takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 8 λεπτά πριν, MontzOlee είπε Και το show συνεχίζεται. οπως και στην πρώτη παράδοση , χωρίς καμία ενημέρωση η μεταφορική με πήρε στις 9 το πρωί να κατέβω να πάρω το ψυγείο. Του λέω -Ώπα φίλε , αρχικά δεν είμαι σπίτι , δεύτερον έπρεπε να με έχεις ενημερώσει κ τρίτον έχω συνεννοηθεί για παραλαβή & παράδοση του παλιού κ του νέου μεσα στο σπίτι .. μου λέει εμείς το έχουμε παραλάβει από άλλη μεταφορική κ δεν κάνουμε παραδόσεις εντός οικίας μόνο στο πεζοδρόμιο. Εγω βέβαια έχω κάνει 3 κλήσεις επίτηδες τις προηγούμενες μέρες , έχω κρατήσει ονόματα κ μου έλεγαν εντός της οικίας. & τώρα τι κάνω ?! Απλά αν δεν είσαι σπίτι τώρα να πεις να στο φέρουν άλλη μέρα με ραντεβού.. Αν δώσεις κανένα καφέ θα στο ανεβάσουν και στο σπίτι επάνω..
MontzOlee Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 25 λεπτά πριν, takoulou είπε Απλά αν δεν είσαι σπίτι τώρα να πεις να στο φέρουν άλλη μέρα με ραντεβού.. Αν δώσεις κανένα καφέ θα στο ανεβάσουν και στο σπίτι επάνω.. τους πήρα και θα το κρατήσουν όσο χρειαστεί μέχρι να το λύσω με το μαγαζί. Δεν αναλαμβάνει λέει η μεταφορική παράδοση εντός της οικείας ακόμα κ ας τους το πει το πρακτικερ. Οποτε τώρα έμπλεξα κ με την μεταφορική μου φαίνεται , γιατί αυτοί το παρέλαβαν από άλλη εταιρία για να μου το παραδώσουν (επαρχια) ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ , Ελλαδάρα..:@
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 12 λεπτά πριν, MontzOlee είπε τους πήρα και θα το κρατήσουν όσο χρειαστεί μέχρι να το λύσω με το μαγαζί. Δεν αναλαμβάνει λέει η μεταφορική παράδοση εντός της οικείας ακόμα κ ας τους το πει το πρακτικερ. Οποτε τώρα έμπλεξα κ με την μεταφορική μου φαίνεται , γιατί αυτοί το παρέλαβαν από άλλη εταιρία για να μου το παραδώσουν (επαρχια) ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ , Ελλαδάρα..:@ Ελα.. Τότε βρες ένα δυο άτομα μαζί σου να το ανεβάσετε επάνω όταν στο φέρουν.. Η εκτός και όταν θα έρθει η μεταφορική εκεί θα δώσεις έναν καφέ..
MontzOlee Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Ελα.. Τότε βρες ένα δυο άτομα μαζί σου να το ανεβάσετε επάνω όταν στο φέρουν.. Η εκτός και όταν θα έρθει η μεταφορική εκεί θα δώσεις έναν καφέ.. 4ο μένω φίλε & πλήρωσα την πρώτη φορά φίλε , 30€ ! Στην τελικη δεν θα ξανά πληρώσω να κατεβάσω το χαλασμένο ψυγείο που δεν είναι υπαιτιότητα μου και περιμένω 2 μήνες. Αν δεν εσυ πιστεύεις ότι με ένα καφέ λύνονται όλα τι να πω , δεν πεινάει τόσο πολύ ο κόσμος στην περιοχή μου κ 30€ δεν περισσεύουν …
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, MontzOlee είπε 4ο μένω φίλε & πλήρωσα την πρώτη φορά φίλε , 30€ ! Στην τελικη δεν θα ξανά πληρώσω να κατεβάσω το χαλασμένο ψυγείο που δεν είναι υπαιτιότητα μου και περιμένω 2 μήνες. Αν δεν εσυ πιστεύεις ότι με ένα καφέ λύνονται όλα τι να πω , δεν πεινάει τόσο πολύ ο κόσμος στην περιοχή μου κ 30€ δεν περισσεύουν … Απλά στο είπα για να ξεμπλέξεις.. Για να μην τρέχεις.. Φώναξε τότε κανέναν φίλο σου στην τελική για βοήθεια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα