Bitbit Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε Το μοναδικό ερώτημα μου είναι ότι αλλά λέει στον έντυπο αλλά στο ebanking φίλε ή μας τρολλάρεις ή έχεις πάθει σοκ από το χρέος και ρετάρεις λίγο. Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει;
tzoutzoukos0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, Bitbit είπε φίλε ή μας τρολλάρεις ή έχεις πάθει σοκ από το χρέος και ρετάρεις λίγο. Τι ακριβώς δεν έχεις καταλάβει; Δεν έχω όρεξη να τρολλαρω κανέναν ούτε έχω ρεταρει ούτε σοκ.απλα αλλά γράφει ο έντυπος λογαριασμός κ αλλά το ebanking
Haldol Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε απλα αλλά γράφει ο έντυπος λογαριασμός κ αλλά το ebanking Ο έντυπος εκδίδεται σε μία συγκεκριμένη ημερομηνία, ενώ το ebanking ενημερώνεται real-time. Από τη στιγμή που εκδώθηκε ο έντυπος λογαριασμός, εσύ μπορεί να 'χεις κάνει άλλες 50 κινήσεις με την κάρτα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε Δεν έχω όρεξη να τρολλαρω κανέναν ούτε έχω ρεταρει ούτε σοκ.απλα αλλά γράφει ο έντυπος λογαριασμός κ αλλά το ebanking Η ουσία είναι μία,την έχεις φουλάρει την κάρτα,ξεκίνα να πληρώνεις πάνω απο την ελάχιστη καταβολή γιατί θα σε πνίξει.Και μην ψάχνεις τι άλλο μπορείς να αγοράσεις. 2
Bitbit Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε Δεν έχω όρεξη να τρολλαρω κανέναν ούτε έχω ρεταρει ούτε σοκ.απλα αλλά γράφει ο έντυπος λογαριασμός κ αλλά το ebanking τα πράγματα είναι απλά. Είχες 1200€ χρέος. έκανες και την αγορά 800€ σε 10 δόσεις. Η πρώτη από τις 10 δόσεις χρεώνεται τώρα. άρα 1200€ +80€ =1280€. Τα υπόλοιπα 720€ (800€-80€) θα σου τα ζητήσουν αργότερα..... Η ελάχιστη καταβολή είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να βάλεις για να μην έχεις θέματα.. Βέβαια αν βάλεις μόνο αυτό, πάλι θα έχεις θέματα διότι το υπόλοιπο θα τοκιστεί όπως αναφέρθηκε με υψηλό επιτόκιο. Το αν μπορείς να κάνεις κι άλλες αγορές εξαρτάται από την τράπεζα. Στη eurobank που έχω και το έχω κάνει, θα μπορούσες. Στην εθνική κάποιοι λένε ότι δε μπορείς. Δε το γνωρίζω 3 1
tzoutzoukos0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Τελικά πέρασε η συναλλαγή Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιο μέλος όταν ενεργοποιούμε την επιλογή i statement σταματάει να έρχεται έντυπος λογαριασμός?
PharmChem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tzoutzoukos0 είπε Τελικά πέρασε η συναλλαγή Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιο μέλος όταν ενεργοποιούμε την επιλογή i statement σταματάει να έρχεται έντυπος λογαριασμός? Από όσο βλέπω στην ιστοσελίδα της Εθνικής σχετικά με την υπηρεσία I-Bank statements ναι, σταματέι η αποστολή του έγχαρτου λογαρσιαμού (https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/digital-banking/dunatotites-internet-mobile-banking/i-bank-statements). Συγκεκριμένα αναφέρει: Αναφορά σε κείμενο "Μπορώ να έχω και έντυπο αντίγραφο κίνησης μαζί με το ηλεκτρονικό για το δάνειο ή την κάρτα μου; Αν θελήσετε να ενημερώνεστε με i-bank statements τότε αυτόματα θα καταργηθεί το έντυπο αντίγραφο κίνησης. Για να ενημερώνεστε και πάλι με έντυπο αντίγραφο κίνησης, θα πρέπει να το δηλώσετε στο Internet Banking ή σε ένα κατάστημα. Μόλις καταργήσετε την ταχυδρομική αποστολή αντίγραφου κίνησης για ένα προϊόν, θα πάρετε ένα email με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας i-bank statements. Έτσι, κάθε φορά που θα παράγεται ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο κίνησης, θα ενημερώνεστε με email." Αντίστοιχη υπηρεσία έχει και η Πειραιώς (e-statements), η οποία αφού ενεργοποιηθεί σταματά την αποστολή της έγχαρτης ενημέρωσης. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι γραμμένος στην υπηρεσία, πάλι έχεις πρόσβαση στα ηλεκτρονικά statements πέραν από τα έγχαρτα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και με την Εθνική. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από PharmChem Προσθήκη πληροφοριών, αλλαγές format κειμένου.
tzoutzoukos0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 12 λεπτά πριν, PharmChem είπε Από όσο βλέπω στην ιστοσελίδα της Εθνικής σχετικά με την υπηρεσία I-Bank statements ναι, σταματέι η αποστολή του έγχαρτου λογαρσιαμού (https://www.nbg.gr/el/idiwtes/kathimerines-sunallages/digital-banking/dunatotites-internet-mobile-banking/i-bank-statements). Συγκεκριμένα αναφέρει: Αντίστοιχη υπηρεσία έχει και η Πειραιώς (e-statements), η οποία αφού ενεργοποιηθεί σταματά την αποστολή της έγχαρτης ενημέρωσης. Σε περίπτωση όμως που δεν είσαι γραμμένος στην υπηρεσία, πάλι έχεις πρόσβαση στα ηλεκτρονικά statements πέραν από τα έγχαρτα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και με την Εθνική. Οπότε αν δεν είσαι εγγεγραμμένος έχεις κ τις 2 υπηρεσίες .αν είσαι όμως εγγεγραμμένος έχεις μόνο ηλεκτρονικά
PharmChem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε Οπότε αν δεν είσαι εγγεγραμμένος έχεις κ τις 2 υπηρεσίες .αν είσαι όμως εγγεγραμμένος έχεις μόνο ηλεκτρονικά Στην Πειραιώς που έχω πιστωτική ισχύει αυτό, ναι. Έχεις δηλαδή κανονικά πρόσβαση και στα 2 αν δεν εγγραφείς στην υπηρεσία e-statements, απλά δεν έρχεται ειδοποίηση μέσω email ότι έχει εκδοθεί το statement ηλεκτρονικά. Φαντάζομαι και στην Εθνική θα ισχύει το ίδιο σύστημα. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από PharmChem
tzoutzoukos0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 56 λεπτά πριν, PharmChem είπε Στην Πειραιώς που έχω πιστωτική ισχύει αυτό, ναι. Έχεις δηλαδή κανονικά πρόσβαση και στα 2 αν δεν εγγραφείς στην υπηρεσία e-statements, απλά δεν έρχεται ειδοποίηση μέσω email ότι έχει εκδοθεί το statement ηλεκτρονικά. Φαντάζομαι και στην Εθνική θα ισχύει το ίδιο σύστημα. Οπότε 13 του μήνα που έκανα εγγραφή στο statement κ ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 24 δεν θα μου έρθει εντυπος
PharmChem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, tzoutzoukos0 είπε Οπότε 13 του μήνα που έκανα εγγραφή στο statement κ ο λογαριασμός εκδόθηκε στις 24 δεν θα μου έρθει εντυπος Ναι, δεν θα σου έρθει έντυπος ο συγκεκριμένος. Εάν τώρα απενεργοποιήσεις την υπηρεσία, ο επόμενος θα σταλεί ταχυδρομικά (Την είχα πατήσει και εγώ έτσι, είχε εκδοθεί το e-statement, δεν μου ερχόταν έντυπος λογαριασμός 20 μέρες και ψαχνόμουν 😋).
tzoutzoukos0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, PharmChem είπε Ναι, δεν θα σου έρθει έντυπος ο συγκεκριμένος. Εάν τώρα απενεργοποιήσεις την υπηρεσία, ο επόμενος θα σταλεί ταχυδρομικά (Την είχα πατήσει και εγώ έτσι, είχε εκδοθεί το e-statement, δεν μου ερχόταν έντυπος λογαριασμός 20 μέρες και ψαχνόμουν 😋). Έκανα 2 στα 2 ..στις 13 του μήνα ...γράφτηκα...ξεγραφτηκα κ στο καπάκι ξαναγράφτηκα...ε δεν θα έρθει είμαι σίγουρος χαχαχαχ
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 25/3/2023 στις 2:44 ΜΜ, Panos1987 είπε Στην eurobank δεσμεύουν όλο το ποσό από την κάρτα και κάθε μήνα αποδεσμεύουν το ποσό από την πληρωτεα δόση. Στην Πειραιώς δεσμεύουν όλο το ποσό και συν μια δόση και μετά ξεκιναν οι αποδεσμεύσεις Στις 25/3/2023 στις 2:03 ΜΜ, Panos1987 είπε Πάντως η κάθε τράπεζα έχει δικιά της μέθοδο διαχείρισης δόσεων. (με χειρότερη την Πειραιώς και καλύτερη την eurobank για μένα. Στην eurobank είναι όλα ξεκάθαρα! Απο οτι καταλαβαινω απο τον φιλο, η Πειραιως μαλλον δεν ειναι η χειροτερη. Κανω αγορα χ ποσου, μου το δεσμευει και σε καθε πληρωμη λογαριασμου, αυξανεται το οριο κατα ιδιο ποσο. Που ειναι το δυσκολο? Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από SabotazNic
PharmChem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Απο οτι καταλαβαινω απο τον φιλο, η Πειραιως μαλλον δεν ειναι η χειροτερη. Κανω αγορα χ ποσου, μου το δεσμευει και σε καθε πληρωμη λογαριασμους, αυξανεται το οριο κατα ιδιο ποσο. Που ειναι το δυσκολο? Είναι πολύ ξεκάθαρο το πώς τα παρουσιάζει η Πειραιώς. Σου έχει στον λογαριασμό (και στο e-banking) το πιστωτικό όριο (εγκεκριμένο), υπόλοιπο λογαριασμού και χωριστά το διαθέσιμο ποσό για συνελλαγές. Πραγματικά δεν χρειάζεται ούτε υπολογισμούς ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι ένα πεδίο στο οποίο θα έγραφε πχ. μελλοντικές εγκρίσεις θα ήταν nice to have, αλλά πιστεύω με έναν απλό υπολογισμό βγαίνει αμέσως. Κάτι επίσης πολύ καλό με την Πειραιώς (δεν γνωρίζω αν ισχύει το ίδιο και με τις υπόλοιπες τράπεζες), είναι ότι εάν κάνεις αγορά και προχωρήσεις σε πληρωμή της κάρτας πρόωρα (δηλ. πρωτού η συναλλαγή εκκαθαριστεί), αυξάνεται το διαθέσιμο υπόλοιπο για αγορές μόλις η πληρωμή εγκριθεί.
SabotazNic Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, PharmChem είπε Είναι πολύ ξεκάθαρο το πώς τα παρουσιάζει η Πειραιώς. Ε αυτο. Απο το να εχω μελλοντικες δεσμευσεις και 500 διαφορετικα ποσα, εχω 1 ποσο, διαθεσιμο προς χρηση 6 λεπτά πριν, PharmChem είπε Θεωρώ ότι ένα πεδίο στο οποίο θα έγραφε πχ. μελλοντικές εγκρίσεις θα ήταν nice to have, αλλά πιστεύω με έναν απλό υπολογισμό βγαίνει αμέσως. Ε, οταν περναει η δοση ως χρεωση, λεει πχ καταστημα ταδε ΔΟΣΗ 1/8 (για χρεωση 1η δοσης) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα