cortaN@ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, touristen είπε Ερώτηση η οποία ίσως είναι "γελοία"... αλλά θα την κάνω. Είμαι κάτοχος του Series S εδώ και κάτι χρόνια και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μηχανάκι. Το θέμα είναι... όταν το πήρα είχα μία Panasonic 50U10 από το 2010... Εδώ και μερικούς μήνες έχω μία TCL 65C805. Και το τελευταίο διάστημα με... τρώει το χέρι μου να το αλλάξω για το Series X. Όσοι γνωρίζετε... είναι μεγάλη η διαφορά (οπτικά κλπ) ανάμεσα στις δύο κονσόλες σε 4Κ τηλεόραση; Αξίζει να πουλήσω το S και να πάρω ένα (μεταχειρισμένο) X; Η να... κάτσω στα αυγά μου γιατί, από την στιγμή που έχω το S, δεν "καίει" και τόσο να το δώσω + ένα σεβαστό πόσό για το X. Είμαι casual gamer. Δεν θα κάτσω 5 ώρες την μέρα μπροστά από την κονσόλα (και λόγω δουλειάς), αλλά δεν είναι ότι την ανοίγω και μία φορά το μήνα. Αυτό το διάστημα... σιχτιρίζω με το Stalker 2 και μετά θα πιάσω τον Ίντι... Η δική μου άποψη είναι πως ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ το Series S (Series Saver/Series Super) βγάζεις πίσω τα χρήματά σου σε μία κλάση ποιότητας εικόνας που μέχρι πρότινος τουλάχιστον, δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Μιλάμε για 1440p/1080p χωρίς κανένα κόλλημα, π.χ. Senua 2. Ο ανταγωνισμός πλην του αν είσαι φαν του Mario, του Zelda του Nintendo Switch κτλ. και το τελευταίο με πολλές εξαιρέσεις, δύσκολα σου προσέφερε κάτι τότε που το αγόρασες, π.χ. στα 259 ευρώ, που πολλοί πλήρωσαν για Series S 512 GB. Τώρα οι ανεβασμένες εκδόσεις με το 1tb, έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν λίγο σε τιμές. Δηλαδή κρατώντας το Series S και μη πουλώντας το, κερδίζεις χρήματα, από digital offers, gamepass και λοιπά deals. Για αλλαγή σε Series X, πρέπει να βρεις αν η εικόνα 4Κ και τα 12-13 teraflops του Series X, σε ενδιαφέρουν πραγματικά και αν για σένα προσωπικά αξίζουν τα επιπλέον χρήματα σε μεταχειρισμένο. Πλεονεκτήματα μεταχειρισμένου Series X, ΔΕΝ χαλάνε, εκτός από λάθος του χρήστη, π.χ. να το γυρίσεις ανάποδα, και φυσικά οπτικός δίσκος plus. Γι'αυτό η MS έχει ακόμη το φθηνό Series S, ώστε οι φτωχοί και οικονομικά πιεσμένοι, να μπορούν με ένα gamepass να παίξουν τους τελευταίους τίτλους της γενιάς αυτής, όπως το τελευταίο ΦΙΦΑ, και το Indiana. 2 ώρες πριν, MrVOID είπε Και για εμένα αξίζει. Όσο λίγο (ή πολύ) και αν παίζεις, αν σε ενδιαφέρει το οπτικό, είναι η μέρα με τη νύχτα. Και στις 65 ίντσες η διαφορά είναι χαοτική. Την πήραν πίσω τη φήμη του 26 και τα slides της AMD έλεγαν 27, πράγμα που επιβεβαιώνει και η SONY με το μοντέλο της. Άρα, αν πάρεις τώρα την κονσόλα (με τιμή used και αφαιρέσεις τη διαφορά από την πώληση του S), θα έχεις ένα μηχάνημα που για 3 ολόκληρα χρόνια θα σου δίνει αισθητά καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που έχεις τώρα, και με το cross-gen του πράγματος, θα μπορείς πιο εύκολα να μείνει με το X, παρά αν είχες το S, μέχρι να πέσει η τιμή του επόμενου Xbox. Επόμενη γενιά, από 27 τουλάχιστον, θα συζητιέται. Πάντως, είναι πιθανό και πάλι να υπάρχουν dual consoles από την MS, για την κάλυψη του market segment, στις αντίστοιχες κατηγορίες τιμής. Η ανάλυση 1080p δεν έχει καθόλου 'πεθάνει' μέχρι τώρα, καθώς πολλοί άνθρωποι έχουν standard tv's, έχουν βασικό 4Κ χωρίς 120Hz, όπου πολλές φορές το performance mode στα 60 frames με 1080p downscale των ακριβών μοντέλων δίνουν καλύτερα αποτελέσματα και carret flow, στο output, και άλλοι πολλοί βρίσκονται στο σύμπαν της Nintendo, του Mario, του Metroid και του Zelda, αν και οι τιμές της Nintendo έχουν ανέβει επικίνδυνα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από cortaN@ 2
Cacciatore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) To Series X ειναι κορυφη επιδοσεων/αποδοσεων, αν μπορεις παρτο χτες. Η βλ@κε!α που βαράει την MS με το gamepass εχει χαντακωσει την γενια και την κονσολα, αν εδινε ολα τα 1st tier titles πρωτα στις κονσολες της και μετα ας τα εβαζε οπου ηθελε, θα μιλουσαμε για εποχες κοντρας 360 με κερδισμενους εμας. Ότι μπαίνει gamepass δεν εχει ουσιαστικες πωλησεις, και ετσι χαραμιζονται παιχνιδια στουντιο κονσολες... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Cacciatore 4
INFLUENCER Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από INFLUENCER 1
valandis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Η νέα κονσόλα ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα; Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition
Westcoast Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, valandis είπε Η νέα κονσόλα ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα; Xbox Series X – 2TB Galaxy Black Special Edition Δε θα έρθει στην Ελλάδα το Xbox Series X Galaxy Black Edition Πωλείται μόνο από το MS Store αλλά έχει εξαντληθεί από την Ευρώπη που κάνει αποστολή στην Ελλάδα. Υπάρχει διαθέσιμο στο MS Store US, Canada, Australia και New Zealand αλλά αυτές οι χώρες δεν κάνουν αποστολή στην Ελλάδα. Αν έρθει restock θα σε ενημερώσω με pm αν θέλεις. Σημείωση: Αυτή η κονσόλα είναι Limited Edition Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από Westcoast 2
valandis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ναι άμα είναι διαθέσιμο Ευρώπη με ενδιαφέρει
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι
nek4d Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, GaGaS_Thess said: Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι Δες τα προιοντα της Govee. (Και nanoleaf αν θυμαμαι καλα). Για επωνυμες καλες λυσεις. Ειδαλλως απο Κινα, πολλα και διαφορα παρομοια. --- Την επομενη φορα που θα παρεις τηλεοραση, τσεκαρε και τις Philips, αυτες εχουν ενσωματωμενο το Ambilight -δες youtube βιντεακια και θα καταλαβεις τι εστι- και οποιος το 'ζησει', δυσκολα το παραβλεπει στην επομενη αγορα τηλεορασης Ειναι απολαυση για τους περισσοτερους, συμπεριλαμβανομενου και μενα, το ειχα σε απλη Philips και μετα πηρα και oled Philips, ηταν ενα απο τα βασικα κριτηρια επιλογης. Στην oled ακομη πιο βελτιωμενο, με πολλες επιλογες/ρυθμισεις και ετοιμο κουμπι Ambilight στο χειριστηριο. Πρεπει να το εχει πατενταρει για να μην το βαζουν αλλες μαρκες, τι να πω, εξ'ου και οι aftermarket λυσεις. 1
GaGaS_Thess Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, nek4d είπε Δες τα προιοντα της Govee. (Και nanoleaf αν θυμαμαι καλα). Για επωνυμες καλες λυσεις. Ειδαλλως απο Κινα, πολλα και διαφορα παρομοια. --- Την επομενη φορα που θα παρεις τηλεοραση, τσεκαρε και τις Philips, αυτες εχουν ενσωματωμενο το Ambilight -δες youtube βιντεακια και θα καταλαβεις τι εστι- και οποιος το 'ζησει', δυσκολα το παραβλεπει στην επομενη αγορα τηλεορασης Ειναι απολαυση για τους περισσοτερους, συμπεριλαμβανομενου και μενα, το ειχα σε απλη Philips και μετα πηρα και oled Philips, ηταν ενα απο τα βασικα κριτηρια επιλογης. Στην oled ακομη πιο βελτιωμενο, με πολλες επιλογες/ρυθμισεις και ετοιμο κουμπι Ambilight στο χειριστηριο. Πρεπει να το εχει πατενταρει για να μην το βαζουν αλλες μαρκες, τι να πω, εξ'ου και οι aftermarket λυσεις. Τι ψάχνω ? Πώς λέγεται?!?
nek4d Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, GaGaS_Thess said: Τι ψάχνω ? Πώς λέγεται?!? Govee tv backlight Govee rgb led strip κλπ Και μιας και ανεφερα το ambilight της Philips με ενθουσιασμο, το εχει προχωρησει το θεμα για οσους θελουν κατι παραπανω και τα συνδυαζει με την σειρα led hue, δειτε δειγματα βιντεακια, ειναι εντυπωσιακα για οσους δεν τα εχουν ξαναδει. Και μην μου πειτε οτι ειναι ασχετα με το θεμα μας εδω, αλλη φαση να παιζεις και xbox ετσι (προσωπικα δεν θελω εξτρα φωτα στους τοιχους, προτιμω το σκετο ambilight της tv, δινει αλλη διασταση απο μονο του στην εικονα που βλεπεις).
bill_viper Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και καλή εβδομάδα παίδες, για θυμίστε μου λίγο, για αγορά παιχνιδιών από κλειδάδικο που είναι region locked (π.χ. Αυστραλία, Αμερική κτλ.) γίνεται bind στον λογαριασμό μας αν χρησιμοποιήσουμε VPN (όπως κάνουμε δηλαδή και με τις Game Pass Ultimate κάρτες από Ινδία μεριά) ή βλέπει ότι είναι Ελληνικό το account μας και δε μας αφήνει καθόλου να κάνουμε τον κωδικό redeem;
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, GaGaS_Thess said: Καλημέρα. Έχω μια Hisense 65ara 4k τηλεόραση μοντέλο 2024. Δεν θυμάμαι ποιο είναι όμως. Είδα προχθές σε ένα βίντεο μία led ταινία που μπαίνει πίσω από την τηλεόραση και φωτίζει στα χρώματα αυτου που βλέπεις στην οθόνη . Δεν ξέρω πως λέγεται αυτό που ψάχνω. Έχω ένα ΧΒΟΧ Series X συνδεμένο πάνω . Θα παίξει με το ΧΒΟΧ? Εχει αποτέλεσμα η είναι ότι νάνε ο συνδυασμός χρωμάτων σε σχέση με αυτό που βλέπεις? Έχετε καμία πρόταση κάποιο λινκ ? Σε λογική τιμή πάντα μην έχει κανένα 200 Άρι Έχω (η μάλλον είχα γιατί για κάποιο λόγο σταμάτησε να ανάβει) της govvee την πρώτη γενιά (Τ1 νομίζω) ΝΑΙ να πάρεις. Αξίζει και έχει καλή και σωστή απόκριση χρωμάτων. Δε παίζει ρόλο τι εχεις συνδεμενο στην τηλεόραση. Η κάμερα απλα σκαναρει την εικονα και δίνει το αποτέλεσμα 1
Lotof Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Επίσης και το stalker 2 είναι ψηλά στη λίστα. 1
Mr_Terror Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Να πάει καλά σε πωλήσεις να δούμε και άλλα παιχνίδια με τον ίντυ
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, Paragontas-x said: Στο indiana jones δεν μπορείς να το κάνεις να σου δείχνει που πρέπει να πας χωρίς να έχεις ανοιχτό τον χάρτη? Όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα