδικες καρτες/δισκους Seagate και WD κοιτας, για xbox series x/s. (Πανακριβες btw γι'αυτα που προσφερουν, α ρε microsoft, σαλατα τα'κανες σε συγκριση με την sony σε αυτο το σημειο). Παλι καλα που μπηκε και η WD γιατι μεχρι πριν λιγο καιρο η seagate ηταν μονοπωλιο και ακομη πιο ακριβη. Διαλεγεις χωρητικοτητα και αγορα απο Ελλαδα η εξωτερικο. Προσφατα η WD ειχε ενα προμο -10% σε νεους πελατες και εβγαινε ο 1ΤΒ στα 145 €. Λογικα ισχυει ακομη. 1
EuphangeL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω τι λέτε για next-gen, current-gen refreshes κλπ, αλλά ανακάλυψα τον κόσμο: Starfield στο GeForce NOW (Ultimate tier, 15ms network latency). Περίμενα να είναι απλά σαν να έχεις το input lag του Xbox (λόγω network latency) αλλά με καλύτερα fps. Ούτε καν... Είναι σαν να παίζεις locally σε PC με 60-120fps performance με όλα τα settings high και ultra σε 1440p. Δύσκολα θα με πείσουν να ξανα-αγοράσω hardware, να περιμένω πότε θα βγουν 60fps patches κλπ κλπ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2023 από EuphangeL 3 1
gregpec2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Αν δεν κάνω λάθος έχει ανακοινωθεί οτι θα υπάρξει integration του Gamepass με το GeForce NOW απλά δεν θα αφορά όλα τα παιχνίδια.
Bourdoulas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, EuphangeL είπε Δεν ξέρω τι λέτε για next-gen, current-gen refreshes κλπ, αλλά ανακάλυψα τον κόσμο: Starfield στο GeForce NOW (Ultimate tier, 15ms network latency). Περίμενα να είναι απλά σαν να έχεις το input lag του Xbox (λόγω network latency) αλλά με καλύτερα fps. Ούτε καν... Είναι σαν να παίζεις locally σε PC με 60-120fps performance με όλα τα settings high και ultra σε 1440p. Δύσκολα θα με πείσουν να ξανα-αγοράσω hardware, να περιμένω πότε θα βγουν 60fps patches κλπ κλπ. Τιμή;
gregpec2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Τιμή; Εδώ.
thagkol Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια;
rodosf1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, thagkol είπε Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια; έχει έρθει σε συμφωνία η MS με την Nvidia, αν γνωρίζει κάποιος αν έχει ενεργοποιηθεί ήδη όμως ας μας πει.
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, thagkol είπε Το GeForce Now συνδυάζεται με το Gamepass, ή πρέπει να έχει αγοράσει κανείς τα παιχνίδια; https://blogs.nvidia.com/blog/2023/08/24/geforce-now-thursday-aug-24/ 1
Bourdoulas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gregpec2 είπε Εδώ. Ξέρεις τι ήλπιζα ε; Να μου πει 3-4 ευρώ τον μήνα από Τουρκια, Σουδάν, Ταμταμ κτλ 😝
gregpec2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ξέρεις τι ήλπιζα ε; Να μου πει 3-4 ευρώ τον μήνα από Τουρκια, Σουδάν, Ταμταμ κτλ 😝 Spoiler Τι την πέρασες την Nvidia; Φιλανθρωπικό ίδρυμα; Δεν είναι για πλεμπαίους. 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα