ageras39 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 εχω τελειώσει Ασπαιτε Ηλεκτρονικός μπορώ να κάνω αιτηση για διδακτορικό χωρις να έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό μου ?
tzitzikas2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 νομίζω πως στην Ελλάδα δεν γίνεται. Σε τμήματα μηχανικών μόνο οι απόφοιτοι διπλωματούχοι ξέρω οτι σίγουρα μπορούν να κάνουν απευθείας διδακτορικό στις πολυτεχνικές σχολές. αλλά καλύτερα να ρωτήσεις στην γραμματεία του τμήματος που σε ενδιαφέρει. 1
SciManiac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 20 λεπτά πριν, ageras39 είπε εχω τελειώσει Ασπαιτε Ηλεκτρονικός μπορώ να κάνω αιτηση για διδακτορικό χωρις να έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό μου ? Θα πρέπει να διαβάσεις τον κανονισμό διδακτορικών σπουδών της σχολής που σε ενδιαφέρει να κάνεις αίτηση για να το μάθεις σίγουρα. Εκεί θα διευκρινίζεται αν απαιτείται μεταπτυχιακό δίπλωμα, και ποιες προϋποθέσεις ισχύουν σε περίπτωση που δεν απαιτείται.
Dark_panel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, ageras39 είπε εχω τελειώσει Ασπαιτε Ηλεκτρονικός μπορώ να κάνω αιτηση για διδακτορικό χωρις να έχω τελειώσει το μεταπτυχιακό μου ? Oχι, πλεον ειναι απαραιτητη προϋποθεση το μεταπτυχιακο. Εκτος αν ο βαθμος πτυχιου ειναι πχ απο 9 και πανω.
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Καθε προγραμμα διδακτορικων σπουδων εχει διαφορετικες απαιτησεις. Μαθε λιγο τι ζηταει το συγκεκριμενο στο οποιο θελεις να φοιτησεις. Παντως γενικα σε 5ετεις σχολες το μεταπτυχιακο δεν ειναι απαραιτητο γιατι αναγνωριζονται σαν integrated master. Μηπως ισχυει το ιδιο και για ΑΣΠΑΙΤΕ? 5ετης φοιτηση δεν ειχατε? Ξερω παντως και και απο 4ετη σχολη μπορεις να πας κατευθειαν για διδακτορικο σαν κατ`εξαιρεση περιπτωση. Βασικο κριτηριο να σε θελει πολυ ο καθηγητης....
Dark_panel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, ageras39 είπε 7.69? πολυ καλος λεει ! Το 7,69 ειναι γενικα ενας μετριος βαθμος, για να σε παρουν για διδακτορικο χωρις μαστερ. Δεν εχει να κανει με τον χαρακτηρισμο "Λιαν καλως" ή ο,τι αλλο λεει επανω το πτυχιο.
tzitzikas2 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 11 ώρες πριν, Dark_panel είπε Εκτος αν ο βαθμος πτυχιου ειναι πχ απο 9 και πανω. Αυτό από πού προκύπτει? 9 ώρες πριν, OxiGiannisGiannakis είπε Βασικο κριτηριο να σε θελει πολυ ο καθηγητης.... Αυτό από πού προκύπτει? Το αναφέρει η σχετική νομοθεσία?
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Αυτό από πού προκύπτει? Το αναφέρει η σχετική νομοθεσία? Απο εμπειρια. Εχει γινει.
Dark_panel Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 15 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Αυτό από πού προκύπτει? Αυτό από πού προκύπτει? Το αναφέρει η σχετική νομοθεσία? Ολα προκυπτουν απο εμπειρια κι απ το οτι γνωριζω καθηγητες που ηθελαν να περασουν απ τη συνελευση ατομα δικα τους, χωρις μαστερ ή με μαστερ των 60 ects, και δεν τα περασαν ποτέ τελικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα