Moderators Malthador Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 πμ Μέλος Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 10:28 πμ 1 hour ago, firepc said: Κάτι άλλο Μαλθαδώριε, αν βγει του χρόνου μπαντλάκι με gta6, στην ουσία δεν βγαίνει αμέσως και για pc το game? Πρέπει να δούμε τι μορφή θα έχει το επόμενο ΧΒΟΧ. Αν είναι σκέτο PC, τότε ναι, ουσιαστικά το game θα είναι σα να βγαίνει και σε PC κατευθείαν. Αν έχει κάποιου είδους διπλό mode, στο ένα να τρέχει ΧΒΟΧ games και στο άλλο PC games, τότε το πράγμα αλλάζει. 1
cortaN@ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Malthador είπε Είναι γνωστό αυτό, αλλά και να μην ήταν δεν επρόκειτο να μείνουν εκτός της αγοράς του H/W στην MS, όχι όταν έχουν επενδύσει τόσο πολύ στο Game Pass. Και ξεκαθαρίζει το πλάνο τους σιγά σιγά: κρατάνε το Game Pass σε ΧΒΟΧ (μέχρι νεωτέρας) και πουλάνε παράλληλα τα games τους στο PlayStation. Όλοι ευχαριστημένοι μένουν έτσι. Βρε δεν ειναι ακριβώς έτσι..ας πούμε, το Gears of War Reloaded, που βγαίνει και στο ps5, είναι ένα remaster ενός παιχνιδιού που πρωτοβγήκε στο 360 πριν 20 χρόνια, το 2006 βγήκε, ένα απλό remaster είναι, ίσως ενός από τους καλύτερους τίτλους, που είχε έρθει τότε το 2006 και έτσι πούλησε το 360, ίσως και παραπάνω από το ps3. Τώρα, μετά από 1/5 ενός αιώνα, το βγάζουν και στον ανταγωνισμό, ώστε οι κάτοχοι του ήδη πενταετίας-εξαετίας ps5, να δουν, "εχμ να ζηλέψουν" σχετικά με τη νέα γενιά... και να κρίνουν...Μετά στο Series X/S παίρνουν οι κάτοχοι δωρεάν το ψηφιακό παιχνίδι, έχουν αρχίσει και δίνουν τον τίτλο δωρεάν digital, για όσους έχουν αγοράσει ψηφιακό το Gears of War Ultimate... Στη νέα γενιά, 2 χρόνια μετά και..βλέπουμε...αυτό που έδωσαν στη δημοσιότητα και είναι το σημαντικό είναι πως η επόμενη γενιά Xbox θα είναι συμβατή με την παρούσα γενιά...και τα ήδη υπάρχοντα backwards compatibility μάλλον...έ πώς είναι δυνατόν να μείνουν εκτός της αγοράς του H/W στην MS; Ας ελπίσουμε μόνο να το φέρουν φθηνό στην Ελλάδα. 17 ώρες πριν, firepc είπε Για ακούστε τι λέει η κυρά Μποντ στο 1:06 Φορτσάρουν το 2026 για νέα κονσόλα btw στα 25 χρόνια xbox Τα 3 σημαντικά σημεία είναι τα κάτωθι: 1. Μιλάνε για xbox next-generation hardware, που αφήνει ανοικτό ενδεχόμενο για διπλό μοντέλο hardware, πώς είναι στο series τώρα. Ένα φθηνότερο και ένα κάπως ακριβότερο. Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο. Δεν μιλάνε για 1 device. Το hardware έχει πάνω το logo xbox, στο chipset, οπότε θα είναι console-based. 2. Xbox - AMD cooperation, αποκάλυψαν το συνεργάτη στα γραφικά και στην υπολογιστική ισχύ, κάτι που προμηνύει συνέχιση της συνεργασίας των, από εποχές Xbox One. Στην Ελλάδα υπάρχει ισχυρό commnunity AMD, με την αγορά των Ryzen CPU. Και δευτερευόντως με τις GPU. 3. Και ίσως το πιο σημαντικό, θα υποστηρίζει τα υπάρχοντα παιχνίδια και όλο μάλλον το backwards compatibility catalog. Επεξ/σία Τετάρτη στις 02:09 μμ από cortaN@
kjtzemis Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:59 μμ Χρησιμοποιεί κανεις elite controller series 2? Πρωτη φορα κατοχος elite controller (μου ηρθε μαζι με την κονσολα που πηρα) και θα ηθελα να γνωριζω σε τι παιχνιδια μπορει να χρησιμοποιηθουν τα εξτρα buttons....πχ εχω ακουσει οτι σε souls like παιχνιδια βαζουν το τρεξιμο στα πισω κουμπια, εγω τετοια παιχνιδια δεν παιζω. Ειπα να ρωτησω μηπως χρησιμοποιει κανεις μπας και "ξεκλειδωσω" το μυαλο μου και μου φανουν καπου χρησιμα.
cortaN@ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:27 μμ (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Χρησιμοποιεί κανεις elite controller series 2? Πρωτη φορα κατοχος elite controller (μου ηρθε μαζι με την κονσολα που πηρα) και θα ηθελα να γνωριζω σε τι παιχνιδια μπορει να χρησιμοποιηθουν τα εξτρα buttons....πχ εχω ακουσει οτι σε souls like παιχνιδια βαζουν το τρεξιμο στα πισω κουμπια, εγω τετοια παιχνιδια δεν παιζω. Ειπα να ρωτησω μηπως χρησιμοποιει κανεις μπας και "ξεκλειδωσω" το μυαλο μου και μου φανουν καπου χρησιμα. Καλό tip. Είναι πολύ ακριβά, καλύτερα ρώτα από κοντά, ή με πρώτη άποψη χρήσης του controller, δηλαδή κάποιον που το έχει αγοράσει και το έχει χρησιμοποιήσει αντίστοιχα. Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:28 μμ από cortaN@ 1
Tigio13 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:37 μμ 36 λεπτά πριν, kjtzemis είπε Χρησιμοποιεί κανεις elite controller series 2? Πρωτη φορα κατοχος elite controller (μου ηρθε μαζι με την κονσολα που πηρα) και θα ηθελα να γνωριζω σε τι παιχνιδια μπορει να χρησιμοποιηθουν τα εξτρα buttons....πχ εχω ακουσει οτι σε souls like παιχνιδια βαζουν το τρεξιμο στα πισω κουμπια, εγω τετοια παιχνιδια δεν παιζω. Ειπα να ρωτησω μηπως χρησιμοποιει κανεις μπας και "ξεκλειδωσω" το μυαλο μου και μου φανουν καπου χρησιμα. Αν σε βολεύουν στο πάτημα, πολλοί βάζουν από κάτω τα axyb για να μη βγάζουν ποτέ τα δεξί χέρι από το thumpstick της κάμερας. Εγώ σε κάποια παιχνίδια βάζω από κάτω το μενού και το start που τα πατάω συχνά για χάρτες κλπ. 1
kjtzemis Δημοσ. Τετάρτη στις 05:41 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:41 μμ Παρελαβα πριν την κονσολα μαζι και το elite controller...πρωτη φορα τοσο premium controller στα χερια μου και η αληθεια ειναι πως με το που το κρατας το νιωθεις οτι προκειται οντως για κατι premium. Πηρα μια ιδεα του τι μπορεις να κανεις, πχ παιχνιδια σαν τα cod ή tomb raider που πατας το L3 για τρεξιμο το βαζεις στα πισω πληκτρα κατι το οποιο θα βολευει πολυ φανταζομαι.
Daredevil Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:16 μμ 5 hours ago, kjtzemis said: Παρελαβα πριν την κονσολα μαζι και το elite controller...πρωτη φορα τοσο premium controller στα χερια μου και η αληθεια ειναι πως με το που το κρατας το νιωθεις οτι προκειται οντως για κατι premium. Πηρα μια ιδεα του τι μπορεις να κανεις, πχ παιχνιδια σαν τα cod ή tomb raider που πατας το L3 για τρεξιμο το βαζεις στα πισω πληκτρα κατι το οποιο θα βολευει πολυ φανταζομαι. καλό είναι και καλή μπαταρία, αλλά βαρύ. ..
bill_viper Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 19 ώρες πριν, kjtzemis είπε Χρησιμοποιεί κανεις elite controller series 2? Πρωτη φορα κατοχος elite controller (μου ηρθε μαζι με την κονσολα που πηρα) και θα ηθελα να γνωριζω σε τι παιχνιδια μπορει να χρησιμοποιηθουν τα εξτρα buttons....πχ εχω ακουσει οτι σε souls like παιχνιδια βαζουν το τρεξιμο στα πισω κουμπια, εγω τετοια παιχνιδια δεν παιζω. Ειπα να ρωτησω μηπως χρησιμοποιει κανεις μπας και "ξεκλειδωσω" το μυαλο μου και μου φανουν καπου χρησιμα. 10 χρόνια χρησιμοποιώ Elite Controllers. Στις δύο πίσω μεγάλες σκανδάλες έχω πάντα τα LB & RB για να μη χρειάζεται να σηκώνω τα δάχτυλα από LT & RT (ειδικά για τα FPS είναι game changer), και στις μικρές σκανδάλες έχω το Β και το Υ (το πρώτο για να μπορώ να αλλάζω γρήγορα σε prone και το δεύτερο για να αλλάζω γρήγορα όπλο). 1
Tigio13 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Υπάρχουν άπειρες επιλογές. Ας πούμε στο forza βάζω από κάτω αριστερά να κατεβάζει και δεξιά να ανεβάζει ταχύτητες στις μεγάλες σκανδάλες. Πολύ βολικό. 1
kjtzemis Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες/ιδεες σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα