psixakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Γεια σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω τις ακόλουθες απορίες και όποιος μπορεί να με βοηθήσει στις απαντήσεις θα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος: 1. Έχω ακούσει ότι όλοι οι ηλεκτρολόγοι - ηλεκτρονικοί και γενικώς οι Πληροφορικάριοι που ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ έχουν ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα. Ισχύει ή όχι; Διαβάζω και σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ότι η Χ προκήρυξη ζητάει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ή Πληροφορικάριους ΠΕ. Ισχύει το συγκεκριμένο θέμα ή υπάρχει διαφοροποίηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων; 2. Έχω ένα εξοχικό σπίτι κληρονομικό στην επαρχεία το οποίο όμως ΔΕΝ έχει συμβόλαια (καταστράφηκαν λόγω της κατοχής - πόλεμοι κλπ). Πώς μπορώ να αποδείξω ότι το συγκεκριμένο ακίνητο έχει συμβόλαια ΑΛΛΑ οι συμβολαιογράφοι δεν μου αναφέρουν την αλήθεια; Σε περίπτωση εγώ που χρειάζεται να βγάλω καινούργια συμβόλαια ποιά είναι η διαδικασία; Είναι κάτι εύκολο ή δύσκολο; Είναι φθηνή ή ακριβή διαδικασία; Υπόψην ότι το αναφέρω κανονικά στο Ε9 κάθε φορά το μερίδιο μου με πληρωμένα όλα τα ΕΝΦΙΑ κλπ όπως και ότι είναι κανονικά ηλεκτροδοτούμενο και με παροχή ύδρευσης. Παρακαλώ πολύ όπως μου δώσετε τα φώτα σας!!!. Σας ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, psixakias είπε Γεια σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω τις ακόλουθες απορίες και όποιος μπορεί να με βοηθήσει στις απαντήσεις θα είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος: 1. Έχω ακούσει ότι όλοι οι ηλεκτρολόγοι - ηλεκτρονικοί και γενικώς οι Πληροφορικάριοι που ανήκουν στην κατηγορία ΠΕ έχουν ακριβώς τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα. Ισχύει ή όχι; Διαβάζω και σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ ότι η Χ προκήρυξη ζητάει Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς ή Πληροφορικάριους ΠΕ. Ισχύει το συγκεκριμένο θέμα ή υπάρχει διαφοροποίηση των επαγγελματικών δικαιωμάτων; 2. Έχω ένα εξοχικό σπίτι κληρονομικό στην επαρχεία το οποίο όμως ΔΕΝ έχει συμβόλαια (καταστράφηκαν λόγω της κατοχής - πόλεμοι κλπ). Πώς μπορώ να αποδείξω ότι το συγκεκριμένο ακίνητο έχει συμβόλαια ΑΛΛΑ οι συμβολαιογράφοι δεν μου αναφέρουν την αλήθεια; Σε περίπτωση εγώ που χρειάζεται να βγάλω καινούργια συμβόλαια ποιά είναι η διαδικασία; Είναι κάτι εύκολο ή δύσκολο; Είναι φθηνή ή ακριβή διαδικασία; Υπόψην ότι το αναφέρω κανονικά στο Ε9 κάθε φορά το μερίδιο μου με πληρωμένα όλα τα ΕΝΦΙΑ κλπ όπως και ότι είναι κανονικά ηλεκτροδοτούμενο και με παροχή ύδρευσης. Παρακαλώ πολύ όπως μου δώσετε τα φώτα σας!!!. Σας ευχαριστώ. Δεν έχεις την αποδοχή κληρονομιάς;
psixakias Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Έχει γίνει αποδοχή κληρομιάς κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα