Fotia Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Καθε καλώδιο που έρχεται μαζι με φορτιστή σε μια συσκευή , αποδίδει το λιγότερο το ίδιο.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 On 01/04/2023 at 20:53, torero13 said: Αυτό καταλαβαίνω κ εγώ...ελπίζω να μην κάνω λαθος αν βαλεις πιο μεγαλο φορτιστη και δεν ζεσταθει τοτε ο φορτιστης απλα δινει ταμεγιστα σε fast charge και ζεστενεται. On 01/04/2023 at 21:58, torero13 said: Παρόλο που χρησιμοποιώ λόγω της δουλειάς πολύ το τηλ,όταν φορτιζει το κιν.σταματω να ασχολούμαι!το παρατήρησα κ εγώ ότι είναι υψηλες αυτές οι θερμοκρασιες ακόμα κ όταν δεν φορτιζει κ απλά σερβίρω κ ειδικα ένα που λέγεται socd είχε φτάσει στους 60c.κ τώρα που μιλαμε πάλι 35 με 36c εχει η cpu στο s20+ που εχω ακομα και οταν γεμιζει (κανονικη φορτιση) μπορει να κανω δουλεια στο κινητο και δεν ζεστενεται κατι το τρελλο εκτος αν εχουμε 40αρια.δεν μιλαω για gaming κτλ αλλα για νορμαλ χρηση. On 29/04/2023 at 11:19, dhm21911 said: Πάτε και αγοράζετε 1κ κινητά και δεν τα δουλεύεται στα μέγιστα. Εντάξει δεκτό θες να σου κρατήσει η μπαταρία λίγο περισσότερο. (Άγνωστο πόσο και αν) Είναι ακατανόητο το γιατί όμως δεν του βάζεις πάνω 45w φόρτιση αλλά 25. Τουλάχιστον γνωρίζεις ότι το καλώδιο που έχει μέσα δεν είναι ούτε για 25w φορτιστή και ότι θέλει άλλο καλώδιο; το κινητο πολλες φορες το βαζουμε το βραδυ να γεμισει.οποτε γιατι να βιαστω να γεμισει αφου ετσι και αλλιως θα εχω πεσει να κοιμηθω.και στα νεα κινητα ακομα και αν το αφησεις πανω στο ρευμα καταλαβαινει ποτε το βγαζεις γενικα οποτε προσαρμοζει και την φορτιστη. fast charge και super fast charge θα βαλω μονο αν βιαζομαι.
lneam Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Στις 29/4/2023 στις 11:19 ΠΜ, dhm21911 είπε Τουλάχιστον γνωρίζεις ότι το καλώδιο που έχει μέσα δεν είναι ούτε για 25w φορτιστή και ότι θέλει άλλο καλώδιο; αυτο ειναι 1% σωστο. Προσωπικα πιστευω πως ειναι απιθανο να εχουν κανει τοση μεγαλη κατασκευαστικη οικονομια. Οχι μονο στην samsung, ολες οι γνωστες εταιρειες, Ισως και πολλες μικρες. Τα καλωδια με βυσματα usb C αντεχουν ευκολα 20V 3A (60W)
dhm21911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, lneam είπε αυτο ειναι 1% σωστο. Προσωπικα πιστευω πως ειναι απιθανο να εχουν κανει τοση μεγαλη κατασκευαστικη οικονομια. Οχι μονο στην samsung, ολες οι γνωστες εταιρειες, Ισως και πολλες μικρες. Τα καλωδια με βυσματα usb C αντεχουν ευκολα 20V 3A (60W) Έχει μέσα το αρχικο καλώδιο των 2A.
lneam Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, dhm21911 είπε Έχει μέσα το αρχικο καλώδιο των 2A. δεν ξερω πως προκυπτει αυτη η τεχνικη προδιαγραφη. Το γραφει πανω στο καλωδιο ? θα μεταφερω το κειμενο απο το δικο μου ποστ. "Τα καλωδια με βυσματα usb C αντεχουν ευκολα 20V 3A (60W)". Οι αγωγοι σε καλα προιοντα εχουν παχος μεγαλυτερο απο αυτο που προοριζονται
dhm21911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Προκύπτει απτό γεγονός ότι δεν γράφει τίποτα πάνω και συνήθως όταν δεν γράφουν είναι απτά παλιά καλώδια των 2A. Προκύπτει απτην επισήμανση γνωστών YouTuber και επίσης προκύπτει απτή δοκιμή που έκανα εγώ ο ίδιος με το αρχικό καλώδιο και με καλώδιο Anker.
dhm21911 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 10 ώρες πριν, lneam είπε δεν ξερω πως προκυπτει αυτη η τεχνικη προδιαγραφη. Το γραφει πανω στο καλωδιο ? θα μεταφερω το κειμενο απο το δικο μου ποστ. "Τα καλωδια με βυσματα usb C αντεχουν ευκολα 20V 3A (60W)". Οι αγωγοι σε καλα προιοντα εχουν παχος μεγαλυτερο απο αυτο που προοριζονται Μπορεις να το δοκιμασεις και εσυ ο ιδιος. Με το καλωδιο του κουτιου γραφει super fast charging ενω με ενα καλωδιο 5Α γραφει super fast charging 2.0
lneam Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 17 ώρες πριν, dhm21911 είπε Προκύπτει απτό γεγονός ότι δεν γράφει τίποτα πάνω και συνήθως όταν δεν γράφουν είναι απτά παλιά καλώδια των 2A. οπως εσυ γραφεις σε αυτο το ποστ, χωρις να σου φερω αντιρρηση, το ρευμα ειναι στα 2Α. Το QC PD > 20V x 2A = 40W αρα αυτο που γραφεις στο πρωτο ποστ, οτι "το καλώδιο που έχει μέσα δεν είναι ούτε για 25w" ΔΕΝ ισχυει. Αυτο ειναι το αρχικο σημειο διαφωνιας μου
light_bal4nce Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Δημοσ. 8 Μαΐου 2023 Καλησπέρα σε όλο το forum! Ξεχνα το φορτιστη της sammy και παρε Ugreen USB-C 45W εχω S22 ULTRA και φορτιζει ποιο γρηγορα απο τον κανονικο . Προσθήκη στη σύγκρισηmenu Ugreen
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 On 08/05/2023 at 12:55, light_bal4nce said: Καλησπέρα σε όλο το forum! Ξεχνα το φορτιστη της sammy και παρε Ugreen USB-C 45W εχω S22 ULTRA και φορτιζει ποιο γρηγορα απο τον κανονικο . Προσθήκη στη σύγκρισηmenu Ugreen εχω δυο φορτιστες samsung .εναν με Usb type a σε usb type c που ειναι fast charge και εναν Usb type c σε usb type c που ειναι super fast charge. η διαφορα ειναι οτι ο super fast charge γεμιζει το s20+ που εχω μονο σε super fast charge και οχι σε fast charge(αν διαλεξω την επιλογη) ενω ο πρωτος που ειναι fast charge μπορει να τον φορτισει μονο σε Fast charge. το ποσο γρηγορα θα γεμισει το κινητο εχει να κανει με το τι θα διαλεξεις οπως επισης και τι υποστηριζει ο φορτιστης και τι μπορει να τραβηξει και το κινητο. δηλαδη αν το κινητο τραβαει 5v 2a και να βαλεις πχ αυτον του link που ειναι πχ 3a δεν θα γεμισει πιο γρηγορα. συνηθως η samsung πλεον δινει fast charge και super fast charge και στα 5volt εχει παντα τουλαχιστον 2 a. o super fast charge δινει 3a στα 5v ενω ο fast 2. της samsung και οι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα