alexandra67 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Καλησπέρα σας, τι κάνετε; θελω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απάντησει.. (Αθήνα) ξερει κανεις ποσό θα μου στοιχήσει να μετακινήσω τον σκύλο μου πειραια-πανορμου με πετ ταξι; Ή αν ξέρετε κάποιον που δέχεται τα σκυλια και είναι σχετικά οικονομικός γιατί είναι μεγάλη ανάγκη..(μεγαλόσωμο σκυλί) ευχαριστώ πολύ!!
Titos301 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 Δημοσ. 20 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, alexandra67 είπε Καλησπέρα σας, τι κάνετε; θελω να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να μου απάντησει.. (Αθήνα) ξερει κανεις ποσό θα μου στοιχήσει να μετακινήσω τον σκύλο μου πειραια-πανορμου με πετ ταξι; Ή αν ξέρετε κάποιον που δέχεται τα σκυλια και είναι σχετικά οικονομικός γιατί είναι μεγάλη ανάγκη..(μεγαλόσωμο σκυλί) ευχαριστώ πολύ!! https://pettaxi.gr/pet-taxi-τιμεσ-προσφορεσ/ αν ψαξεις στο google εχει πολλα επειδη εισαι αθηνα εισαι τυχερος αν ησουν στην περιφερεια θα ηταν πιο δυσκολο Επεξ/σία 20 Απριλίου 2023 από Titos301
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα