Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες σε περιπτωση απολυσης το ταμειο πλεον ειναι 470 νομιζω.

επειδη ειμαι πολλα χρονια στο ταψι και δεν εχω ξεκουραστει καθολου απο το 2017 λετε να αραξω Ταμειο η να δεχτω μια θεση με τα μισα χρηματα περιπου που παιρνω τωρα;;;;

Δημοσ.

Σε έχουν απολύσει, ή απλά μπορεί να σε απολύσουν και να πάρεις ταμείο; Επίσης τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνεις τώρα, πόσα είναι σε σχέση με το ταμείο;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @sterios είπε

Σε έχουν απολύσει, ή απλά μπορεί να σε απολύσουν και να πάρεις ταμείο; Επίσης τα μισά λεφτά από αυτά που παίρνεις τώρα, πόσα είναι σε σχέση με το ταμείο;

Θα γίνει η απολύσει κανονικά. 

Είναι διπλάσια από το ταμείο ο νέος μισθός 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Θα γίνει η απολύσει κανονικά. 

Είναι διπλάσια από το ταμείο ο νέος μισθός 

Δηλαδη τωρα παιρνεις καπου 2κ, θα φας απολυση, η νεα θεση ειναι 1κ, και σκεφτεσαι αν θα δεχτεις το 1κ η το 470 του ταμειου?

Εγω θα καθομουνα ταμειο, και παραλληλα θα εψαχνα για κατι καλυτερο και στον ελευθερο χρονο θα εκανα κατι για να βελτιωσω το CV.

Πιστοποιησεις, μαθηματα κτλ.

Εσυ αποφασιζεις, δες τι εξοδα εχεις και βλεπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Δηλαδη τωρα παιρνεις καπου 2κ, θα φας απολυση, η νεα θεση ειναι 1κ, και σκεφτεσαι αν θα δεχτεις το 1κ η το 470 του ταμειου?

Εγω θα καθομουνα ταμειο, και παραλληλα θα εψαχνα για κατι καλυτερο και στον ελευθερο χρονο θα εκανα κατι για να βελτιωσω το CV.

Πιστοποιησεις, μαθηματα κτλ.

Εσυ αποφασιζεις, δες τι εξοδα εχεις και βλεπεις.

ΑΥΤΟ σκεπτηκα ΟΜΩΣ γενικα σε κοιτανε περιεργα οταν εισαι ανεργος. Επισης η νεα θεση ειναι ΙΤ hand On Support και θελω να μαθω πολλα, Η εταιρια πληρωνεi πιστοποιησεις ( Ολα paid)

εξοδα τα κλασικα

αμαξι - καυσιμα, ασφαλεια 

ενοικιο χαμηλο

φαγητο

τα υπολοιπα ειναι περιτα εξοδα 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ΑΥΤΟ σκεπτηκα ΟΜΩΣ γενικα σε κοιτανε περιεργα οταν εισαι ανεργος. Επισης η νεα θεση ειναι ΙΤ hand On Support και θελω να μαθω πολλα, Η εταιρια πληρωνεi πιστοποιησεις ( Ολα paid)

εξοδα τα κλασικα

αμαξι - καυσιμα, ασφαλεια 

ενοικιο χαμηλο

φαγητο

τα υπολοιπα ειναι περιτα εξοδα 

Ε τοτε δεξου την νεα δουλεια.

Εκμεταλλευσου την στο επακρο, και χτισε CV

λογικα θα παρεις και αποζημιωση απο την παλια?

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ntinaras είπε

Ε τοτε δεξου την νεα δουλεια.

Εκμεταλλευσου την στο επακρο, και χτισε CV

λογικα θα παρεις και αποζημιωση απο την παλια?

θα παρω τα νομιμα, ευχαριστω φιλε! νασε καλα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...