lakisikal Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Θέλω να φέρω το desktop pc μου από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το τελωνείο και αν μπορεί να μπει στη χειραποσκευη (το βάρος και το μέγεθός ειναι οκ για χειραποσκευη). Θα περάσει από το security τέτοιο αντικείμενο; Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα μετά το brexit;
Titos301 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Αν δεν βγαλεις ακρη τσεκαρε σπουργιτης μεταφορικη 9 ώρες πριν, lakisikal είπε Θέλω να φέρω το desktop pc μου από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το τελωνείο και αν μπορεί να μπει στη χειραποσκευη (το βάρος και το μέγεθός ειναι οκ για χειραποσκευη). Θα περάσει από το security τέτοιο αντικείμενο; Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα μετά το brexit; 1
lakisikal Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Titos301 είπε Αν δεν βγαλεις ακρη τσεκαρε σπουργιτης μεταφορικη Τους γνωρίζω ναι, το σκέφτηκα και αυτό. Πάντως το αεροπλάνο είναι πιο απλό στην προκειμένη περίπτωση γιατί το κουτί χωράει εύκολα σε βαλίτσα. Αφού όμως τους ανέφερες, ξέρεις τι ισχύει με τα τελώνια σε τέτοιες υπηρεσίες; 1
Titos301 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 6 ώρες πριν, lakisikal είπε Τους γνωρίζω ναι, το σκέφτηκα και αυτό. Πάντως το αεροπλάνο είναι πιο απλό στην προκειμένη περίπτωση γιατί το κουτί χωράει εύκολα σε βαλίτσα. Αφού όμως τους ανέφερες, ξέρεις τι ισχύει με τα τελώνια σε τέτοιες υπηρεσίες; Παιζει να τα πηγαινουν μεσω β ιρλανδιας και να γλυτωνεις τελωνειο, για τσεκαρε εδω και ρωτα το παιδι π το εκανε 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 18 ώρες πριν, lakisikal είπε Θέλω να φέρω το desktop pc μου από το Ηνωμένο Βασίλειο στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με το τελωνείο και αν μπορεί να μπει στη χειραποσκευη (το βάρος και το μέγεθός ειναι οκ για χειραποσκευη). Θα περάσει από το security τέτοιο αντικείμενο; Το έχει κάνει κανείς πρόσφατα μετά το brexit; Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.ΕλΒεν σπάνια να δω τελωνειακό υπαλληλο στις αφίξεις που υποτίθεται κάνουν έλεγχο. 1
lakisikal Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες, ρώτησε και κάποιος δικός μου στο Ελ. Βεν και δεν φαίνεται να έχουν θέμα. Θα ενημερώσω όταν το επιχειρήσω να το έχουμε και για μελλοντικα μέλη, αλλά αν στο μεταξύ έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία ας γράψει
dbrillis Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Δημοσ. 24 Απριλίου 2023 Εγω στο μυαλο μου το εχω ιδια κατηγορία με το laptop, δεν περνας τελωνειο επειδή εχεις laptop στην τσάντα σου, και εγω συνήθως εχω δυο, ενα της δουλειας και ενα προσωπικό.
giannis808 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 10 ώρες πριν, dbrillis είπε Εγω στο μυαλο μου το εχω ιδια κατηγορία με το laptop, δεν περνας τελωνειο επειδή εχεις laptop στην τσάντα σου, και εγω συνήθως εχω δυο, ενα της δουλειας και ενα προσωπικό. Θ έπρεπε να είναι έτσι αλλά μην ξεχνάς ότι κάποια κουτιά σταθερών είναι αρκετά στιβαρες κατασκευές με κάμποσο αλουμίνιο που ίσως χτυπήσει κάπως παράξενα στον έλεγχο. Εμένα μου ζήτησαν να ανοίξω την βαλίτσα για να βγάλω μια ξυριστική μηχανή που κουβαλούσα η οποία είναι πραγματικά ασηκωτη καθώς έχει κάμποσο σίδερο πάνω της χωρίς κάποιον προφανή λόγο. Είδα και το σκάνερ, φαινόταν ένα συμπαγές πράγμα, οπότε ήταν λογική η ανησυχία τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα