rodosf1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, SaFiS είπε Το παιχνίδι είναι άθλιο από όπου και να το πιάσεις. Τα γραφικά μόνο 4Κ δεν είναι και φαίνεται και στις παραπάνω φωτό. Τα αυτοκίνητα στο Store είναι θολά και τα χρώματα δεν έχουν καμμία σχέση συγκριτικά με άλλα Forza ή ακόμη και με το FH5 που παρ’ όλο Arcade είναι έτη μπροστά σε ποιότητα. Όπως έχουν πει και πολλοί Reviewers δόθηκε έμφαση στην Chase Cam και σε Gamepad και όχι στο cockpit και τιμόνι που και αυτά είναι και τα σημαντικότερα σε τέτοιου είδους παιχνίδι. Και μετά έχεις την άθλια ΑΙ που σε κοπανάνε από το πουθενά, το χωρίς λόγο Brake Checking και πολλά ακόμη… Και δεν έχει να κάνει με Early Access, έκανα και εγώ ξανά Clean Install σαν τον D.Luffy… Το θάβουν ήδη παντού και δεν είναι ο κόσμος παράξενος, απλά πούλησαν παπά και αυτοί ή τους πίεσαν οι μανατζαραίοι να το βγάλουν και ότι γίνει… Θυμίζει εποχή GT5 που και εκείνο μετά από τόσες καθυστερήσεις, ντόρο, κτλ. ήταν μια μετριότητα… Προσωπικά δεν ανέφερα πουθενά ότι ανέβασα εδώ 4Κ φώτο, δε ξέρω που το ειδες. Κριτικές δεν με απασχολούν επειδή το... θάβουν, μόνο την προσωπική μου γνώμη κρατάω, αλλιώς θα έπαιζα μόνο ότι έλεγαν οι youtubers κ οι reviewers. Σ εμένα κ σε άλλους πάντως είναι bug free, δεν αμφισβητώ ότι σ εσένα μπορεί να εμφανίζει bugs, σ εμένα πάντως όχι, ουτε κ σε όσους έχουμε παίξει μαζί online κ το συζητούσαμε εκείνη την ώρα στο voice chat ανέφεραν bugs. Τέλος, οχι και GT5, πηγές πολύ πίσω, τότε που ακόμα δεν είχαμε άσπρες τρίχες 😁😁😁 2
kergaz13 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά, το FM έχει ένα σωρό bugs. Κολλάει πολλές φορές σε διάφορα σημεία μεσα στο παιχνίδι, χανει συνέχεια saves (ΤΡΑΓΙΚΌ), κλπ Σαν early beta έκδοση είναι...
SaFiS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 @rodosf1 Μαλλον καποιο αλλο Forza παιζετε εσεις ή εμεις, δεν εξηγειται αλλιως. Φωτο λεω τις πιο πανω με την κοκκινη Ferrari. Αλλα και μια φωτο που ειχες ανεβασει πιο πισω ηταν επισης αθλια. Το παιχνιδι ειναι το λιγοτερο μια μετριοτητα, τωρα αν εσας σας φαινεται ΟΚ, παω πασο…
D.Luffy Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Το να λέμε ότι είναι μια "πολύ καλή release έκδοση" όταν πάρα πολύς κόσμος αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα (ακόμα και με game breaking saves) είναι σαν να μην θέλουμε να παραδεχτούμε ότι το παιχνίδι έχει προβλήματα. Επίσης το παιχνίδι σύμφωνα με τα user ratings φαίνεται να διχάζει τους fans της σειράς. Ούτε τους reviewers τους μάγεψε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για το καλύτερο Forza και αυτό δεν το λέμε μερικοί κακοπροαίρετοι στο Insomnia. Ειδικά αν λάβουμε υπόψην και τα παράπονα για το grinding και γενικά την μορφή που έχει το career. Ίσως όπως είπα μερικοί να το βλέπετε από τη σκοπιά ότι δεν πληρώσατε τίποτα, θα ρίξετε μερικές ώρες, θα το βαρεθείτε και μετά θα το αφήσετε στην άκρη για το επόμενο "free game". Αν είχατε πληρώσει όμως το ανάλογο ποσό, φαντάζομαι ότι οι απαιτήσεις σας θα ήταν λίγο πιο ψηλά. 2 1
leo066 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Το μόνο bug που συνάντησα μέχρι στιγμής είναι το resume. Βασικά δεν έχει resume γιατί κάθε φορά κρασάρει και ξεκινάω από την αρχή. 2
imr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 hours ago, gr8effect said: Συμπαθώ team green αλλά το FM8 είναι κακό από πολλές απόψεις. Δεν ξέρω τι deals καταφέρνουν κλπ αλλά έχουμε 3 first party παιχνίδια (Halo, Redfall, FM8) που ήταν (τα 2 είναι ακόμα) σε πολύ άσχημη κατάσταση στο λανσάρισμα. Δεν μας τα λένε και πολύ καλά... Το Halo (ως franchise) έχει πληγεί, το Forza αν δεν υπήρχε το Horizon θα ήταν εντατική, και το Gears είναι άφαντο. Οι φωτό είναι από Reddit και συγκρίνου 2 παιχνιδια με 10 χρόνια διαφορά... Έλεος. Τι υποτίθεται ότι βλέπουμε εδώ? Μονό εγώ την βλεπω μια χαρά την φώτο του 5? Εσεις όταν παίζεται κάνετε pause και παίζετε με το photo mode? 2
divnt Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά ερώτηση. Παίζω σε Series X με το κανονικό controller του Xbox και υπάρχει μια καθυστέρηση σαν lag.. ειδικά στις στροφές. Δεν μπορώ καν να παίξω έτσι. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι; Σε άλλα παρόμοια παιχνίδια πχ Formula 1, δεν έχω θέμα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να πρέπει να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω;
SaFiS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Αν αυτά τα χάλια τα θεωρείτε κάποιοι ΟΚ, τι άλλο μπορώ να πω... Πιο πολύ σε FM4 φέρνει παρά σε Next Gen παιχνίδι... 34 minutes ago, imr said: Μονό εγώ την βλεπω μια χαρά την φώτο του 5? Αυτό λέμε. Ότι η φωτο / μοντελοποίηση του FM5 είναι καλύτερα από το νέο FM...
leo066 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, divnt είπε Παιδιά ερώτηση. Παίζω σε Series X με το κανονικό controller του Xbox και υπάρχει μια καθυστέρηση σαν lag.. ειδικά στις στροφές. Δεν μπορώ καν να παίξω έτσι. Έχετε ιδέα τι μπορεί να είναι; Σε άλλα παρόμοια παιχνίδια πχ Formula 1, δεν έχω θέμα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να πρέπει να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω; Δες στα settings το steering μήπως είναι σε assisted.
chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 μήπως λόγο gamepass τα game της Mircrosoft καταντήσουν σαν τις σειρές του netflix. Μεγάλη ποσότητα και προσφορά με νέα game αλλά τα περισσότερα να είναι μέτρια στην καλύτερη. Από τι είδαμε το οικονομικό μοντέλο του game pass δεν του βγαίνει και από τι λένε τα οικονομικά στοιχεία και για να μπορέσουν να το κρατήσουν απλά δεν βάζεις και πολλά χρήματα στην ανάπτυξη των game. Θα παίξω και το horizon αλλά έπαιξα το starfield και μιλάμε ήταν τρομερή απογοήτευση, και αυτό όπως έγραψα τελείως μέτριο και βαρετό σαν game ιδίως σαν gameplay. 8 1
imr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 15 ώρες πριν, SaFiS είπε Αν αυτά τα χάλια τα θεωρείτε κάποιοι ΟΚ, τι άλλο μπορώ να πω... Πιο πολύ σε FM4 φέρνει παρά σε Next Gen παιχνίδι... Αυτό λέμε. Ότι η φωτο / μοντελοποίηση του FM5 είναι καλύτερα από το νέο FM... Και παλι πραγματικα δεν καταλαβαινω που εχει σημασια αυτο. Συγκρινουμε τις φωτο pixel pixel? Σε καθε παιχνιδι το ποιο σημαντικο ειναι το συνολικο gameplay. Εχω παιξει καποιες ωρες και ειμαι υπερευχαριστημενος. 3
metallica 13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Τα γραφικά σε καμία περίπτωση δεν είναι το δυνατό σημείο του fm8!! Έχει μεγάλο θέμα ο φωτισμός το hdr και τα μοντέλα των αυτοκινήτων!! Τα περιβάλλοντα είναι σε πολύ καλό επίπεδο!!!!
leo066 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, imr είπε Και παλι πραγματικα δεν καταλαβαινω που εχει σημασια αυτο. Συγκρινουμε τις φωτο pixel pixel? Σε καθε παιχνιδι το ποιο σημαντικο ειναι το συνολικο gameplay. Εχω παιξει καποιες ωρες και ειμαι υπερευχαριστημενος. Ε, και τι να κάνουμε? Να παίξουμε το παιχνίδι? Καλύτερα να συγκρίνουμε παλιό με νέο. Σχεδον 19 ώρες έχω παίξει, το μόνο bug αυτό που ανέφερα προηγούμενος με το quick resume. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από leo066 3
imr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 4 hours ago, leo066 said: Ε, και τι να κάνουμε? Να παίξουμε το παιχνίδι? Καλύτερα να συγκρίνουμε παλιό με νέο. Σχεδον 19 ώρες έχω παίξει, το μόνο bug αυτό που ανέφερα προηγούμενος με το quick resume. Ναι και εγώ το quick resume μόνο. Είναι λίγο εκνευριστικό, αλλά οκ δεν είναι λόγος να θάψεις το παιχνιδι 1
Bourdoulas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Έχουμε γράψει ένα σωρό πόστ που αναφέρονται αυτά τα 2-3 χρόνια σε fps, performance, textures , αναλύσεις, ray tracing κτλ κτλ και ξαφνικά τίποτα από όλα αυτά δεν μετράει; Εννοείται μετράνε οι υφές που είναι χειρότερες από το προηγούμενο παιχνίδι, όπως και ο φωτισμός και το γεγονός πως αλλά πράγματα υποσχέθηκαν και άλλα έδωσαν. Το gameplay που αναφέρεστε έχει αλλάξει ελάχιστα από τον προηγούμενο τίτλο. Οπότε γιατί δεν παίζατε τον προηγούμενο; Είναι fun το παιχνίδι; Ναι είναι όπως ήταν και τα προηγούμενα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα γραφτούν τα στραβά του. Αν ήταν να μην έχουμε κάποια μεγάλη βελτίωση ας μέναμε με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. 3 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα