rudigarcia222 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) παιδιά καλησπέρα θελω να αγοράσω ενα smartwatch πρώτη φορα,φοραω band αλλά γενικά είμαι αρκετά τενεκές με την τεχνολογια,εχω κάποιες απορίες 1)απο οτι κατάλαβα στο θεμα αυτονομίας υπάρχουν 2 κατηγοριες(το αναφερω λιγο μπακαλιστικα),η μια κατηγορία των περισσοτέρων premium που επειδή εχουν πολλά καλούδια εχουν αυτονομία μέρας η 2 ημερων και κάποια αλλα οπως το δημοφιλή gt2 που αν και smartwatch περαν της εμφάνισης ειναι πιο basic σε λειτουργία και αυτο οδηγεί σε τεράστια αυτονομία ανω των δεκα ημερων,καπως ετσι λειτουργεί η φαση??? δηλ να είμαι συνειδητοποιημένος αναλόγως την αγορά οτι παει και η αυτονομία? 2)μια σημαντική λειτουργια που θέλω σαν προϋπόθεση ειναι nfc ωστε να πληρωνω,εδω καταρχήν εχω δει πολλές αρνητικές αξιολογήσεις γιατι τα περισσότερα χρησιμοποιούν μονο της alpha bank,ευτυχως στην περίπτωση μου δεν παίζει ρολο καθως και εγω αυτήν χρησιμοποιώ απο το κινητο μου της alpha,απλα να ρωτήσω αν ειμαι κάπου πχ μόνο με το ρολόι χωρις κινητο μπορώ να πληρώνω ανοίγοντας το nfc??η πρέπει να το εχω συνδεδεμένο με bluetooth στο κινητο στο οποίο να εχω ανοιχτά δεδομένα και μετα να πληρωσω???(αυτο ομως ρε παιδιά δεν αναιρεί την φυση του αυτόματα αν είναι να εχω το κινητο μαζί τι να εχω nfc σε smartphone) 3)βλεπω κάποια εχουν υποδοχή για καρτα σιμ,μπορω να βαλω μια καρτα της κοσμοτε απο αυτές με τα προεγκατεστημενα gb και να κανω hotspot αν βρίσκομαι καπου στο χωριο η αν απλα εχω ξεμείνει στο κινητο μου,γινεται hotspot απο το ρολόι η simcard λειτουργια ?Η είναι μόνο σαν ενα μινι εναλλακτικο μεσο αντί του smartphone, πχ για κλήσεις η για μηνυματα viber κτλ 4)αυτο με το gps μπορώ να εγκαταστήσω το google maps η το sygic η το tomtom και να βαζω μια διεύθυνση και να με παει εκει,να φαινεται δηλ ομοίως με τα gps των τηλέφωνων (αλλα σε μικρογραφία στην οθονουλα του)??και φυσικά εδω κολλάει και το ερώτημα 3 αν λειτουργει δηλ θελει και προυποθεση να εχει ιντερνετ μαζι 5)ειναι αναγκαίο το screen protector όπως στα κινητά που φοράμε ολοι 6)αυτα υποθέτω εχουν ενα μικρο σκληρο δίσκο πχ 4 gb απο τα οποία αν βγάλεις χώρο για λογισμικό και εφαρμογές μένουν καποια gb,μπορω να μεταφέρω σε απλη μορφή mp3 ενα 2ωρο podcast(των 150mb εστω) και να το ακούσω οταν ειμαι στο αεροπλάνο η οταν παω για τζόκινγκ και δεν κουβαλώ το κινητο μου,εννοω απλα συνδέοντας τα ακουστικά με το watch μεσω bluetooth χωρις καν να εχω το κινητο μαζι??αναφέρομαι σε offline φαση οχι spotify η αλλη τετοια εφαρμογή 7)υπαρχει κάποια αλλη ετσι πρακτική λειτουργια να εκμεταλλευτείς ενα smartwatch ???περαν των τυπικών με αισθητήρες μετρήσεις παλμων/υπνου/βημάτων ειδοποιήσεις εφαρμογων/ξυπνητήρια και ολα τα υπόλοιπα πιο στανταρ Δεν εχω καποιο μπατζετ υποθετω να μην ξεφευγει ανω των 400 αν εχετε καμια προταση σε αντροιντ ευπροσδεκτη σορι για το μεγαλο ποστ γκαις ειμαι αμπαλος Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από rudigarcia222
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα