Fulgore Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 καλά προσωπικά δεν πρόκειται να ασχοληθώ γιατί είναι κυριολεκτικά χάσιμο χρόνου το συγκεκριμένο achievement. Μιλάμε για δεκάδες ώρες για ένα χαζό achievement. Οπως λέει και ένας στα σχόλια από κάτω, πάνω σε αυτό που είπε και ο @D.Luffy πιο πάνω
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλά Dead Space τρομερή κυκλοφορία. Όσοι δεν το έχετε παίξει απλά χάνετε ένα απο τα καλύτερα survival horror που έχουν βγει ποτέ. Και το remake θα έλεγα ότι εκτός από τα πολύ καλά γραφικά, βελτιώνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του original. Το μόνο μειονέκτημα είναι το traversal stutter όταν φορτώνει νέα περιοχή. Δυστυχώς δεν το έφτιαξαν ποτέ. Έβγαλαν μόνο ένα patch λίγο μετά την κυκλοφορία και από τότε το άφησαν στη μοίρα του. Κλασική EA... Ελπίζω να δούμε remake και του επίσης πολύ καλού sequel. 1
koularasss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα τρέχει καμιά προσφορά για αναέωση του ultimate pass?
rodosf1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lobo10 είπε F1 manager και Headbangers από καγκουρικα games που περιμένω.
kavadias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 To Dead Space που έρχεται στο gamepass ειναι το original ή το remake?
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 9 minutes ago, kavadias said: To Dead Space που έρχεται στο gamepass ειναι το original ή το remake? Το box art είναι του Remake. 1
kavadias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ε ρε αυτα ειναι 💪💪💪 ψηνομαι πάρα πολυ να το παιξω το remake μετά από τόσα χρόνια απ' το original. Παιχνίδαρος.
music_lover Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Dead space remake! Οκτώβρη μήνα με βροχές έξω! I love game pass! Ξέρει και πότε θέλουμε να τα παίξουμε ρε φίλε! 1
gregpec2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, kavadias είπε To Dead Space που έρχεται στο gamepass ειναι το original ή το remake? Το remake είναι, αφού το original υπάρχει ήδη. 2
rodosf1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Απόδειξη ότι το φόρουμ το διαβάζουν στα πέρατα της Γης, forced update στο Forza Motorsport 2.52GB μόλις!! 2
kromozone Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα παιδες αν και τα τελευταια χρονια ειμαι κατα κορον πισακιας σκεφτομαι να ξανα γυρισω παλι στο xbox (ειχα το one modern warfare edition οταν πρωτο βγηκε) γιατι επιασα τον αυτο μου εδω και αρκετο καιρο να παιζει κυριως xbox exclusives που οσο και αν δεν αρεσουν σε καποιους εμενα με διασκεδασαν αρκετα και φυσικα γιατι συμφερει πλεον την τσεπη μου..τωρα.. στο θεμα που με προβληματιζει καπως ..εκανα μια ψαχτικη και ειδα οτι τα παιχνιδια απο xbox studios (ολα σχεδον) υποστηριζουν keyboard k mouse.. δεν γνωριζω ομως αν υποστηριζουν αλλαγη στο key biding και με ενδιαφερει αυτο γιατι πρωτον εξακολουθω τα σουτερ να μην μπορω να τα παιξω με κοντρολερ ( σε ολα τ αλλα δεν εχω θεμα) και δευτερον ειμαι αριστεροχειρας οποτε το κλασικο layout wasd δεν με βολευει ..ενδιαφερομαι κυριως για τα gears halo και starfield.. αν ξερει κανεις η αν μπορει να κανει τον κοπο να κουμπωσει ενα πληκτρολογιο στην κονσολα να το τσεκαρει θα το εκτιμουσα αφανταστα οσο για τα υπολοιπα που λετε για τα μισο τελειωμενα παιχνιδια θα τα σχολιασω οταν ερθει η ωρα γιατι αν και εχω συγκεκριμενη αποψη αν τιλαμβανομαι οτι εχει ανακυκλωθει πολυ αυτη η κουβεντα και κουρασε..παντως να πω οτι στο gears που ανεφερθηκε πριν καποιος συμφορουμιτης ετοιμαζεται κανονικατο 6 κεφαλαιο και μαλλον απ οσα ακουγονται παει φουλ για open world και καλυτερα που δεν εχει ανακοινωθει ακομα επισημα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από kromozone 1
divnt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 10 ώρες πριν, rodosf1 είπε Απόδειξη ότι το φόρουμ το διαβάζουν στα πέρατα της Γης, forced update στο Forza Motorsport 2.52GB μόλις!! https://www.purexbox.com/news/2023/10/forza-motorsport-update-1-0-now-live-here-are-the-full-patch-notes
leo066 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, rodosf1 είπε Απόδειξη ότι το φόρουμ το διαβάζουν στα πέρατα της Γης, forced update στο Forza Motorsport 2.52GB μόλις!! Το έκαναν χειρότερο με το update. Έχει κρασαρει 2-3 φορές, έχω χάσει πρόοδο και κάποια στιγμή χάθηκε και ο ήχος από το παιχνίδι. Δεν είχα τίποτα από αυτά τα bugs πριν. Γιατί δεν το έδωσε στην playground games η ms, απορώ.
kavadias Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, divnt είπε https://www.purexbox.com/news/2023/10/forza-motorsport-update-1-0-now-live-here-are-the-full-patch-notes Αναφορά σε κείμενο Adjusted car part unlock levels to increase player upgrade options at lower car levels. Most car parts should now be unlocked within a single Builders Cup series. ε λογικό με τόσο κρα που φάγανε για το progression... αλλά αυτο δεν θα μαζευτει με updates. για το ΑΙ δεν είδα τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα