Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μόνη εστία η διπλή; 

Βλέπω έχει δύο γειώσεις μια φάση έναν ουδέτερο και κάτι άλλα χρωματα που δεν ξέρω τι είναι αν αντιστοιχούν σε δεύτερη εστία . 

 

Δημοσ.

Σίγουρα μπορεί να μπει πρίζα, έχω την αίσθηση πως όλα τα μάτια σε αμπεράζ καλύπτονται απόι 2.5mm καλώδιο ΑΛΛΑ

η ασφάλεια της κουζίνας, επειδή υπάρχουν νερά κλπ, πάντα προστατεύεται απο ΔΙΠΛΗ ασφάλεια που διακόπτει και τον ουδέτερο.

Καμία πρίζα του σπιτιού δεν έχει διπολικό διακόπτη που να το κάνει αυτό.

Είναι κάπως επικίνδυνο να δίνεις τέτοιου είδους συμβουλές μέσω interet πόσο μάλλον όταν δεν γνωρίζεις το υπόβαθρο του άλλου.

Ακόμη και αν κάποιος ήθελε να βοηθήσει, οι φωτό είναι κάθε άλλο παρά βοηθητικές

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε

Είναι μόνη εστία η διπλή; 

Βλέπω έχει δύο γειώσεις μια φάση έναν ουδέτερο και κάτι άλλα χρωματα που δεν ξέρω τι είναι αν αντιστοιχούν σε δεύτερη εστία . 

 

είναι μία εστία με τέσσερα κεραμικά μάτια. αυτόνομη

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Thanos68 είπε

είναι μία εστία με τέσσερα κεραμικά μάτια. αυτόνομη

Οκ, μπορεί να μπει πρίζα με διάφορες πατέντες αλλά δεν το προτείνω αυτό. Μετά θα πρέπει το πολύ μέχρι 2 εστίες να ανάβετε, γενικά μην υπερβείτε τα 16Α από οποιαδήποτε παροχή ρευματοδοτη σούκο.

Εμείς έχουμε μια μεμονωμένη επαγγελματική εστία στο σπίτι με μεταβλητή ισχύ και την ρυθμίζουμε αναλόγως. Αυτή που έχεις εσύ είναι κατάλληλη για σύνδεση και τοποθέτηση στην κουζίνα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...