galaziosouranos Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Καλησπέρα και ευχαριστώ για τον χώρο της σελίδας!! Διαμενω στην περιοχή της Αμαλιάδας, βρίσκομαι στα 30.μου χρόνια και έχω σπουδάσει χρηματοοικονομικα. Λόγω ενός θέματος υγείας δεν μπορώ να δουλέψω σε εταιρεία οποτε σκέφτομαι να ανοίξω ένα κατάστημα στην περιοχή μου . Υπάρχει διαθέσιμο ακίνητο στο κεντρο της πόλης, έχω ένα μέτριο μπάτζετ και αρκετή διάθεση για δουλειά. Η μόνη μου "προϋπηρεσία" είναι ιδιαίτερα μαθήματα Για όποιον μπορεί να εκφράσει μια άποψη, τι θα μπορούσε να πιάσει σε αυτό το σημείο? Το μαγαζί είναι στα 80 τμ και μπορώ να το νοικιασω με ένα σχετικά μικρό αντίτιμο Υγ έχω άκρες για ανδρικά ενδύματα. Πιστεύετε σήμερα μια τέτοια σκέψη θα είχε όφελος;; Ευχαριστώ πολύ!
valadsk Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) ανδρικά ενδύματα δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά στη λαϊκή βρίσκεις με 3-4-5 ευρώ. αφού έχεις προυπηρεσία σε ιδιαίτερα μαθήματα γιατί δεν ανοίγεις ένα φροντιστήριο? Στο χωριό μου, μια με ένα απολυτήριο λυκείου, με βαθμο 13 το παίζει καθηγήτρια και έχει πλουτίσει αναλαμβάνοντας παιδιά δημοτικού μέχρι γ γυμνασίου. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από valadsk
andreaspA Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Που στο κεντρο? ξερεις ποσα χρονια σκεφτομουν οτι χρειαζεται ενα σοβαρο καφε μεταξυ αμαλιαδος και δουνεικων? ανοιξε στον καρδαμα και ειναι κοφτηριο! τιγκα απο τις 6 το πρωι. Ασε τα ανδρικα ενδυματα. Δεν ψωνιζουν εκει. Ολη μερα στα χωραφια ειναι. Εδω δεν ψωνιζουν οι αντρες στην αθηνα... Αν εχεις κεφι να τους μαθεις να πινουν καφε, εχεις μελλον. Αλλιως γιατι δεν ανοιγεις κανενα λογιστικο - ασφαλιστικο γραφειο ? Ελα να σε κανω συνεργάτη στις ασφαλειες. Και αυτο το λεω, αποκλειστικα και μονο επειδη εισαι στην πατρίδα μου!
AndVal Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, andreaspA είπε Που στο κεντρο? ξερεις ποσα χρονια σκεφτομουν οτι χρειαζεται ενα σοβαρο καφε μεταξυ αμαλιαδος και δουνεικων? ανοιξε στον καρδαμα και ειναι κοφτηριο! τιγκα απο τις 6 το πρωι. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να τον ταράξουν στα βερεσεδια. Πάντως η περιοχή έχει πέσει απίστευτα πολύ τα τελευταία χρόνια. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2023 από AndVal
andreaspA Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, AndVal είπε Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να τον ταράξουν στα βερεσεδια. Πάντως η περιοχή έχει πέσει απίστευτα πολύ τα τελευταία χρόνια. Δεν νομιζω οτι παιζει βερεσε στον καφε. Ποτε δεν ειδα βερεσε μπροστα μου. ενα διφραγκο ειναι στην τελικη και δεν ειναι καφενειο να εισαι ολη μερα εκει.
geomrk Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, valadsk είπε ανδρικά ενδύματα δεν ξέρω ρε φίλε, αλλά στη λαϊκή βρίσκεις με 3-4-5 ευρώ. συγγνωμη τι λογικη ειναι αυτη;
galaziosouranos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το μαγαζί βρίσκεται στην κεντρική πλατεία σε πολύ καλό σημείο. Από τα λίγα που μαθαίνω, πολλές καφετέριες που έχουν ανοίξει στην Αμαλιάδα, λειτουργούν λόγω μεγάλης επιδότησης από το εσπα και αφετέρου η πόλη είναι γεμάτη καφέ! Ακόμα, πέραν του στησίματος του μαγαζιού, τα λειτουργικά έξοδα θα είναι αρκετα υψηλά νομιζω . Για φροντιστήριο το σκέφτομαι λίγο αργότερα γιατί θέλω να αποκτήσω κάποια εμπειρία ακόμα και να γίνω γνωστός
csontheline Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 11 ώρες πριν, geomrk είπε συγγνωμη τι λογικη ειναι αυτη; Κοντόφθαλμη.
vamvakoolas Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 σε παρομοια επαρχιακη πολη τι προχωρησε επειδη φιλοι το εκαναν 1)φροντιστηριο (και εγω συμφωνω, υπαρχει ελλειψη σε μικρες πολεις ή πολυ λιγα. Ασε τις σκεψεις σου γιατι ειναι η πιο ασφαλης επιλογη. Μπορεις να συνεργαστεις με καθηγητη/τρια. Επισης μπορεις απλα να εισαι το αφεντικο. Κοιτα και για ξενες γλωσσες. Πρωην συναδελφος ανοιξε φροντιστηριο ξενων γλωσσων οχι μακρυα απο σενα ως part time και πλεον οχι απλως ζει απο αυτα αλλα εχει τρελα κερδη) 2)Γυμναστηριο. Δεν ειναι αναγκη να εισαι γυμναστης. Απλως θελει επενδυση (χρημα) για οργανα/εξοπλισμο. Στην επαρχια οσοι γραφτουν θα μεινουν για χρονια (εκτος αν εχεις #@ες γυμναστες/τριες ή βρωμια) 3)Μικρο μαγαζακι επισκευης pc/κινητων. Oσο και να φαινεται ακυρη επενδυση για μερικους, στην Αθηνα/Θεσ/κη ειναι οντως ακυρη επενδυση:στην επαρχια δεν υπαρχουν πολλα τετοια μαγαζια απο μαγαζια ενδυσης/υποδησης εχει γεμισει ο τοπος παντου. Πλεον μερικοι αγοραζουν και απο νετ στην επαρχια ή ψωνιζουν οταν πανε στις μεγαλες πολεις (για να το λενε κιολας). Δε θα το προτεινα
takoulou Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, galaziosouranos είπε Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το μαγαζί βρίσκεται στην κεντρική πλατεία σε πολύ καλό σημείο. Από τα λίγα που μαθαίνω, πολλές καφετέριες που έχουν ανοίξει στην Αμαλιάδα, λειτουργούν λόγω μεγάλης επιδότησης από το εσπα και αφετέρου η πόλη είναι γεμάτη καφέ! Ακόμα, πέραν του στησίματος του μαγαζιού, τα λειτουργικά έξοδα θα είναι αρκετα υψηλά νομιζω . Για φροντιστήριο το σκέφτομαι λίγο αργότερα γιατί θέλω να αποκτήσω κάποια εμπειρία ακόμα και να γίνω γνωστός Έχει πολλά καφέ η περιοχή.. Όπως και με σουβλάκια.. Και από ντύσιμο δεν το νομίζω.. Φροντιστήρια έχει αλλά θα πρέπει να έχεις και φίλους, και γνωστούς... Θα πρέπει να βρεις κάτι πρωτότυπο να κάνεις εκεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα