Betman13 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε μέσω Τουρκίας χωρίς να μπλέκουμε με ios?
kallair Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 3 ώρες πριν, Betman13 είπε Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε μέσω Τουρκίας χωρίς να μπλέκουμε με ios? Τελος η τουρκια. η συνδρομη απο εκει εχει παει οσο κοστιζει να την παρεις κ εδω.
yazidis Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου Επιβεβαιώνω και εγώ πως εμένα σήμερα μου χρεώθηκε 1650TRY μέσω του iTunes.
akalyptos99 Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, kallair είπε Τελος η τουρκια. η συνδρομη απο εκει εχει παει οσο κοστιζει να την παρεις κ εδω. οχι γιατι τουρκια η μεγαλη τωρα κοστιζει 349try δηλαδη 7.80 ενω ελλαδα 13.99 αλλα δεν υπαρχει τροπος να φτιαξεις οσοι παλι εχουν ακομη συμφερει
kallair Δημοσ. 29 Μαϊου Δημοσ. 29 Μαϊου 55 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε οχι γιατι τουρκια η μεγαλη τωρα κοστιζει 349try δηλαδη 7.80 ενω ελλαδα 13.99 αλλα δεν υπαρχει τροπος να φτιαξεις οσοι παλι εχουν ακομη συμφερει εχει παει ελλαδα 14€ ο μηνας; χαχαχαχα ειχα τουρκικο (ληγει σε 6 μερες) και δεν ειχα ιδεα οτι εχει παει τοσο η ελληνικη συνδρομη. Αν καποιος θελει οπωσδηποτε disney, ναι τοτε τουρκια (οσοι εχουν ακομα συνδρομη), αξιζει σε σχεση με ελλαδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα