xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 To προβλημα με την MS ειναι γενικοτερα στο schedule release των παιχνιδιων της και οχι στα ιδια τα παιχνιδια. 2 χρονια χωρις καποια μεγαλη κυκλοφορια ειναι παρα πολυ και της στοιχιζει. To halo απετυχε εντελως στο στοχο που ειχαν θεσει η 343 παει για ριζικη αναδιοργανωση. κακη διαχειριση και συντονισμος των studios. Απο τις εξαγορες του 2018 περασαν 5 χρονια και δεν εχουν να δειξουν ουτε μια μεγαλη ΑΑΑ κυκλοφορια. Μεχρι τωρα η κατασταση συνεχιζει να θυμιζει τη προηγουμενη γενια, με τη playground να παραμενει ο μοναδικος φάρος σε οτι εχει να κανει με τις ακριβες παραγωγες. Ολο το βαρος πλεον στο starfield. Για να δουμε. 6
D.Luffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Έχουμε ακόμα να δούμε Forza Motorsport και Starfield από MS φέτος. Πολύ πιο high profile τίτλοι από το Redfall το οποίο δεν νομίζω ότι το περιμέναμε όλοι με κομμένη την ανάσα επειδή μας μάγεψε με το πρώτο trailer.
TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Choutas είπε Δηλαδή αν το παιχνίδι είναι για κράξιμο και το κράζεις τότε τα έχεις πάρει; Δηλαδή όταν έκραζαν το Cyberpunk ή το Jedi υπήρχε κρυφή ατζέντα; Το παιχνίδι στην τωρινή του κατάσταση είναι πατατιά που άκουσον άκουσον είναι και το πρώτο παιχνίδι που δεν είναι cross generation καθαρή αποκλειστικότητα για το Series. Το ίδιο το παιχνίδι είναι κακή διαφήμιση. To πρόβλημα δεν ειναι το κράξιμο. Και εγω απο οσο εχω δει για κράξιμο θεωρώ οτι ειναι. Το θέμα ειναι η ολη αντιμετώπιση απο τυπάδες οπως ο Καρπας. Είναι το Χ παιχνιδι του XBOX για κράξιμο; Θα κράξει. Ειναι (λεμε τώρα) το GT7 γεμάτο microtransactions σε predatory βαθμο; Επενδυστε τον χρονο σας. Αν εκραζε και αποθεωνε "αντικειμενικα" θα δεχομουν το κραξιμο του 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 35 λεπτά πριν, rodosf1 είπε Πόσες ώρες έχετε ρίξει στο Redfall? Για να μην μιλάμε μόνο για κριτικές άλλων, tweet κλπ παπαριες. Πάλι καλά, το ίντερνετ και το twitter υπάρχουν για να βλέπουμε reviews, trailers, gameplay videos κτλ. Κάποιος μπορεί να σχηματίσει γνώμη πάνω σε αυτά. Παιχνίδια όπως high on life και hi fi rush, θέλω να τα ξεκινήσω κάποια στιγμή (το αν θα μου αρέσουν ή όχι, δεν το ξερω). Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα για το RedFall, είναι κακό. 8 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Είναι το Χ παιχνιδι του XBOX για κράξιμο; Θα κράξει. Ειναι (λεμε τώρα) το GT7 γεμάτο microtransactions σε predatory βαθμο; Οχι ότι δεν είναι και τα δύο playable, αλλά δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των 2 επειδή το ένα έχει store.
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πάλι καλά, το ίντερνετ και το twitter υπάρχουν για να βλέπουμε reviews, trailers, gameplay videos κτλ. Κάποιος μπορεί να σχηματίσει γνώμη πάνω σε αυτά. Παιχνίδια όπως high on life και hi fi rush, θέλω να τα ξεκινήσω κάποια στιγμή (το αν θα μου αρέσουν ή όχι, δεν το ξερω). Ό,τι έχω δει μέχρι τώρα για το RedFall, είναι κακό. Μα μέχρι στιγμής περιμένω κάποιον να μιλήσουμε μετά από κάποιες ώρες παιχνιδιού να δούμε, είναι καλά ή κακά τελικά τα reviews. Πχ στο Jedi δεν είχαν τόσο δίκιο με το κράξιμο, ήτανε έως παραήταν υπερβολή. Στο Deathloop τα ίδια κλπ κλπ. Οπότε η hands on εμπειρία απο εμάς κ η κουβέντα μετά είναι το μόνο τελικά αληθές μάλλον σε αυτό το... ίντερνετ 1
TutaKachun Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Προς το παρόν εγώ αύριο που έχω ρεπό κατά το μεσημεράκι θα το ξεκινήσω να το δω. Κριτικές άλλων είτε αποθεωτικες είτε ισοπεδωτικες μου είναι αδιάφορες. Παράδειγμα το dying light το πρώτο δεν ειχε καλέ; κριτικές και το γούσταρα πάρα πολύ. Το Death stranding πάλι δεν παίζει να υπάρχει πιο υπερτιμημένο game από αυτό. Οπότε θα δούμε 1 1
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 το έχω κατεβάσει μέσω gamepass στο pc, αλλά όταν βλέπεις τέτοια... γενικά η MS έχει πρόβλημα με το να καλύψει τις υποσχέσεις της. Θα έπρεπε ξεκάθαρα να το καθυστερήσει, αλλά φαντάζομαι υπάρχει πίεση για 1st party content.
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στο μέτωπο των achievements ακόμα δεν έχει αναφερθεί missable ή glitched στο Redfall, που είναι καλό. Οι achievement hunters το λιώνουν αυτή τη στιγμή λέει το true achievements! για να δούμε...
blasterdark86 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Αμα ρίξω λίγο αεροζόλ στο xbox λετε να παιζει καλα το redfall ?
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, rodosf1 είπε Στο μέτωπο των achievements ακόμα δεν έχει αναφερθεί missable ή glitched στο Redfall, που είναι καλό. Οι achievement hunters το λιώνουν αυτή τη στιγμή λέει το true achievements! για να δούμε... 1
rodosf1 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 19 λεπτά πριν, Daredevil είπε Από κάτω πάντως πέφτει αντίλογος κ όντως παραδέχεται ότι αλλάζει το νόημα όσων λέει η διατύπωση του και φαίνεται ότι είναι τακτική της Arcane τα multiple playthroughs για τα δύσκολα achievements. Δε θυμάμαι να πω την αλήθεια.
Daredevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 100% unfinished, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση βιασύνη να βγάλουν αυτό το παιχνίδι και μάλιστα μεταξύ jedi και zelda.... και οκ λες είναι στο pass παίζω λίγο δεν μ'αρεσει δεν έγινε και κάτι, αλλά αν δεν έχεις pass κοστίζει 70ε... 1
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 28 λεπτά πριν, Daredevil είπε 100% unfinished, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τόση βιασύνη να βγάλουν αυτό το παιχνίδι και μάλιστα μεταξύ jedi και zelda.... και οκ λες είναι στο pass παίζω λίγο δεν μ'αρεσει δεν έγινε και κάτι, αλλά αν δεν έχεις pass κοστίζει 70ε... H Αννούλα έχει χέρια που θα ζήλευε και ο Γιάννης ο Αντετοκούμπο 😅
Tetrabitos Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Τι παιχνιδαρα έφτιαξαν οι άνθρωποι. Που το έκρυβαν από το Xbox 360? Ευτυχισμένο το 2007 παιδιά! 1
rodosf1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Το Redfall ήτανε δηλωμένο ότι θα έχει cartoonish γραφικά πάντως, δεν νομίζω να περίμενε κανείς φωτορεαλισμο, κάτι σε borderlands περισσότερο περίμενα εγω κ είναι παραπάνω από αυτό. Πρώτες εντυπώσεις... Στη μία ώρα ψάχνω εξονυχιστικά το loot στο solo για να πάρω... μυρωδιά τι κ πως. Εκτιμώ patch update σε 2-3 μέρες για τα bugs που αναφέρονται κλασικά τις πρώτες μέρες. Τα γραφικά αυτά θα είναι κ μάλλον σκόπιμα έτσι τα σχεδίασαν. Φαίνεται νομίζω άλλωστε από τη διαφορά μενού-in game ότι ήθελαν να δώσουν χαρακτήρα cartoon όπως είχαν δηλώσει. Παίζουμε κ θα δείξει. Αύριο το μενού έχει coop για να δούμε τι ψάρια πιάνει από fun action. edit: το ΑΙ των αντιπάλων στην αρχή τουλάχιστον δεν μου αρέσει, θέλει σίγουρα βελτίωση. Σε αναγνωρίζουν μεν εύκολα αλλά θέλουν βελτίωση κατ εμένα. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2023 από rodosf1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα