Προς το περιεχόμενο

Huawei MateBook E (12.6'' 2K OLED, i5-1130G7, 16GB, 512GB, W11) 779€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei MateBook E (12.6'' 2K OLED, i5-1130G7, 16GB, 512GB, W11) 779€
https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/laptops/laptops-10-13.9-inches/huawei-matebook-e-12.6-2k-oled/intel-core-i5-1130g7/16gb/512gb/windows-11-home-2-in-1-laptop/?productId=20413798&fname=&fvalue=

• Περιλαμβάνεται το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard
  • Οθόνη αφής 2Κ OLED 12.6''
  • Επεξεργαστής Intel Core i5-1130G7 και μνήμη RAM 16GB
  • Σκληρός δίσκος SSD 512GB
  • Οπίσθια κάμερα 13MP και εμπρόσθια 8MP
  • 4 ηχεία και 4 ψηφιακά μικρόφωνα
  • Θύρες Thunderbolt 4 port x 1
  • Έξοδοι 3.5 mm stereo headset jack
  • Βάρος 709gr
  • Εγγύηση 2 έτη

Επιπλέον μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα 17/4 τρέχει και 5% ή 10% €πιστροφή με χρεωστικής ή πιστωτικές κάρτες Eurobank.

Ανταγωνισμός 949€
https://www.skroutz.gr/s/35284256/Huawei-MateBook-E-12-6-Tablet-με-WiFi-16GB-512GB-Nebula-Gray.html

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

Καλή περίπτωση φαίνεται . Έχει κάποιος να προτείνει αυτό σε σχέση με το samsung tab s8 κυρίως για σημειώσεις ,σχεδιασμό με την γραφίδα (μηχανικός) . Οχι παιχνίδια. 

Έχω το tab s3 τώρα και θέλω να το αλλάξω. 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, iguana είπε

Καλή περίπτωση φαίνεται . Έχει κάποιος να προτείνει αυτό σε σχέση με το samsung tab s8 κυρίως για σημειώσεις ,σχεδιασμό με την γραφίδα (μηχανικός) . Οχι παιχνίδια. 

Έχω το tab s3 τώρα και θέλω να το αλλάξω. 

νομιζω ο τιτλος σε καλυπτει. τωρα αν απλα σχεδιαζεις και κρατας σημειωσεις πηγαινε στο πιο φθηνο ipad.

• Thanks 1
Δημοσ.

χτυπηθηκε. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση. Εξαιρετική τιμή για το ταμπλετολαπτοπακι αυτό που περιλαμβάνει και  πληκτρολόγιο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dronegreece είπε

χτυπηθηκε. Ευχαριστώ τον TS για την ενημέρωση. Εξαιρετική τιμή για το ταμπλετολαπτοπακι αυτό που περιλαμβάνει και  πληκτρολόγιο 

Καλο παιδι o TS πατα και ενα like στο post :P

Επεξ/σία από venuets
  • Sad 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ευκαιρία μόνο που ήθελα να το πάρω με απαλλαγή ΦΠΑ και η πλατφόρμα δεν υποστηρίζει τέτοια συναλλαγή προτρέπει επικοινωνία με κατάστημα. Είπα Τρίτη πρωί να την κάνω την επικοινωνία αλλά τελικά εξαντλήθηκε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...