The_Judas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Χεστηκε η ΜΣ για την Ελληνικη αγορα.. Αν την ενδιεφερε θα το ειχε φερει.. Εγω που ειμαι Τσεχια μια χαρα παιζω με το xcloud σε οποιαδηποτε συσκευη ( απο κινιτο-tablet-tv και ειδικα στο rog ally μου ) . Οποτε δυστυχως η αγορα της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη για να την κοιταξουν μεμονωμενα αλλο ηθελα να πω... τα ηδη αγορασμενα παιχνιδια μας στο xbox δεν παιζουν στο cloud χωρίς συνδρομη.
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Οσο ξεπουλάνε τα λίγα διαθέσιμα κομμάτια του Rog Ally στις προπαραγγελίες, τόσο εξαφανίζονται κονσόλες και παιχνίδια. Και τέλος, για όσους απορούν γιατί τα reviews παιχνιδιών ειναι κυρίως σε Playstation μεριά κάτω κάτω. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από Fulgore 1
Psyber Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το καλώδιο που παρέχεται μαζί με το battery pack της microsoft, το τρίμετρο, είναι usb 3.0 ή 2.0;
ParafronGR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psyber είπε Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να είστε όλοι καλά. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το καλώδιο που παρέχεται μαζί με το battery pack της microsoft, το τρίμετρο, είναι usb 3.0 ή 2.0; Είμαι 99,9 % σίγουρος ότι είναι ακριβώς το ίδιο καλώδιο που βάζουν μέσα στη συσκευασία της κονσόλας για να φορτίζεις τα χειριστήρια & στο bundle που έχει χειριστήριο μαζί με καλώδιο φόρτισης Επειδή έχω και τα δύο, έχει κάπου ένδειξη για να το τσεκάρω; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου από ParafronGR
Paikths Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:58 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες και καλο μήνα. Ψάχνω headset για το series s συμβατο για multiplayer. Κατι που να αξίζει μέχρι κανα 60αρι να κανω τη δουλειά μου ξέρει κανείς; Επεξ/σία Τετάρτη στις 03:02 μμ από Paikths
kax54638 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:01 μμ On 27/09/2025 at 14:30, Tigio13 said: Όταν ανακοινώθηκε η συσκευή ήμουν από αυτούς που έλεγαν θα την πάρω day 1. Στα 900 € δε δικαιολογείται κατ εμε να μην έχει oled οθόνη, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν χρόνια υλοποιήσεις με oled και φτηνότερα και μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι παίρνω μια κονσόλα της ms και δε θα μπορώ να παίζω τοπικά τίποτα. Μόνο ίντερνετ και μόνο game pass. Και αν αυτό το λέω εγώ που έχω συνδρομή ultimate μέχρι τέλος του 27 μάλλον το σκέφτεται και πολύς κόσμος ακόμα. Όταν λες ότι δεν θα μπορείς να παίξεις τοπικά τίποτα τι εννοείς; Δεν θα μπορείς να αγοράσεις-κατεβάσεις ένα παιχνίδι πχ από steam ή microsoft store και να το παίξεις στον rog xbox ally?
thagkol Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ 1 hour ago, kax54638 said: Όταν λες ότι δεν θα μπορείς να παίξεις τοπικά τίποτα τι εννοείς; Δεν θα μπορείς να αγοράσεις-κατεβάσεις ένα παιχνίδι πχ από steam ή microsoft store και να το παίξεις στον rog xbox ally? Εννοεί παιχνίδια που έχει αγορασμένα για xbox δε θα μπορεί να τα παίξει στο rog xbox ally τοπικά, εκτός αν τα αγοράσει ξανά για pc (που δεν είναι το ζητούμενο εδώ).
mikesss Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:16 μμ Καλησπέρα σας. Υπάρχει κάποια πρόταση για ενσύρματο πληκτρολόγιο/ποντίκι για XSX;
kax54638 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 1 hour ago, thagkol said: Εννοεί παιχνίδια που έχει αγορασμένα για xbox δε θα μπορεί να τα παίξει στο rog xbox ally τοπικά, εκτός αν τα αγοράσει ξανά για pc (που δεν είναι το ζητούμενο εδώ). Ναι. Κατανοητό έτσι. Ίσως είναι κάπως παραπλανητικός ο τρόπος που διαφημίζεται το rog Xbox ally καθώς παραπέμπει σε μια φορητή Xbox κονσόλα ενώ ουσιαστικά είναι ένα φορητό windows PC.
Tigio13 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:48 μμ Ακριβώς. Είναι σα να έχεις xbox αλλά δεν έχεις. Έχεις ένα φορητό pc στο οποίο αν έχω καταλάβει σωστά, αν δεν έχεις συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τίποτα από xbox μεριά. Μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από το store της ms για να τα παίξεις στο pc? Παιχνίδια από steam και gog θα μπορείς να παίζεις με το rog? Βέβαια και να μπορείς γιατί να μην πάρεις ένα steam deck που έχει oled οθόνη και είναι πιο φτηνό? Πραγματικά παιδιά τις σκέψεις μου λέω και προσπαθώ να βρω κάποιο λόγο για να το πάρω. Μέχρι στιγμής δε βρίσκω.
Fulgore Δημοσ. Τετάρτη στις 04:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:19 μμ Οι τελευταίες φήμες που ακούγονται για αλλαγές στο gamepass.
Westcoast Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:40 μμ https://www.windowscentral.com/gaming/xbox/xbox-game-pass-october-2025-changes 1
GaGaS_Thess Δημοσ. Τετάρτη στις 06:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:09 μμ .κυριολεκτικά το κόστος πλέον του ultimate έχει ξεφύγει για όσους παίζουμε 1-2 ώρες μέσα στο ΣΚ λόγω οικογενειας. Νιώθω ότι η .s πέταξε λευκή πετσετα 1
firepc Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:26 μμ 27€ για να παίξεις day one παιχνίδι Αν και βλέπω ότι ακόμα υπάρχει αυτό
Mr_Terror Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:19 μμ Ενα πλεονέκτημα ειχε το xbox, το gamepass παει και αυτο.Το ειχα πει απο το καλοκαιρι οτι θα παρει αυξηση το gamepass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα