vag1989 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί (διάβασα αρκετές σελίδες πίσω), αλλά τι ακριβώς παίζει με τη διαθεσιμότητα του xbox series x? Υπάρχουν topics και στο reddit ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Ευρώπη, και πχ στο πλαίσιο δεν υπάρχει καν (μόνο το s), ενώ στον κώτσο σε ελάχιστα καταστήματα εντός Αττικής. To series x digital , το οποίο με ενδιαφέρει κυρίως δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα? Η επόμενη γενιά απέχει πάρα πολύ ακόμα για να είναι στρατηγική μάρκετινγκ. Εν όψει προσωρινής μετακόμισης στην επαρχία σκεφτόμουν την αγορά γιατί δε θα κουβαλήσω το pc μαζί. Θα σκεφτόμουν playstation αλλά δεν με συμφέρει ιδιαίτερα καθώς έχω χαρίσει το παλιό one s στον μικρό αδερφό, μοιράζομαι το gamepass μαζί του, μπορώ να το χρησιμοποιήσω και στο pc, έχω ήδη κάποια παιχνίδια στο xbox, και έχω δεύτερο xbox controller. Όποτε ψήνομαι για κανένα playstation exclusive μπορώ να το αγοράσω στο steam μετά από λίγα χρόνια. Επεξ/σία 23 Απριλίου από vag1989
Narayan Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 7 ώρες πριν, vag1989 είπε Καλησπέρα παιδια, δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί (διάβασα αρκετές σελίδες πίσω), αλλά τι ακριβώς παίζει με τη διαθεσιμότητα του xbox series x? Υπάρχουν topics και στο reddit ότι υπάρχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στην Ευρώπη, και πχ στο πλαίσιο δεν υπάρχει καν (μόνο το s), ενώ στον κώτσο σε ελάχιστα καταστήματα εντός Αττικής. To series x digital , το οποίο με ενδιαφέρει κυρίως δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα? Όντως στο Skroutz είναι διαθέσιμο σε ελάχιστα καταστήματα, πάντως με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις διαθέσιμο. https://www.germanos.gr/category/gaming/consoles/xbox-series-consoles/?categoryId=cat3950003 Αν δεν έχεις "κόλλημα" με το λευκό χρώμα, πάρε το disk SKU ίδια λεφτά θα είναι με το digital αν και όταν έρθει από εδώ.
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ανοίγει αύριο το πρωί στις 10 αλλά δεν βλέπω κανένα review ακόμα Επεξ/σία 23 Απριλίου από firepc
vag1989 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 37 minutes ago, Narayan said: Όντως στο Skroutz είναι διαθέσιμο σε ελάχιστα καταστήματα, πάντως με λίγο ψάξιμο το βρίσκεις διαθέσιμο. https://www.germanos.gr/category/gaming/consoles/xbox-series-consoles/?categoryId=cat3950003 Αν δεν έχεις "κόλλημα" με το λευκό χρώμα, πάρε το disk SKU ίδια λεφτά θα είναι με το digital αν και όταν έρθει από εδώ. Κανένα κόλλημα με το λευκό χρώμα, απλη προτιμηση λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών και κατανάλωσης όπως έμαθα προσφατα, και λίγο χαμηλότερης τιμής. Εξάλλου η τελευταία φορά που αγόρασα δισκάκι ήταν το tomb raider iv και το combat flight simulator στο pc. Ωραίες εποχές, θυμάμαι διάβαζα το βιβλιαράκι με τις ώρες. Πλέον δε βλέπω κάποιο νόημα. Η αγορά θα γίνει από Ελλάδα λόγω αποφορολογησης. Ευχαριστώ για την απάντηση! 1
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 ώρα πριν, firepc είπε Ανοίγει αύριο το πρωί στις 10 αλλά δεν βλέπω κανένα review ακόμα 92 metacritic https://www.metacritic.com/game/clair-obscur-expedition-33/ 1
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 21 ώρες πριν, firepc είπε ξέρει κανείς πως τρέχει στο series s? Προς το παρον μονο αυτό έχω βρει για κονσόλες, και έχει θέματα σε όλες.
firepc Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Προς το παρον μονο αυτό έχω βρει για κονσόλες, και έχει θέματα σε όλες. είδα πριν απο έναν youtuber οτι τρέχει στα 30fps
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 7 λεπτά πριν, firepc είπε είδα πριν απο έναν youtuber οτι τρέχει στα 30fps Ναι τώρα μου έβγαλε και εμένα μάλλον αυτον που αναφέρεις(Xbox tester). Στην ουσία δεν έχει performance mode που έχουν οι άλλες κονσόλες, άρα ειναι κλειδωμένο στα 30 και τρέχει σε αρκετά χαμηλή ανάλυση. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 22/4/2025 στις 10:01 ΜΜ, firepc είπε XSS Dynamic 1260p/30fps upscaled from 900p~720p (interiors) and 531p~360p (outdoors) 360p λέει 💀 XSX Quality Mode Dynamic 2160p/30fps upscaled from common 1440p (interiors) and 1189p~1080p (outdoors) Performance Mode Dynamic 2160p/30fps upscaled from common 1440p~1227p (interiors) and 1080p~864p (outdoors) Επεξ/σία 24 Απριλίου από Fulgore
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 7 ώρες πριν, Fulgore είπε XSS Dynamic 1260p/30fps upscaled from 900p~720p (interiors) and 531p~360p (outdoors) 360p λέει 💀 XSX Quality Mode Dynamic 2160p/30fps upscaled from common 1440p (interiors) and 1189p~1080p (outdoors) Performance Mode Dynamic 2160p/30fps upscaled from common 1440p~1227p (interiors) and 1080p~864p (outdoors) Ποιος ο λόγος ύπαρξης τότε του perfomance mode? Στα 15 frames πεφτει το quality?
Darthvader Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 48 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Ποιος ο λόγος ύπαρξης τότε του perfomance mode? Στα 15 frames πεφτει το quality? Στο performance είναι 60fps. 1
chrisgewrgi Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 6 ώρες πριν, Darthvader είπε Στο performance είναι 60fps. Α γιατι είδα γραφει 30.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα