Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι πως θα καταφέρουν εκεί στην MS να βρούνε το sweet spot ούτως ώστε αυτό το hybrid έχει τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους (pc/console). To steam deck έχει δείξει το δρόμο.

Γιατί αν είναι να μπλέξουμε με alt/tabs, drivers, optimised settings, afterburners, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, να ξαναγυρίσουμε στο pc gaming.

Εγώ θέλω την ευκολία μου πλέον, θέλω να ξεκινάω το παιχνίδι και να παίζει χωρίς πολλά πολλά. 

Πιστεύω θα κριθούν πολλά για την MS σε αυτό το κομμάτι, παρά από το πόσο ισχυρή θα είναι η νέα <<κονσόλα>> κτλ.

Επεξ/σία από gregpec2
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μην ασχολείστε με τέτοιες φήμες παιδιά.

Εδώ η MS απέσυρε από την αγορά το SeriesX πριν κλείσουν 5χρόνια, σιγά μην βγάλει κονσόλα 2 φορές ακριβότερη.

• Like 2
Δημοσ.

Περιεργες κινησεις απο την Microsoft... ισως θελουν να μην υπαρχουν παλια κουτια διαθεσιμα πριν βγαλουν το νεο κουτι...
Απο τι αλλη ειναι λιγο απογοητευτικα τα πραγματα... Το κουτακι εκανε 5 κατοσταρικα και δεν μπορουσε να τρεξει το GTA5...... σε 120 fps ....!!!!  μονο σε 30 και σε 60!
Αυτος ειναι ενας λογος να κατσεις στο pc σου + οτι πρεπει να πληρωνεις για να παιξεις online!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως για το κλείδωμα των fps σε GTA5 και Red Dead Redemption 2 ευθύνεται αποκλειστικά η εταιρεία που τα παράγει. Το xbox άνετα ανεβαίνει πιο πολλά fps σε αυτά τα παιχνίδια.

Ειδικα το red dead ακόμη κλειδωμένο στα 30 το έχει!

Εννοείται για τέλεια γραφικά και 120fps πηγαίνεις σε πανάκριβο υπολογιστή.

Ποτέ δεν απευθύνονταν οι κονσόλες σε hardcore gamers των 120fps, μόνο στο ευρύ κοινό και σε κόσμο που είχε low έως medium settings pc.

Δεν υπάρχει περίπτωση με κονσόλα των 500 ευρώ να χτυπήσεις pc με 2000.. ένα pc όμως των 1000 ευρώ άνετα το ανταγωνίζεσαι και χωρίς την ταλαιπωρία των settings-drivers. 

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

αμα στησεις ενα πισι με 2Κ θα τον εχεις για πολυ καιρο... μιλαω για ενα πισι στα ιδια κυβικα... 100 ευρα παραπανω μαξ

Δημοσ.

Για μένα η MS αφου αποφασισε να ακολουθήσει το δρομο του hybrid (αν ισχυουν οι φημες) πρεπει να συνεργαστει με αλλους OEM. Για παραδειγμα θα θεσει καποια στανταρτς στο hardware (ώστε να μην βαζει ο καθενας οτι του κατεβει και εχουμε τα θεματα του PC). Θα φέρω παραδειγμα με μπακαλιστικους αριθμους προφανως. 

3 σειρες hardware. Ολα τα specs ιδια εκτος απο GPU. Και στην GPU εχεις 3 επιλογές. 50 CU για 1440p gaming, 80 CU για 4K και για τους πωρωμενους 150 CU για 4K Ultra Settings Ray Traced. Με αυτο κερδιζει οτι μπορει να προσφερει στον καθενα οτι θελει απο τους casual που θελουν μια κονσολα για τα βασικα FIFA κτλ, μεχρι τους πορωμενους που θελουν να εχουν ολα τα settings στο τερμα. Δεν χανει κατι σε optimisation καθως εχει μολις 3 παραλλαγες hardware και ειναι ολοι ευτυχισμενοι.

Γιατι θεωρω οτι αυτη ειναι η καλύτερη τακτικη; Γιατι αν βγαλει τυπικη κονσολα, πολυ πιο δυνατη απο το PS5 Pro και την χρεωσει 1000 ευρω δεν θα την παρει κανεις. Αν ομως βγαλει ενα μηχανημα που με 1 κλικ ειναι 100% optimised gaming PC που εχει προσβαση σε XBOX, Steam, Battle.net, Ubisoft, Epic stores, συν τα παιχνίδια της Sony μερικους μηνες μετα, και 1 κλικ γυριζει σε windows οποτε εχεις 2 σε ενα, θεωρω θα σαρωσει. Γιατι ναι χανεις την ικανοτητα να κανεις upgrade οπως τα PC, αλλά κερδιζεις το απιστευτο optimisation οπως οι κονσολες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...