Fulgore Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, ParafronGR είπε Είδα το showcase από την αρχή μέχρι το τέλος με το BO7 και το μόνο που σκεφτόμουν είναι ότι μάλλον "im too old for this sh*t". Το 2025 γενικά είναι αρκετά ''φτωχο'' σε xbox μεριά. Ολα τα μεγάλα ονόματα πήγαν για 2026 και μετά. Forza,Gears,Halo,Perfect Dark, Fable κλπ Πέραν αυτών, συνεχίζει η Microsoft τις early access premium εκδόσεις αυτή την φορά με το Outer Worlds 2 που ειναι το πρώτο MS παιχνίδι των 80ευρώ. Τέλος ανακοινώθηκε και το φορητό που είχε αναφερθεί παλιότερα. @Malthador ειμαι σίγουρος ότι δεν ειχες αυτό στο μυαλό σου Επεξ/σία 9 Ιουνίου από Fulgore
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 51 minutes ago, Fulgore said: @Malthador ειμαι σίγουρος ότι δεν ειχες αυτό στο μυαλό σου Δεν είναι αυτό το φορητό που θα έβγαζε η MS υποτίθεται, αυτό ακυρώθηκε. Θα περίμενα να τρέχει ΧΒΟΧ games αν έβγαινε ποτέ κάποιο XBOX dedicated. Το συγκεκριμένο που ανακοίνωσαν είναι απλά ένα φορητό πισί που έχει κουμπάκι ΧΒΟΧ πάνω του. Από εκεί και πέρα, το μεγάλο θα κοστίζει στο νερό 900 ευρώ. Τόσα λεφτά για 7" LCD οθόνη είναι απλά αστείο νούμερο και θα πάει άπατο. Προσωπικά θα μείνω με το Steam Deck μου, μια χαρά τα βγάζει τα λεφτά του ακόμα και σήμερα. 2
dakangr Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 28 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν είναι αυτό το φορητό που θα έβγαζε η MS υποτίθεται, αυτό ακυρώθηκε. Θα περίμενα να τρέχει ΧΒΟΧ games αν έβγαινε ποτέ κάποιο XBOX dedicated. Το συγκεκριμένο που ανακοίνωσαν είναι απλά ένα φορητό πισί που έχει κουμπάκι ΧΒΟΧ πάνω του. Από εκεί και πέρα, το μεγάλο θα κοστίζει στο νερό 900 ευρώ. Τόσα λεφτά για 7" LCD οθόνη είναι απλά αστείο νούμερο και θα πάει άπατο. Προσωπικά θα μείνω με το Steam Deck μου, μια χαρά τα βγάζει τα λεφτά του ακόμα και σήμερα. Εχεις δικιο, θεωρητικα ειναι πολυ δελεαστικο μηχάνημα, αλλα η τιμή θα είναι σιγουρα στα ύψη. Εκτος αν η μαμα Ms το επιδοτησει τον πρωτο καιρο για να πάρει μερίδια αγοράς.
Fulgore Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 21 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν είναι αυτό το φορητό που θα έβγαζε η MS υποτίθεται, αυτό ακυρώθηκε. Θα περίμενα να τρέχει ΧΒΟΧ games αν έβγαινε ποτέ κάποιο XBOX dedicated. Γενικά σε νέο Xbox hardware κρατάμε μικρό καλάθι πλέον. Εδώ και για νέα controllers διαβάζουμε φήμες, και ανάθεμα αν δούμε έστω 1 σε αυτή την γενιά https://www.purexbox.com/news/2025/04/rumour-xbox-working-on-three-controller-prototypes-including-the-elite-series-3
thagkol Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά θα έχει από το σκέτο Rog Ally, πέραν βέβαια από το αναβαθμισμένο hardware που ούτως ή άλλως θα ερχόταν σε ένα νέο Rog Ally (κι ας μην ήταν Xbox). Τα ενσωματωμένα grip; Επεξ/σία 10 Ιουνίου από thagkol
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 43 minutes ago, thagkol said: Εγώ δεν έχω καταλάβει τι διαφορά θα έχει από το σκέτο Rog Ally, πέραν βέβαια από το αναβαθμισμένο hardware που ούτως ή άλλως θα ερχόταν σε ένα νέο Rog Ally (κι ας μην ήταν Xbox). Τα ενσωματωμένα grip; Έχει κουμπάκι XBOX, τυφλός είσαι; 3
Tigio13 Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχει κουμπάκι XBOX, τυφλός είσαι; Technologia! 1 4
Mr_Terror Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Τελικά το δικό της φορητό που μας έλεγε η ms το αναβαλει για αργοτερα η ακυρώνεται;
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 6 minutes ago, Mr_Terror said: Τελικά το δικό της φορητό που μας έλεγε η ms το αναβαλει για αργοτερα η ακυρώνεται; Άκυρο, δεν χρειάζεται, θα βάζει κουμπάκι ΧΒΟΧ σε air fryers και θα μας λέει "this is an XBOX". 5
SabotazNic Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε η ακυρώνεται Αναβληθηκε για την ωρα, αλλα δεν βλεπω λογο να μην παει για ακυρωση. Εκτος αν βγαλει κατι οικονομικο αλα πορταλ για φθηνο streaming gaming 1
firepc Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Αν αυτές οι κονσόλες βγουν στα 800 και 900, γτ να μην βγει το ps6 στο χιλιάρικο(?)
chek2fire Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου To θέμα δεν είναι να έχει κουμπάκι xbox αλλά τα game να μπορούν να παιχτούν σε τέτοια κονσόλες. Δηλαδή στο steam deck υπάρχει μεγάλη δουλειά από πίσω και κυρίως από community που σου δίνει άμεσα πληροφορίες τι προβλήματα θα αντιμετωπίσεις, mapping για τα κουμπιά για να μπορείς να παίξεις συν τις ρυθμίσεις που κάνει η valve για να παίξουν άψογα οι τίτλοι. Στις φορητές κονσόλες δεν πετάμε ένα hardware και ότι βγει αλλά θέλουν την περισσότερη δουλειά σε software. Σε αυτό έχουν πετύχει οι φορητές της Nintendo και Valve
thagkol Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, firepc said: Αν αυτές οι κονσόλες βγουν στα 800 και 900, γτ να μην βγει το ps6 στο χιλιάρικο(?) Χωρίς να ψάχνομαι με τις ρυθμίσεις γιατί βαριέμαι, δεν έχω βάλει τίποτα μέχρι στιγμής στο Rog Ally Z1 extreme μου που να μην έχει καταφέρει να το τρέξει σε τουλάχιστον ικανοποιητικό βαθμό. Επεξ/σία 10 Ιουνίου από thagkol 1
firepc Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου Ένα γενικό σχόλιο, Την προηγούμενη δεκαετία γέμισαν την αγορά με VR συσκευές, τώρα την γέμισαν με φορητά Τσπ, θα κλείσει κι αυτός ο κύκλος κάποια στιγμή
alex.fentagin Δημοσ. 10 Ιουνίου Δημοσ. 10 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, firepc είπε Αν αυτές οι κονσόλες βγουν στα 800 και 900, γτ να μην βγει το ps6 στο χιλιάρικο(?) Σιγουρα θα εχουν πανω απο 700 συγκριτικα με το z1 που θα εχει κατωτερα specs και αυτη την στιγμη αν δεν κανω τρομερο λαθος παιζει καπου 650-700 Θελω να κανω και μια γενικη ερωτηση βεβαια. Εχει δοκιμασει καποιος μεσω την συγκεκριμενης συσκευης να παιξει counter strike και αν ναι ειναι ικανοποιητικο ?? Επεξ/σία 10 Ιουνίου από alex.fentagin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα