Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Χεστηκε η ΜΣ  για την Ελληνικη αγορα..  Αν την ενδιεφερε θα το ειχε φερει.. Εγω που  ειμαι Τσεχια μια χαρα παιζω με  το xcloud  σε οποιαδηποτε συσκευη (  απο κινιτο-tablet-tv και ειδικα στο rog ally μου ) . Οποτε δυστυχως η αγορα της Ελλαδας ειναι πολυ μικρη για να την κοιταξουν μεμονωμενα

αλλο ηθελα να πω... τα ηδη αγορασμενα παιχνιδια μας στο xbox δεν παιζουν στο cloud χωρίς συνδρομη.

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο ξεπουλάνε τα λίγα διαθέσιμα κομμάτια του Rog Ally στις προπαραγγελίες, τόσο εξαφανίζονται κονσόλες και παιχνίδια.

Και τέλος, για όσους απορούν γιατί τα reviews παιχνιδιών ειναι κυρίως σε Playstation μεριά κάτω κάτω.

image.png.12dbf6f0746c85238cf42edab04dce6f.png

r/xbox - Destin regarding Costco: I was told that they will no longer be carrying Xbox consoles. “We don’t have any plans going forward to carry an Xbox console.” Saying. It was a business decision.

image.png.2e79b8e49d1346d33489ab7f18931de1.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το καλώδιο που παρέχεται μαζί με το battery pack της microsoft, το τρίμετρο, είναι usb 3.0 ή 2.0;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Psyber είπε

Καλησπέρα παιδιά, εύχομαι να είστε όλοι καλά.

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος, το καλώδιο που παρέχεται μαζί με το battery pack της microsoft, το τρίμετρο, είναι usb 3.0 ή 2.0;

Είμαι 99,9 % σίγουρος ότι είναι ακριβώς το ίδιο καλώδιο που βάζουν μέσα στη συσκευασία της κονσόλας για να φορτίζεις τα χειριστήρια & στο bundle που έχει χειριστήριο μαζί με καλώδιο φόρτισης

Επειδή έχω και τα δύο, έχει κάπου ένδειξη για να το τσεκάρω; 

Επεξ/σία από ParafronGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μάγκες και καλο μήνα. Ψάχνω headset για το series s συμβατο για multiplayer. Κατι που να αξίζει μέχρι κανα 60αρι να κανω τη δουλειά μου ξέρει κανείς;

Επεξ/σία από Paikths
Δημοσ.
On 27/09/2025 at 14:30, Tigio13 said:

Όταν ανακοινώθηκε η συσκευή ήμουν από αυτούς που έλεγαν θα την πάρω day 1. 

Στα 900 € δε δικαιολογείται κατ εμε να μην έχει oled οθόνη, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν χρόνια υλοποιήσεις με oled και φτηνότερα και μου φαίνεται απίστευτο το γεγονός ότι παίρνω μια κονσόλα της ms και δε θα μπορώ να παίζω τοπικά τίποτα. Μόνο ίντερνετ και μόνο game pass. 

Και αν αυτό το λέω εγώ που έχω συνδρομή ultimate μέχρι τέλος του 27 μάλλον το σκέφτεται και πολύς κόσμος ακόμα. 

Όταν λες ότι δεν θα μπορείς να παίξεις τοπικά τίποτα τι εννοείς; Δεν θα μπορείς να αγοράσεις-κατεβάσεις ένα παιχνίδι πχ από steam ή microsoft store και να το παίξεις στον rog xbox ally?

Δημοσ.
1 hour ago, kax54638 said:

Όταν λες ότι δεν θα μπορείς να παίξεις τοπικά τίποτα τι εννοείς; Δεν θα μπορείς να αγοράσεις-κατεβάσεις ένα παιχνίδι πχ από steam ή microsoft store και να το παίξεις στον rog xbox ally?

Εννοεί παιχνίδια που έχει αγορασμένα για xbox δε θα μπορεί να τα παίξει στο rog xbox ally τοπικά, εκτός αν τα αγοράσει ξανά για pc (που δεν είναι το ζητούμενο εδώ).

Δημοσ.
1 hour ago, thagkol said:

Εννοεί παιχνίδια που έχει αγορασμένα για xbox δε θα μπορεί να τα παίξει στο rog xbox ally τοπικά, εκτός αν τα αγοράσει ξανά για pc (που δεν είναι το ζητούμενο εδώ).

Ναι. Κατανοητό έτσι. Ίσως είναι κάπως παραπλανητικός ο τρόπος που διαφημίζεται το rog Xbox ally  καθώς παραπέμπει σε μια φορητή Xbox κονσόλα ενώ ουσιαστικά είναι ένα φορητό windows PC. 

Δημοσ.

Ακριβώς. Είναι σα να έχεις xbox αλλά δεν έχεις. Έχεις ένα φορητό pc στο οποίο αν έχω καταλάβει σωστά, αν δεν έχεις συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τίποτα από xbox μεριά. Μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από το store της ms για να τα παίξεις στο pc? 

Παιχνίδια από steam και gog θα μπορείς να παίζεις με το rog? Βέβαια και να μπορείς γιατί να μην πάρεις ένα steam deck που έχει oled οθόνη και είναι πιο φτηνό? 

Πραγματικά παιδιά τις σκέψεις μου λέω και προσπαθώ να βρω κάποιο λόγο για να το πάρω. Μέχρι στιγμής δε βρίσκω. 

Δημοσ.

.κυριολεκτικά το κόστος πλέον του ultimate έχει ξεφύγει για όσους παίζουμε 1-2 ώρες μέσα στο ΣΚ λόγω οικογενειας. Νιώθω ότι η .s πέταξε λευκή πετσετα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...