Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/3/2025 στις 8:50 ΜΜ, firepc είπε

Έρχονται, Atomfall, Commandos Origin, South of Midnight, Clair Obscur: Expedition 33 τον Απρίλιο

Και τo zau tales of kenzera πρέπει να μπαίνει τώρα στα κοντά επειδή κλείνει 1 χρόνο και είναι απο την ΕΑ

Το Clair Obscur: Expedition 33 θα έχει και πολύ καλή τιμή εκτός gamepass.
Μόνο 50 ευρώ.

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Fulgore είπε

r/XboxSeriesS - Assassin's Creed Shadows will run at 30fps on Series S (the first AC game release to not have a performance mode on SS)

Λατρεύω όλα τα Assassin's (ακόμα και αν έχουν παραστρατήσει από τα αρχικά), πρόσφατα τελείωσα και το Mirage (φανταστικό και πιο μικρό σε μέγεθος) γιατί η Ubisoft όσο κράξιμο και αν τρώει φτιάχνει τους καλύτερους κόσμους με διαφορά!!

Περιμένω και τη Τζαπανίλα (ας είναι και με μαύρο) για να την εξερευνήσω! Πολύ καλοδεχούμενη προσθήκη το balanced στα 40FPS (για εμάς που έχουμε VRR 120Hz) για να λέμε και τα θετικά της Ubi!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Συγνώμη αν έχει ερωτηθεί ξανά απλά το θέμα είναι μεγάλο και θέλει ώρες ψάξιμο.Επίσης δεν βρήκα ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση μου Reddit κλπ κλπ.

Θέλω να μάθω αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την απλή συνδρομή του PC Gamepass στο XBOX. Δεν έχω πάρει ακόμα την κονσόλα αλλά σκέφτομαι να πάρω ένα Series S να είναι στην τηλεόραση όταν και αν κάτσουμε εκεί. Αρκεί φυσικά να μπορώ να χρησιμοποιώ το ίδιο pass και να μην θέλει 2η συνδρομή ή upgrade σε ultimate.

Να προσθέσω πως δεν εννοώ ταυτόχρονα. Εννοώ παράδειγμα να παίξω π.χ Indiana Jones στο PC και μετά να κάτσω στο Series S και να παίξω το ίδιο παιχνίδι.

Στη σελίδα αναφέρει πως στο ultimate μπορείς βέβαια αλλά ελπίζω να μην είναι ο μόνος τρόπος καθώς η διαφορά τιμής είναι αρκετή για μόνο αυτή την υπηρεσία(EA κλπ κλπ του ultimate δεν με ενδιαφέρει)

Επεξ/σία από Chocobo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ms λέει οτι θέλει ultimate

Αλλά εγώ την τελευταία φορά που έβαλα pc gp, έπαιζα και στο xbox παιχνίδια του gp κανονικά

Θα σου έλεγα κράτα το pc gp και δοκίμασε. Αν δεν παίζει τότε αναγκαστικά βάζεις ultimate

Επεξ/σία από firepc
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/3/2025 στις 11:46 ΠΜ, firepc είπε

Η ms λέει οτι θέλει ultimate

Αλλά εγώ την τελευταία φορά που έβαλα pc gp, έπαιζα και στο xbox παιχνίδια του gp κανονικά

Θα σου έλεγα κράτα το pc gp και δοκίμασε. Αν δεν παίζει τότε αναγκαστικά βάζεις ultimate

Αυτό είναι το περίεργο πως εν έτη 2025 δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρη απάντηση στο google για κάτι τόσο δημοφιλές και κοντέυω να σκάσω. Η Microsoft όντως αναφέρει το ultimate ως μονόδρομο και στην σελίδα της διαχωρίζει το PC pass με το Xbox pass καθώς αναφέρει πως το ένα παίζει παιχνίδια pc και το άλλο console.

Απο μερικά reddit threads βρήκα πως μερικά παιχνίδια είναι κοινά , αρκεί να μην είναι EA ή Ubisoft που θέλουν το δικό τους store/launcher κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι πως δεν θέλω να κάνω upgrade καθώς δεν θεωρώ τα 18€ καλό deal ειδικά τη στιγμή που δεν ασχολούμαι με ΕΑ ή Ubisoft και δεν έχω και τη διάθεση να βάλω VPN.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, Chocobo said:

Αυτό είναι το περίεργο πως εν έτη 2025 δεν μπορώ να βρω ξεκάθαρη απάντηση στο google για κάτι τόσο δημοφιλές και κοντέυω να σκάσω. Η Microsoft όντως αναφέρει το ultimate ως μονόδρομο και στην σελίδα της διαχωρίζει το PC pass με το Xbox pass καθώς αναφέρει πως το ένα παίζει παιχνίδια pc και το άλλο console.

Απο μερικά reddit threads βρήκα πως μερικά παιχνίδια είναι κοινά , αρκεί να μην είναι EA ή Ubisoft που θέλουν το δικό τους store/launcher κάτι τέτοιο.

Το θέμα είναι πως δεν θέλω να κάνω upgrade καθώς δεν θεωρώ τα 18€ καλό deal ειδικά τη στιγμή που δεν ασχολούμαι με ΕΑ ή Ubisoft και δεν έχω και τη διάθεση να βάλω VPN.

H Microsoft σου λέει θέλει ultimate, οπότε αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος. Αν υπάρχει (ή υπήρχε στο παρελθόν) παραθυράκι και δούλευε και χωρίς ultimate, δε σημαίνει ότι θα ισχύει για πάντα.

Στην τελική βάλε ένα μήνα PC Gamepass και δοκίμασε. Μικρό κόστος έχει δε θα χάσεις κάτι τρελό.

Επεξ/σία από thagkol
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, thagkol είπε

H Microsoft σου λέει θέλει ultimate, οπότε αυτός είναι ο ασφαλής τρόπος. Αν υπάρχει (ή υπήρχε στο παρελθόν) παραθυράκι και δούλευε και χωρίς ultimate, δε σημαίνει ότι θα ισχύει για πάντα.

Στην τελική βάλε ένα μήνα PC Gamepass και δοκίμασε. Μικρό κόστος έχει δε θα χάσεις κάτι τρελό.

Έχω PASS , αυτό που δεν έχω είναι Xbox και επειδή θα πάρω το S που είναι μόνο digital θα προτιμούσα να έχω μια απάντηση παρά να αγοράσω μια κονσόλα και να μπει αγγελία την άλλη μέρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα έβαλα πρόσφατα 2tb σκληρό δίσκο απο pc σε xbox series x και δεν τον διαβάζει δυστυχώς πριν δώσω το pc ξέχασα να τον κάνω φορματ ξερει κάνεις αν γίνετε μέσω της κονσόλας θυμάμαι ποιο παλιά το ειχα κανει αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manthos_27 είπε

Καλησπέρα στην παρέα έβαλα πρόσφατα 2tb σκληρό δίσκο απο pc σε xbox series x και δεν τον διαβάζει δυστυχώς πριν δώσω το pc ξέχασα να τον κάνω φορματ ξερει κάνεις αν γίνετε μέσω της κονσόλας θυμάμαι ποιο παλιά το ειχα κανει αλλά δεν θυμάμαι τον τρόπο!

Από ότι θυμάμαι με το που τον κουμπώνεις σε ρωτάει να τον κάνει φορματ για να τον χρησιμοποιείς για παιχνίδια του xbox. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tigio13 είπε

Από ότι θυμάμαι με το που τον κουμπώνεις σε ρωτάει να τον κάνει φορματ για να τον χρησιμοποιείς για παιχνίδια του xbox. 

Δεν τον διαβαζε καθόλου τελικά τον έβαλα πάνω στο ps5 και τον έκανα απο εκει φορματ και δούλεψε μια χαρά μετά αλλά το περίεργο οτι στο 5 τον διάβασε κατευθείαν τιν δίσκο  περίεργο. 

Δημοσ.

Μετά το πρόσφατο update ενσωμάτωσαν ένα adblock στον Edge για το XBOX. Δουλεύει με λίστα από URL διευθύνσεις. Λίγο που το δούλεψα είδα ότι κάνει δουλίτσα, από το τίποτα σίγουρα είναι καλύτερο. Σε σχέση με το PiHole πχ που χρησιμοποιώ είναι περισσότερο αποτελεσματικό και είναι λογικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...