κωστας 496 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, ObeyWario! είπε Εγώ μιας που το λύσαμε το θέμα τώρα έχω την απορία τι δουλειά κάνει με 2000 τον μήνα, σπίτι δεη νερό πληρωμένα και παρόλα αυτά ζητάει money advice και δεν μπορεί να κάνει μόνος του το correct management που θα λεγε και ο Haldol Είμαι ανάμεσα σε σεζόν ή παράνομο συσκευαστήριο Για μοστρα ρωταει. Αυτος ειναι ο λογος που απανταει και σε ολες τις ερωτησεις που αφορουν δουλεια, εισοδηματα, δωρα εορτων, τροπος ζωης (πχ τα τρωω ολα 2κ) ενω εχει αποφασισει τι θα κανει να 'χαμε να λεγαμε δλδ 3σελιδες τωρα.
logokrimenos Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 1 λεπτό πριν, κωστας 496 είπε Για μοστρα ρωταει. Αυτος ειναι ο λογος που απανταει και σε ολες τις ερωτησεις που αφορουν δουλεια, εισοδηματα, δωρα εορτων, τροπος ζωης (πχ τα τρωω ολα 2κ) ενω εχει αποφασισει τι θα κανει να 'χαμε να λεγαμε δλδ 3σελιδες τωρα. Μπράβο ρε μάγκα το βρήκες
Basilhs23___ Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 39 λεπτά πριν, logokrimenos είπε Για να σου φύγει η περιέργεια αν και εντελώς άσχετο με το θέμα. Υποδιευθυντης σε βιομηχανική μονάδα Συμφέρει, γτ θα βάζω 50 ευρω το μήνα στην ακρη και σε 8 μήνες που παίρνω το δώρο Χριστουγέννων μπορώ να καρφώσω αλλά 2400. Δε νομίζω ότι είναι κακό σχέδιο Τυχερός είσαι με τέτοια θέση και δεδομένα, δεν ξέρω γρι από τέτοιες συνθήκες, την δουλειά και τα μάτια σου για να μην βρουν λόγους και αιτίες να σε διώξουν, ειδικά αν η μονάδα τα πάει καλά δεν υπάρχει θέμα. Δάνεια υποχρεώσεις κτλ τα καλύπτεις άνετα. 1
bill987 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Αυτό που σε κάθε θέμα λέμε το μακρύ και το κοντό μας σχετικά με το τι κάνει ο άλλος στην ζωή του, ενώ έχει κάνει μια απλή ερώτηση, να το κοιτάξουμε λίγο παίδες οκ ??? 1
andreaspA Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, tsaltinho είπε Σε συμβουλευω να κανεις μια επισκεψη στην τραπεζα και να δεις τι γλυτωνεις με την μερικη αποπληρωμη και αναλογως πραττεις Ακριβως αυτο , γιατι αμφιβαλω παρα πολυ οτι θα γλυτωσει εστω και 1 ευρω κεφαλαίου. Στην αρχη πληρώνεις τους τόκους και μετά το κεφάλαιο. Τόκους θα προπληρώσει με τα 2000€. 2 ώρες πριν, bill987 είπε Αυτό που σε κάθε θέμα λέμε το μακρύ και το κοντό μας σχετικά με το τι κάνει ο άλλος στην ζωή του, ενώ έχει κάνει μια απλή ερώτηση, να το κοιτάξουμε λίγο παίδες οκ ??? Ακριβως αυτο. Ολοι οι μίζεροι ακουσαν 2000€ και κανουν λες και ακουσαν 2.000.000 τον μηνα! Τι ειναι 2000€ ?? Τιποτα! δυο παιδια απο διαζυγιο = 700€ τον μηνα μένουν μακρια = 500€ τα πηγαινε ελα για να τα βλέπεις. Για αυτο και πηρες και kadjar. δανειο αυτοκινητου = 355€ υπολοιπα 450€ για να ζήσει! 1
panostza Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, andreaspA είπε Ακριβως αυτο , γιατι αμφιβαλω παρα πολυ οτι θα γλυτωσει εστω και 1 ευρω κεφαλαίου. Στην αρχη πληρώνεις τους τόκους και μετά το κεφάλαιο. Τόκους θα προπληρώσει με τα 2000€. Αυτό είναι απλά λάθος αν και συχνή πλάνη όσων δεν ξέρουν πως δουλεύουν τα δάνεια. Κάθε δόση έχει τους τόκους του μήνα για το κεφάλαιο που σου απομένει και ένα κομμάτι κεφαλαίου. Ότι βάλει έξτρα πάει για απόσβεση κεφαλαίου. Επομένως μειώνει τους τόκους που θα πληρώσει. Συγκεκριμένα όπως είπα πιο πριν, θα γλιτώσει με 2.000 καταβολή περίπου €750 σε τόκους και η δόση του θα μειωθεί στα 310€ περίπου. 4
SabotazNic Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε για να έχεις πάλι αποταμιευση λίαν συντόμως. 9 ώρες πριν, logokrimenos είπε απλά ξοδεύω όλο το μισθό κάθε μήνα.
logokrimenos Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, panostza είπε Αυτό είναι απλά λάθος αν και συχνή πλάνη όσων δεν ξέρουν πως δουλεύουν τα δάνεια. Κάθε δόση έχει τους τόκους του μήνα για το κεφάλαιο που σου απομένει και ένα κομμάτι κεφαλαίου. Ότι βάλει έξτρα πάει για απόσβεση κεφαλαίου. Επομένως μειώνει τους τόκους που θα πληρώσει. Συγκεκριμένα όπως είπα πιο πριν, θα γλιτώσει με 2.000 καταβολή περίπου €750 σε τόκους και η δόση του θα μειωθεί στα 310€ περίπου. Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος για τον υπολογισμό, τον οποίο θα μπορούσες να μου πεις ή να με καθοδηγήσεις ώστε να τον ψάξω? Γιατί έλεγα να φτιάξω ένα excel ώστε να μπορώ κάθε φορά να κάνω υπολογισμούς
andreaspA Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 Δημοσ. 21 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, panostza είπε Αυτό είναι απλά λάθος αν και συχνή πλάνη όσων δεν ξέρουν πως δουλεύουν τα δάνεια. Κάθε δόση έχει τους τόκους του μήνα για το κεφάλαιο που σου απομένει και ένα κομμάτι κεφαλαίου. Ότι βάλει έξτρα πάει για απόσβεση κεφαλαίου. Επομένως μειώνει τους τόκους που θα πληρώσει. Συγκεκριμένα όπως είπα πιο πριν, θα γλιτώσει με 2.000 καταβολή περίπου €750 σε τόκους και η δόση του θα μειωθεί στα 310€ περίπου. Ποιος το λεει αυτο ? Εγω θα πω οτι , οτι βαλει εξτρα , κανει προπληρωμη των επομενων δόσεων. Το 2002 παντως , οτι θα προπλήρωνα στην πειραιως σε δανειο αυτοκινητου Ford, πηγαινε σε αποπληρωμη επομενων δοσεων. Οποτε αποπληρωσα ολο το δανειο, και κατι γλυτωσα. Ειχα πληρωσει ηδη 6 μηνες τόκους! Επεξ/σία 21 Απριλίου 2023 από andreaspA
Προτεινόμενες αναρτήσεις