Προς το περιεχόμενο

Ιδιοκτήτης site ή blog συμπεράσματα για τη λειτουργία του στην επαρχία.


Denmark1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχουν άραγε συμπεράσματα απο ανθρώπους που έκαναν το εγχείρημα και έχουν βγάλει ήδη κάποια συμπεράσματα? Θα συμφωνούσαμε ότι αναλογικά με τον πληθυσμό υπάρχουν υπερβολικά πολλά sites ή blog ειδικά στην επαρχία ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Blog το 2023 με θεμα καποιο χωριο επαρχια στην ελλαδα, δεν περιμενεις και πολυ κίνηση.

Τι σκοπο εχεις; Απλα επισκεψιμότητα θες για το χομπι;
Να βγουν και χρηματα;

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

καλημέρα -καλή εβδομάδα.Επαρχία site... γνώμες..... και διαφημίζεις και την κανονική σου δουλειά πχ ιδιωτικά μαθήματα φροντιστηρίου ή γραφείο πολιτικού μηχανικου.

Αντι να πληρώνεις ένα αλλο site.Καταλήγω  όμως  στο ότι μάλλον δεν αξίζει ..να μπλέξεις γιατι ουσιαστικά ανοίγεις νέο μαγαζί.Περισσότερα έξοδα, συντηρηση κάθε μήνα κλπ.Επιπλέον  ο χώρος δεν ξέρω αν έχει συγκεκριμένους κανόνες λειτουργίας ,τιμών κλπ .Μπλέκεις κάπου και μετά μπορεί να σε χορεύουν όπως θέλουν.

'Ασε που μπορεί να γίνεις και κακός αν κάνεις κριτική στα τοπικά πολιτικά ,οπότε άκυρο.Η παγίδα που σε βάζει στο τρυπάκι, είναι τα ερασιτεχνικά μπλογκ της πλάκας που κρατάνε άνθρωποι στα μαύρα σχεδόν και παίρνουν διαφημίσεις χωρίς να ανοίγονται.Ειδικά βγάλαν λεφτά αυτοί που ανοίξαν πριν 5-6 χρόνια....Κάπως έτσι..Αν όμως πας να κάνεις κάτι πιο οργανωμένο μπλέκεις πληρώνεις και αποτέλεσμα άγνωστο αν έχεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα πάγια έξοδα για ένα τοπικό blog (domain & hosting) θα είναι ελάχιστα αλλά για να το επισκέπτεται κόσμος θα χρειάζεται να έχεις καθημερινό περιεχόμενο (έστω 5-10 άρθρα) για τα τοπικά δρώμενα που θα σου κοστίζει σε χρόνο. Εάν σκοπός σου είναι να διαφημίζεις την δουλειά σου τότε σίγουρα θα κοστίσει πιο φτηνά το να διαφημιστείς σε ένα τοπικό blog που υπάρχει ήδη. Από την άλλη εάν σου αρέσει να ασχολείσαι με αυτά ως χόμπι, μένεις στην επαρχία και έχεις κάποιο ελεύθερο χρόνο πιστεύω ότι αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...