Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 534
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, teodgeor είπε

Εχει κανείς Τουρκικο netflix να μας πει αν παιζει ακόμη σε διαφορετικα σπίτια

δεν παιζει φιλε

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Σημερα μας εκοψαν κι εμας.....

Εννοεις τα διαφορετικα σπιτια ? ή σου έκλεισαν τον λογαριασμο?

Δημοσ.

Ρε παιδες μην κανετε hijack το τοπικ. εδω ειναι για το τουρκικο disney+, τι δουλεια εχουν μηνυματα για νετφλιξ; τρομαξα(με) μεχρι να καταλαβω οτι τα τελευταια μηνυματα ειναι για το netflix και αυτα.

Στα δια ταυτα, 7 ιουνιου περιμενω να μου γινει η χρέωση στο disney+ με την νέα τιμη (1350tl=38ευρω). τουρκικο google account και αγορασμενη συνδρομη μεσω google. revolut κάρτα. σχεδον διπλασιασανε την τιμη αλλα κ παλι ειναι πιο φθηνα απο τους υπολοιπους τροπους που βρισκω να το εχω.

• Like 2
Δημοσ.
23 ώρες πριν, kallair είπε

Ρε παιδες μην κανετε hijack το τοπικ. εδω ειναι για το τουρκικο disney+, τι δουλεια εχουν μηνυματα για νετφλιξ; τρομαξα(με) μεχρι να καταλαβω οτι τα τελευταια μηνυματα ειναι για το netflix και αυτα.

Στα δια ταυτα, 7 ιουνιου περιμενω να μου γινει η χρέωση στο disney+ με την νέα τιμη (1350tl=38ευρω). τουρκικο google account και αγορασμενη συνδρομη μεσω google. revolut κάρτα. σχεδον διπλασιασανε την τιμη αλλα κ παλι ειναι πιο φθηνα απο τους υπολοιπους τροπους που βρισκω να το εχω.

όσο εχεις ενεργοποιημένο το auto renew θα γίνεται κανονικά η ανανέωση και ας ειναι μεσω google pay. Είχα την ίδια ανησυχία πρίν κανα μήνα αλλά όλα πηγαν μια χαρα

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

όσο εχεις ενεργοποιημένο το auto renew θα γίνεται κανονικά η ανανέωση και ας ειναι μεσω google pay. Είχα την ίδια ανησυχία πρίν κανα μήνα αλλά όλα πηγαν μια χαρα

Aν το απενεργοποιησεις τελος; δεν υπαρχει μετα δυνατοτητα να το ενεργοποιησεις ξανα;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Aν το απενεργοποιησεις τελος; δεν υπαρχει μετα δυνατοτητα να το ενεργοποιησεις ξανα;

ναι τελος από οτι εχω διαβάσει και εχω δει. Υπάρχει ενας πολύ πλάγιος τρόπος συγκεκριμένο είδος vpn που θα πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό 2-3 μέρες ωστε να  νομίζει η συσκευή οτι όντως επέστρεψες στη χώρα και να "ξεκλειδώσει" εκ νέου το προφιλ πληρωμων.

Βέβαια υπάρχει πάντα και η λύση μεσω IOS που ακομα δουλευει καλα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Λυση iOS= τουρκικο appleID account κ γεμισμα με giftcards;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, kallair είπε

σωστά. Δεν είναι λύση μόνο για το παρόν θέμα, αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε αλλές υπηρεσίες ή εφαρμογές για καλύτερη τιμή

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/6/2024 στις 9:43 ΜΜ, konstantin79 είπε

ναι τελος από οτι εχω διαβάσει και εχω δει. Υπάρχει ενας πολύ πλάγιος τρόπος συγκεκριμένο είδος vpn που θα πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό 2-3 μέρες ωστε να  νομίζει η συσκευή οτι όντως επέστρεψες στη χώρα και να "ξεκλειδώσει" εκ νέου το προφιλ πληρωμων.

Όχι λάθος.. Γίνεται κανονικά.. 

Το είχα κλειστό.. Το άνοιξα 1 μέρα πριν την πληρωμή και το πήρε κανονικά!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 06/06/2024 at 14:29, kallair said:

Το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα να γραφτώ. Αν πάω να γραφτώ με σάπιο-τζάμπα VPN, το Disney+ μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται για το region. Αν πάω να γραφτώ χωρίς VPN, αρχικά μου βγάζει πλάνο Ελλάδας και στο τέλος πετάει error, please try again.

Θα δω μπας και το κάνω μέσω nordvpn με καμια σύντομη μηνιαία συνδρομή, που σε τουλάχιστον μία περίπτωση στο reddit είπαν ότι η εγγραφή έπαιξε μόνο με αυτό τον τρόπο. Ίσως κάτι να έχει αλλάξει τελευταία.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...