spyroseva Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 10 ώρες πριν, kormos είπε Και όμως όχι, δεν έχω καν διαφημίσεις έχω το πακέτο που είχα από αρχής... Αυτό ακριβώς! Καλημέρα, δεν αμφισβητούνται οι αναφορές για το πρόγραμμα/ συνδρομή που σας παρέπεμψε (1650 λίρες) προφανώς στάθηκα άτυχος και στην ουσία με οδήγησαν στην "έξοδο". Ίσως με κανένα VPN το ξανά παλέψω για νέα συνδρομή σε αυτό το πρόγραμμα αν και με προβληματίζει ότι κάθε χρόνο περίπου διπλασιάζουν το κόστος των συνδρομών. Δεν καταλαβαίνω που το πάνε, δεδομένου ότι επιδιώκουν να αυξήσουν τα έσοδα τους αλλά είναι βέβαιο ότι θα έχουν απώλειες/ θα χάνουν συνδρομητές.
prefuse Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 23 hours ago, kormos said: Διαβάζοντας το νήμα αρκετό καιρό τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάποιος στο μεσοδιάστημα έπραξε με διαφορετικό τρόπο πληρωμής από τον αρχικό ή υπάρχει κάποιο άλλο κριτήριο. Ανανέωσα προ ημερών 2 λογαριασμούς (παλιούς) με το μισό κόστος (από τις 3500) απ ότι αναφέρουν οι περισσότεροι εδώ...🤔 Μέσω google play δεν πλήρωσες; Είναι εύκολο ποιες ημερομηνίες έγιναν οι πληρωμές ή κάποιο screenshot από τις πληρωμές μέσω του order history από google play?
kormos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 19 λεπτά πριν, prefuse είπε Μέσω google play δεν πλήρωσες; Είναι εύκολο ποιες ημερομηνίες έγιναν οι πληρωμές ή κάποιο screenshot από τις πληρωμές μέσω του order history από google play? Δεν έχω Android
prefuse Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, kormos said: Δεν έχω Android Αν επιτρέπεται με ποιο τρόπο πλήρωσες; Είναι λίγο απίθανο να υπάρχουν 2 τιμές για το ίδιο προϊόν, εφόσον η συνδρομή δεν έγινε μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας πχ eneba κτλ καθώς αυτά είναι αυτοματοποιημένα. Και στο Apple payment, revolut κτλ θα έχει κάποιο order history Επεξ/σία 10 Μαϊου από prefuse
kormos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 4 ώρες πριν, prefuse είπε Αν επιτρέπεται με ποιο τρόπο πλήρωσες; Είναι λίγο απίθανο να υπάρχουν 2 τιμές για το ίδιο προϊόν, εφόσον η συνδρομή δεν έγινε μέσω κάποιας άλλης υπηρεσίας πχ eneba κτλ καθώς αυτά είναι αυτοματοποιημένα. Και στο Apple payment, revolut κτλ θα έχει κάποιο order history Gifts από την πρώτη ημέρα που το είχα κάνει εδώ και χρόνια...
prefuse Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 24 minutes ago, kormos said: Gifts από την πρώτη ημέρα που το είχα κάνει εδώ και χρόνια... Εννοείς δώρο κάρτες Disney plus από eneba;
kormos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 47 λεπτά πριν, prefuse είπε Εννοείς δώρο κάρτες Disney plus από eneba; Όχι, μέσω "άητιουνς" 🙃 1
stefanidisg Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:20 πμ Πάντως εμένα προσπαθούν εδώ και 10 μέρες να με χρεώσουν την συνδρομή, και επειδή τους έχω κανει μπλοκ στην κάρτα δεν μπορούν , όχι και διπλάσια τιμή από πέρσι, 3500 tr . Άντε γεια . 1
kouskous13 Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:02 μμ Μα να μην έχουμε έναν γνωστό στην Τουρκία να μας φτιάξει λογαριασμούς από εκεί να καθάριζαμε. Καλά όχι μόνο Τουρκία και Αργεντινή να ήταν μια χαρά θα κάναμε δουλεια
teodgeor Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:08 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kouskous13 είπε Μα να μην έχουμε έναν γνωστό στην Τουρκία να μας φτιάξει λογαριασμούς από εκεί να καθάριζαμε. Καλά όχι μόνο Τουρκία και Αργεντινή να ήταν μια χαρά θα κάναμε δουλεια Aκυρο παιδιά βιάστηκα νομίζα ότι γράφαμε για netflix. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:58 μμ από teodgeor 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα