Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To 2027 που θα λήξει η συνδρομή μου θα το σκεφτώ τι θα κάνω. Αν αποφάσιζα σήμερα, θα πήγαινα στο premium, εφόσον πλέον θα έχει και cloud. To ultimate πλέον είναι για hardcore gamers που παίζουν πολλά day-1 παιχνίδια. Για αυτούς πιθανώς συμφέρει και με τη νέα τιμή. Κάποιος που παίζει 1-2 ώρες κάθε ΣΚ προφανώς δε χρειάζεται το ultimate, είναι overkill για αυτόν.

Δε μου φαίνεται και παράλογο, τι να τα κάνω τα τόσα παιχνίδια αφού έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνω να τα παίξω και το backlog έχει φύγει εκτός ελέγχου.

Από την άλλη πλευρά κάποιος που αφιερώνει πολλές ώρες στο gaming και θέλει ΑΑΑ παιχνίδια και day 1, θα τα πληρώσει λίγο παραπάνω, δε μπορεί αυτό να παρέχεται με 10 ευρώ το μήνα. Αργά ή γρήγορα θα γινόταν και είναι απόλυτα λογικό.

Επεξ/σία από thagkol
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπαμε να αυξηθούν λίγο τιμές λόγω συνθηκών υποτίθεται, αλλά αυτοί το ξεκώλιασαν. Με 325€ τον χρόνο απλώς αγοράζω τα παιχνίδια που θέλω σε κάποια χρονική περίοδο με προσφορές και τέλος. Δεν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει τώρα τελευταία όλες οι εταιρείες των δισεκατομμυρίων με τις υπέρογκες αυξήσεις τιμών. Από τη μύγα ξίγκι στην κυριολεξία προσπαθούν  να βγάλουν…

Επεξ/σία από p07apo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπόψη αλλά από τα πρόσφατα leaks, έχει αναφερθεί και συνδρομή με διαφημίσεις για το 2026

@Malthador μετά και από αυτά, πόσο ενθουσιασμένος είναι ο κόσμος για Xbox την επόμενη γενιά? :P 

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Καλα παμε, στην επομενη γενια 80-100€ τα day one games, 700-900 οι κονσολες, κ 30€+ οι συνδρομες το μηνα. Να δω ποσοι θα μπορουν να αγοραζουν. 

Δημοσ.

Αν οι τιμές είναι λογικές από διάφορα κλειδαδικα τότε θα συνεχίσω την συνδρομή αλλιώς bye bye Microsoft. Μόνη της σκότωσε το xbox όπως έχει κάνει με δεκάδες άλλα προϊόντα.

Δημοσ.

Έχω κρατήσει το XSS ώστε μια στο τόσο όταν μπαίνει κάποιο παιχνίδι που θέλω να παίξω στο gamepass να δίνω κανά 14€ και να το παίζω (όταν και αν είναι στα 60fps). Πλεόν με αυτή τη τιμή απλά θα το αγοράσω το ίδιο παιχνίδι στο PS5 που τυχαίνει να έχω (θα μπορούσε να είναι XSX δεν αλλάζει κάτι). Δε θα πληρώσω μισό παιχνίδι για να το νοικιάσω για ένα μήνα. Νομίζω θα μπορούσα κανονικά να το νοικιάσω για όσο χρειαζόμουν από ένα Seven με αυτά τα λεφτά.

Είναι που το GP θα τα ρήμαζε όλα και θα άλλαζε το gaming.

%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%

• Like 5
Δημοσ.
8 hours ago, Tigio13 said:

Ακριβώς. Είναι σα να έχεις xbox αλλά δεν έχεις. Έχεις ένα φορητό pc στο οποίο αν έχω καταλάβει σωστά, αν δεν έχεις συνδρομή δεν μπορείς να παίξεις τίποτα από xbox μεριά. Μπορείς να αγοράσεις παιχνίδια από το store της ms για να τα παίξεις στο pc? 

Παιχνίδια από steam και gog θα μπορείς να παίζεις με το rog? Βέβαια και να μπορείς γιατί να μην πάρεις ένα steam deck που έχει oled οθόνη και είναι πιο φτηνό? 

Πραγματικά παιδιά τις σκέψεις μου λέω και προσπαθώ να βρω κάποιο λόγο για να το πάρω. Μέχρι στιγμής δε βρίσκω. 

Yes, the ASUS ROG Xbox Ally can play Steam games because it runs on Windows 11, allowing it to function as a handheld gaming PC and access the Steam store, GOG, Epic Games Store, and other PC game launchers to download and play your entire existing game library. 

Ουσιαστικά το Xbox branding δεν αντιστοιχεί σε τίποτα παραπάνω από οποιαδήποτε φορητό pc παρά μόνο σε ένα dedicated κουμπί που ανοίγει έναν launcher. 

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Έχω κρατήσει το XSS ώστε μια στο τόσο όταν μπαίνει κάποιο παιχνίδι που θέλω να παίξω στο gamepass να δίνω κανά 14€ και να το παίζω (όταν και αν είναι στα 60fps). 

Ωρα να ξεφορτωθουν στις αγγελίες/ebay διαφοροι το gamepass machine,κοινώς SeriesS.

Γιατί με τέτοιες τιμές σε gamepass ultimate, απλά δεν...

Δημοσ.

Μεγάλη απογοήτευση η αλλαγή των tiers και η προσαρμογή της τιμής του ultimate προς τα πάνω. 

Μερικώς κερδισμένοι όσοι έχουμε στοκάρει συνδρομές μέχρι το '27. Μόνο και μόνο για να δούμε τι μηχάνημα θα βγάλει τελικά η MS, ελπίζοντας σε hybrid, για να το γυρίσουμε σε pc gaming πλέον. Κι αυτό με πολλούς αστερίσκους.

Σκατά τα έκαναν τελικά.

Δημοσ.

Εχω να ανοίξω το ps5 3 4 χρονια. Βλεπω ίδια τύχη θα εχει και το xbox. Ευτυχώς εχω το pc και βλεπω οτι εκει τα πράγματα ειναι ok με τα νέα tiers. Αν και πρέπει να εχω κανα χρονο ακομα.

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Fulgore said:

@Malthador μετά και από αυτά, πόσο ενθουσιασμένος είναι ο κόσμος για Xbox την επόμενη γενιά? :P 

Δεν βγάζει νόημα η στρατηγική της MS. Πάντα πίστευα ότι έχουν ένα σχέδιο από πίσω, αλλά δυστυχώς αυτό που βλέπω είναι ότι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν το προϊόν τους, πράγμα εντυπωσιακό για τέτοιο κολοσσό. 

Η τιμολόγηση που ακολουθούν στις συνδρομές και στις κονσόλες μου θυμίζει την κλασική τακτική που ακολουθούμε πολλές φορές στο Β2Β μοντέλο: όταν η πώληση ενός κωδικού χονδρικής δεν συμφέρει λόγω του αυξημένου κόστους, τότε ανεβάζεις επίτηδες την τιμή του προϊόντος ώστε να αποτρέψεις τον πελάτη να σου τον παραγγείλει.

Κάτι τέτοιο μου λέει ότι προσπαθεί να κάνει η MS. Προσπαθεί να σκοτώσει τεχνιέντως πρώτα το XBOX και τώρα το Game Pass. Καλώς ή κακώς υπάρχει ένα ανώτατο όριο που μπορεί να φτάσει να πουλιέται η συνδρομή και το έχουν αγγίξει πλέον: αν είναι να μου κοστίζει η συνδρομή 300 ευρώ το χρόνο, ε δεν αξίζει, με αυτά τα λεφτά αγοράζω 2-3 ΑΑΑ τίτλους (λες και κυκλοφορούν περισσότεροι κάθε χρονιά) και άλλους 30-40 ΑΑ και indie τίτλους. Χτίζω μόνος μου την βιβλιοθήκη μου, δεν περιμένω τι θα μου φορέσει η MS.

Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον πάντως είναι το τι γραμμή θα ακολουθήσει η Sony μετά από αυτή την ανακοίνωση. Πολύ αμφιβάλλω ότι θα κρατήσει τις ίδιες τιμές στο PS+.

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από τις κινήσεις τους φάινεται ότι κάνουν πλήρως focus στις φορητητές συσκευές του Δεκέμβρη - δεν εξηγείται τόση αγάπη για το cloud από το πουθενά ώστε να το δίνουν απλόχειρα σ'όλες τις συνδρομές παρουσιάζοντάς το σαν κάτι επαναστατικό. 

Αν εξαιρέσουμε αυτό, η MSFT έχει αποτύχει σε ό,τι έχει να κάνει με το Xbox - κονσόλες δεν πουλάει, είναι εκτός ανταγωνισμού από την αρχή της γενιάς κι όχι μόνο δεν έχει παιχνίδια τύπου "wolverine, ghost of tsushima", αλλά ό,τι έχει δικό της, το σπρχώνει προς το PS5 κάνοντάς το την κονσόλα μ'όλα τα παιχνίδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...