Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβγαλα ενα μεγαλο ποσο σε μια στοιχηματικη (δεν πληρωθηκαν οι φοροι, ειναι εξωτερικου) και θελω να τα καταθεσω στην τραπεζα μου. Θα υπαρχει θεμα με την τραπεζα αν μπουν μπαμ τοσα χρηματα; Μιλαμε για 5Κ εως 20Κ ποσό. Είναι ολα νομιμα απο την μεριά μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, nokori233 είπε

Εβγαλα ενα μεγαλο ποσο σε μια στοιχηματικη (δεν πληρωθηκαν οι φοροι, ειναι εξωτερικου) και θελω να τα καταθεσω στην τραπεζα μου. Θα υπαρχει θεμα με την τραπεζα αν μπουν μπαμ τοσα χρηματα; Μιλαμε για 5Κ εως 20Κ ποσό. Είναι ολα νομιμα απο την μεριά μου

7.5% ειναι , διαβασε παρακατω,  υπαρχει περιπτωση να ειναι ηδη πληρωμενοι οι φοροι αυτοι

https://www.foxbet.gr/1024/forologisi-kerdon-stoixima

https://www.betarades.gr/forologia-kerdon-sto-stoixima-kai-sta-tuxera-paixnidia/#:~:text=Φορολόγηση Online Στοίχημα&text=Καθαρό κέρδος δελτίου από 500,%2C5% και 5%).

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε

Δεν με νοιαζει τοσο η φορολογηση, θα πληρωσω με τον εναν ή με τον άλλον τρόπο τον φορο που πρεπει, η ερωτηση μου ειναι μην υπαρχει θεμα με την τραπεζα και ζητουν αποδεικτικα οτι δεν τα εβγαλα απο διακινηση κοκας κτλ. Σε ευχαριστω για την απαντηση παρεμπιπτοντως

Επεξ/σία από nokori233
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nokori233 είπε

Δεν με νοιαζει τοσο η φορολογηση, θα πληρωσω με τον εναν ή με τον άλλον τρόπο τον φορο που πρεπει, η ερωτηση μου ειναι μην υπαρχει θεμα με την τραπεζα και ζητουν αποδεικτικα οτι δεν τα εβγαλα απο διακινηση κοκας κτλ. Σε ευχαριστω για την απαντηση παρεμπιπτοντως

Δεν ασχολουμαι, αλλα στα ελληνικα γνωριζω οτι ζητας ενα χαρτι για την εφορια ή κατι τετοιο. Μηπως το ιδιο και στου εξωτερικου, εστω για να δειξεις απο που τα πηρες? Ρωτα στο τσατ τους. Επισης, δες και revolut γιατι οι ελληνικες εχουν προμηθειες 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nokori233 είπε

Ειναι σιγουρο οτι θα σου ζητήσουν αποδεικτικά στοιχεία που να δικαιολογούν την πηγή των χρημάτων και την προέλευση τους 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Για εταιριες που εχουν αδεια στην Ελλαδα ειναι αυτο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...