Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ας να μας ενημερώσει κάποιος αν τελικά το να αγορασει καποιος ενα παιχνίδι απο άλλες χωρες δεν είναι πλέον εφικτό ή είναι η γιατί θελω να πάρω 3 παιχνίδια που είδα αυτές τις μέρες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/9/2024 στις 4:14 ΜΜ, manthos_27 είπε

Παιδιά ας να μας ενημερώσει κάποιος αν τελικά το να αγορασει καποιος ενα παιχνίδι απο άλλες χωρες δεν είναι πλέον εφικτό ή είναι η γιατί θελω να πάρω 3 παιχνίδια που είδα αυτές τις μέρες!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ 

Εγώ πήρα από Αργεντινή χθες όλα καλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα 

• Like 2
Δημοσ.

Θα μπορούσε να ήταν τιτάνιο έπος το halo infinite  αλλα...

Διερεύσε πολυ πραμα για το παρασκήνιο, και πραγματικά θα ήταν αλλο πραμα. Οποίος εχει όρεξη και χρονο (μιση ωρα) ...

m.youtube.com/watch?v=jnDrkD1ejGU

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το division 2 (base game) και έχω φτάσει level 30.

Θέλω να αγοράσω και το expansion (New York).

Εν τω μεταξύ το expansion σκέτο... το βρήκα σε διπλάσια τιμή από το base+expansion.

Θα έχω πρόβλημα αν αγοράσω ξανά το παιχνίδι base+expansion; κανένα θέμα με τα υπάρχοντα saves ή κάτι άλλο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, The_Judas είπε

Είχα αγοράσει το division 2 (base game) και έχω φτάσει level 30.

Θέλω να αγοράσω και το expansion (New York).

Εν τω μεταξύ το expansion σκέτο... το βρήκα σε διπλάσια τιμή από το base+expansion.

Θα έχω πρόβλημα αν αγοράσω ξανά το παιχνίδι base+expansion; κανένα θέμα με τα υπάρχοντα saves ή κάτι άλλο;

Όσον αφορά τα saves, δε νομίζω, μιας και η πρόοδος του χαρακτήρα αποθηκεύεται στους σερβερς της ubisoft. Εξυπακούεται οτι θα μπείς με το ίδιο gamertag προφανώς.

• Like 1
Δημοσ.

ρωταω γιατι παλιοτερα επαιζα το control στο gamepass... αγορασα το ultimate με τον ιδιο λογαριασμο και τα saves εξαφανιστηκαν.

αντιθετως στο ghost recon δεν ειχα προβλημα σε αντιστοιχη μεταβαση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, The_Judas είπε

ρωταω γιατι παλιοτερα επαιζα το control στο gamepass... αγορασα το ultimate με τον ιδιο λογαριασμο και τα saves εξαφανιστηκαν.

Μήπως έπαιζες σε pc και τώρα σε κονσόλα ή το αντίθετο? Κάποια παιχνίδια δεν έχουν κοινά saves σε pc και κονσόλες. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, The_Judas είπε

Περίεργο, πάντως το Division είναι άλλη κατηγορία μιας και είναι Gaas/Always online, οπότε όλα είναι στους servers. Πάντως για να είμαι 100% εντάξει μαζί σου, εικασία κάνω, βάσει του ότι έχω τετραψήφιο νούμερο ωρών παιξίματος στο Division και ξέρω πως λειτουργεί. Δεν έχω δοκιμάσει αυτό που λες για να σου πω σίγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...