Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

Aυτη η εταιρία δεν παύει να εκπλήσσει ποτέ με τα αστείρευτα χρήματα που δαπανά σε έρευνα και εξέλιξη     

(δείτε ΕΔΩ). 

Αποτέλσμα ? 

Οι συνολικές πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου του 2025  είναι πάνω από 2,1 εκατομμύρια οχήματα (!!!) σημειώνοντας αύξηση 33% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά (!!!)

Επεξ/σία από Red_Bear
  • Like 4
Δημοσ.
2 hours ago, QuantumWanderer said:

Έχουμε καμιά οδηγητική εμπειρία από το Atto 2;

Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα.

καλή ερώτηση

αλλα με 45αρα μπαταρια δεν σ κάνει και πολυ όρεξη, ειναι μόνο για πολη,οπότε  δεν έχει νόημα και πολυ

Δημοσ.
11 ώρες πριν, h3342 είπε

καλή ερώτηση

αλλα με 45αρα μπαταρια δεν σ κάνει και πολυ όρεξη, ειναι μόνο για πολη,οπότε  δεν έχει νόημα και πολυ

Ίσως δεν είναι για ταξίδι και αυτό αναλόγως όμως για 100 χιλιόμετρα κάθε μέρα σπίτι - δουλειά , είναι μια χαρά και δεν χρειάζεσαι ούτε extra φορτιστή. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, h3342 είπε

καλή ερώτηση

Το θεωρώ εξαιρετικό all-arounder με αυτή τη μπαταρία, για οικογενειακή (και όχι μόνο) χρήση για πόλη, περίχωρα ... και κοντινές εκδρομές π.χ. μέχρι 100-120χλμ, όπου δεν θα χρειάζεται να ψάχνεις φορτιστή ...

... για ανθρώπους δηλαδή, σαν εμένα 🤓 , που δεν καίγονται άμεσα να πάρουν ηλεκτρικό για μεγάλα ταξίδια στο αραιό ακόμα ελληνικό σκηνικό φορτιστών.

Είπαμε και το ξαναλέμε.

Η άμεση μετάβαση για τη μέση οικογένεια στην Ελλάδα στην παρούσα φάση, είναι να κάνει ηλεκτρικό το ένα από τα δύο, πάνω στο παραπάνω προφίλ.

Δεν βλέπω λόγο για 60ρες που ξεφεύγουν οι τιμές, σε τέτοιο προφίλ all-arounder ... και στο οποίο θα πέσουν πολλά χιλιόμετρα της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Εθνικη με καθυστερει παρα πολυ για να δωσει μια τελικη απαντηση.
Εχουν περασει 18 εργασιμες και χθες μου ζητησε νεα χαρτια.....Υπευθυνη δηλωση μηδενικων ρυπων,να φαινονται τα στοιχεια του εργοδοτη στην μισθοδοσια και ξανα νεα υπευθυνη δηλωση οτι δικαιουμαι επιδοτηση και τι ποσο....

Εντωμεταξυ  πριν 5 μερες περασα στον Σφακιανακη να δω παλι το αμαξι,μπαινω μεσα και μου λεει  το αμαξι εχει ερθει!!!!

Λεω μηπως με μπερδευτε με καποιον αλλον?????
Οχι μου λεει το αμαξι ειναι εδω περιμενουμε την εξοφληση να βγουν πινακιδες και το παιρνετε σχεδον σε 2 μερες.....Το φεραμε  γιατι εχει εξοφληση μετρητα.Να θυμισω οτι εχω δωσει 3.000 προκαταβολη.

Τους ειπα οτι δεν εχω ακομα απαντηση για το δανειο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα.....Θεωρουν οτι θα το παρω !

Εντωμεταξυ η δικια τους τραπεζα το πολυ σε 2 ημερες απανταει για την εγκριση δανειου αλλα την απεφυγα γιατι εχει 8.7.
Το Πρασινο δανειο της εθνικης ειναι κυμαινομενο  και τωρα εινα στα 5.5.

Υπομονη λοιπον....

Επεξ/σία από fabiawrc
  • Like 1
Δημοσ.

@fabiawrc ποιο πήρες τελικά;

το επιτόκιο γιατί 5,5; αφού είναι euribor 3m + 2%

3 hours ago, fabiawrc said:

και ξανα νεα υπευθυνη δηλωση οτι δικαιουμαι επιδοτηση και τι ποσο

εδώ ποια επιδότηση λες?

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Dolphin design, Surfing blue,με τό μπλε εσωτερικό,το σκέτο μαύρο είναι πολύ μουντό.

"ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ"

Δήλωσα ότι ειμαι δικαιούχος για το ποσό των 3.000 ευρω.

Νομίζω είναι+0.5 Σεπε.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...